Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pērkonam nosacīts sods, darbu varēs turpināt

Emils Ozerinskis

Pērkonam nosacīts sods, darbu varēs turpināt
Ērvīns Pērkons. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas futbola federācijas (LFF) Godīgas spēles un ētikas komiteja, pēc apstākļu izskatīšanas par Ervīna Pērkona veiktajiem izteikumiem, piemērojusi FS "Jelgava" galvenajam trenerim nosacītu diskvalifikāciju uz trīs gadiem, ļaujot turpināt trenerim darbu futbolā.

Atgādinam, ka pirms divām nedēļām raidījumā "Pa pāris kausiem" Virslīgas debitantes FS "Jelgava" galvenais treneris atminējās 2015. gada notikumus, kad viņa izveidotajā otrās līgas komandā "Marienburg" atsevišķi komandas dalībnieki nodarbojās ar piepelnīšanos, laikot likmes uz savas komandas spēļu rezultātiem.

Godīgas spēles un ētikas komiteja lēmusi, ka Ervīns Pērkons drīkst turpināt pildīt savus tiešos pienākumus. Ja minētajā periodā persona tiks pakļauta atkārtotai LFF Godīgas spēles un ētikas komitejas izmeklēšanai, diskvalifikācija pārtaps par pilnvērtīgu un attieksies uz jebkādām ar futbolu saistītām aktivitātēm.

Vienlaikus treneris Pērkons ir piekritis sadarboties godīgas spēles jautājumu veicināšanā un informēšanā, lai palīdzētu futbolā iesaistītajām personām nenonākt saskarsmē ar noziedzīgām darbībām, kā arī veicinātu savlaicīgu šādu darbību identificēšanu un ziņošanu.

Godīgas spēles un ētikas komiteja, apkopojot visu šajā lietā pieejamo informāciju, turpina citu iespējamo iesaistīto personu vainas pakāpju izvērtēšanu.

Visas Virslīgas pirmās kārtas spēles būs vērojamas portāla Sportacentrs.com tiešraidēs. Pirmā spēļu diena iepriecinās ar sešām Virslīgas futbola stundām TV4 kanālā, bet svētdien TV4 kanālā futbola pārraides sāksies ar Tukuma cīņas otro puslaiku.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/14669/ervinam-...

  +3 [+] [-]

, 2023-03-10 14:41, pirms gada
Jā... Kas notika ar tām vecajām lietām, kāpēc tāds klusums?! Saprotu, ka Kolesničenko un Rimkus laikam ir lieli dūži, un par viņiem bail kādam atklāti runāt... Bet no LFF puses tas ir ļoti nesmuki, tā vietā lai sakārtotu šo lietu, vnk imitējat darbu.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-10 15:59, pirms gada
Hezers rakstīja: Jā... Kas notika ar tām vecajām lietām, kāpēc tāds klusums?! Saprotu, ka Kolesničenko un Rimkus laikam ir lieli dūži, un par viņiem bail kādam atklāti runāt... Bet no LFF puses tas ir ļoti nesmuki, tā vietā lai sakārtotu šo lietu, vnk imitējat darbu.
Pilnīgi piekrītu - LFF imitēja "paraugprāvu", lai parādītu, ka viss kārtībā federācijā. Nebūtu Pērkons pieminējis, ka LFF 2015. gadā jau tika brīdināts par komandu, tādējādi parādot, ka LFF bija pofig, gan jau nemaz nebūtu šīs farsa. Tikai mēģināja novelt vainu no sevis par neizdarību pagātnē...

     [+] [-]

, 2023-03-10 17:40, pirms gada
varenais_eksperts rakstīja: Pilnīgi piekrītu - LFF imitēja "paraugprāvu", lai parādītu, ka viss kārtībā federācijā. Nebūtu Pērkons pieminējis, ka LFF 2015. gadā jau tika brīdināts par komandu, tādējādi parādot, ka LFF bija pofig, gan jau nemaz nebūtu šīs farsa. Tikai mēģināja novelt vainu no sevis par neizdarību pagātnē...
Vispār, vaitad tik veciem grēkiem nav noilgums? 10 gadi jau tomēr

     [+] [-]

, 2023-03-10 18:05, pirms gada
Priekssedetajs rakstīja: Vispār, vaitad tik veciem grēkiem nav noilgums? 10 gadi jau tomēr
LFF jau pats var izdomāt ko vien vēlās. Varbūt no tieslietu puses tur ir k-kādi noilgumi.

     [+] [-]

, 2023-03-11 07:15, pirms gada
Labi vēl,ka nesačakarēja trenerim karjeru.Rimkus un Kolesničenko bija lieliski futbolisti,bet kā saka,medaļai ir arī otrā puse.Futbola līdzjutēji ar stāžu atcerās par ko Rimkus tika padzīts no FK Ventspils komandas.Toreizējais kluba prezidents,lai viņam vieglas smiltis,ciest nevarēja toto spēlmaņus.Un kāda likteņa ironija.Znots pārdeva klubu īstākajam toto bandītam no tagadējās agresoru valsts.