Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" rindām pievienojas "Daugavpils" pamatsastāva vērtība Iļjins

Emils Ozerinskis

"Riga" rindām pievienojas "Daugavpils" pamatsastāva vērtība Iļjins
Kirils Iļjins. Foto: Margarita Vigule

Viens no pēdējo sezonu "Daugavpils" komandas nozīmīgiem spēlētājiem Kirils Iļjins noslēdzis līgumu ar galvaspilsētas komandu "Riga", kas aizvadītajā sezonā ieguva Latvijas futbola Virslīgas vicečempiones titulu.

Kreisās malas aizsargs Kirils Iļjins neilgi pirms jaunās Virslīgas sezonas sākuma sasniegs 22 gadu slieksni. Līdz šim futbolists pārstāvēja "Daugavpils" komandas krāsas, Latvijas otrās lielākās pilsētas komandā ieņemot ļoti nozīmīgu lomu.

Iļjins daugavpiliešu rindās sakrājis 104 aizvadītas spēles Virslīgas spēles. Zīmīgi, ka malējais aizsargs bija aizvadījis simts cīņas Virslīgas turnīrā un tikai pēc šī apjomīgā skaita sasniegšanas aizsargam izdevās gūt savus pirmos turnīra vārtus. To futbolists paveica aizvadītās sezonas izskaņā duelī pret "Spartaku".

Iļjins spēlējis Latvijas jaunatnes izlašu kreklos, pārstāvot U17, U18 un U19 komandas. Kopumā jaunā futbolista kontā ir 21 jaunatnes izlašu spēle.

Pēc aizvadītās Virslīgas sezonas rīdziniekiem pēcsezonas turnīrā Kiprā atrādījās ne tikai Iļjins, bet arī cits "Daugavpils" futbolists Edgars Ivanovs. BFC "Daugavpils" komanda sākusi gatavoties jaunajai sezonai ar treniņiem Celtnieka stadionā, kamēr pērnās sezonas komandas aizsargs Dmitrijs Litvinskis šobrīd redzams "Liepājas" treniņprocesā.

"Daugavpils" vienība aizvadītajā sezonā ierindojās septītajā pozīcijā, izcīnot 34 punktus. Latgales reģionu pārstāvošā vienība par četriem punktiem atpalika no tukumniekiem un par trīs apsteidza "Spartaku". Savukārt "Riga" sakrāja 81 punktu, par četriem atpaliekot no jaunizceptās čempiones "Valmieras".

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/745

     [+] [-]

, 2023-01-11 11:24, pirms 2 gadiem
"Liepājai" oficiāli pievienojies ukrainis https://www.transfermarkt.com/artem...