Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Starkova šķērslis - Šēfers, Karlsonam vārti

Andris Liepa
Andris Liepa

Starkova šķērslis - Šēfers, Karlsonam vārti
Aleksandrs Starkovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Lai gan Latvijas futbola izlases un "Skonto" treneris Aleksandrs Starkovs jau vairākas dienas atrodas Azerbaidžānā, pagaidām līgumu ar "Baku" noslēgt neizdodas. Šķērslis - esošais treneris Vinfrīds Šēfers.

Jau ziņojām, ka Aleksandrs Starkovs devies uz Azerbaidžānu, lai parakstītu līgumu ar "Baku" - par pamatlietām abas puses jau bija vienojušās un atlika tikai precizēt pāris detaļas. Pēdējo trīs dienu laikā Starkovs ar "Baku" vadību visu pārrunājis, iepazinies ar kluba bāzi, komandu, Azerbaidžānas futbolu kā tādu, taču... pagaidām līgumu noslēgt nevar.

Iemesls ir pavisam vienkāršs - šī brīža "Baku" trenerim Vinfrīdam Šēferam ir spēkā esošs līgums, un vācietis prasa pārāk lielu kompensāciju par līguma priekšlaicīgu laušanu. Kā raksta azerisport.com, "Šēfers prasa lielu naudas summu, viņš nedomā par komandas neveiksmēm, kas rezultējas tikai 7. vietas ieņemšanā. Šēferu interesē tikai nauda". "Baku" ģenerālmenedžeris Zeinals Mamedovs paziņojis, ka šobrīd abas puses mēģina vienoties par kompensāciju, taču tāpat tiek izskatīts variants, ka Šēfers paliktu klubā, tikai citā amatā. Mamedovs skumji rezumē: "Gribam parakstīt līgumu ar Starkovu, taču nevaram, jo spēkā joprojām ir līgums ar Šēferu. Vajag lauzt vienu līgumu, lai varētu noslēgt citu."

Tikmēr cits Azerbaidžānas klubs "Inter" vakar treniņnometnē Turcijā aizvadīja pārbaudes spēli ar Kazahstānas "Taraz" un uzvarēja ar 2:1. Vienus vārtus uzvarētāju labā guva Ģirts Karlsons.

Jāpiebilst, ka Azerbaidžānas čempionātā šobrīd ir ziemas pārtraukums. Karlsona "Inter" pēc 19 kārtām ieņem 4. vietu, bet Starkova potenciālā darba devēja klubs "Baku" atrods 7. vietā, un tam draud neiekļūšana sešiniekā, no kura "Baku" atpaliek par diviem punktiem - pēc 22 kārtām čempionāta 10 komandas tiks sadalītas vadošajā sešiniekā un neveiksminieku četriniekā.

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-01-10 14:17, pirms 13 gadiem
Gan jau līgiumā kādas nepilnības, ja jau abas puses var turpināt strīdēties.

Bet veiksmi Starkovam!

  -2 [+] [-]

, 2011-01-10 14:40, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nesaprotu, kādā sakarā tam Šēferim būtu kaut kas azeriem jādāvina? Kontrakts ir kontrakts. Ja parakstīja, tad jāizpilda un jāmaksā tā kompensācija.

Ja nav naudas, tad lai tā arī pasaka.
Interesanti, Starkovam tak arī būs kontrakts, un ja azeri viņu gribēs atlaist pirms beigām, arī netaisīsies maksāt kompensāciju?
Maksāt kompensāciju jau azeri grib (un vajag), bet Šēfers prasa pārāk lielu kompensāciju

     [+] [-]

, 2011-01-10 15:02, pirms 13 gadiem
Lielākais Starkova šķērslis ir viņš pats. Ar savu ,,gudro" galvu,kura spēj sagremot tikai savu mātuškas valodu,ar kuru lielākai daļai spēlētājiem varētu būt problēmas.

  +5 [+] [-]

, 2011-01-10 15:36, pirms 13 gadiem
balkons rakstīja: Lielākais Starkova šķērslis ir viņš pats. Ar savu ,,gudro" galvu,kura spēj sagremot tikai savu mātuškas valodu,ar kuru lielākai daļai spēlētājiem varētu būt problēmas.
Esmu redzējis/dzirdējis viņu run;ājam itin labā latv. valodā, tā ka tik slikta galva nav, ir sliktākas.

     [+] [-]

, 2011-01-10 15:45, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Esmu redzējis/dzirdējis viņu run;ājam itin labā latv. valodā, tā ka tik slikta galva nav, ir sliktākas.
jaa, vinjam tur ljoti noderees latvieshu valoda.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-10 15:58, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Esmu redzējis/dzirdējis viņu run;ājam itin labā latv. valodā, tā ka tik slikta galva nav, ir sliktākas.
Viņš lasa no lapiņas,ko viņam uzraksta Hartmanis.Lasīšana tomēr nav runāšana.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-10 16:06, pirms 13 gadiem
Johons rakstīja: jaa, vinjam tur ljoti noderees latvieshu valoda.
Bet ļoti iespējams azeros nebūs topā krievu valoda.Ka tik šim neiesmaida līgumu azeru valodā(ja tiks slēgs līgums),kā savulaik Karļikam iedeva lai iepazīstas ar līgumu,kurš rakstīts azeru valodā.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-10 16:11, pirms 13 gadiem
balkons rakstīja: Viņš lasa no lapiņas,ko viņam uzraksta Hartmanis.Lasīšana tomēr nav runāšana.
Nē, viņš nelasīju no lapiņas. Vismaz tad, kad redzēju viņu runājam.

Vai arī viņš bija iemācījies tekstu no galvas.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-10 16:12, pirms 13 gadiem
Johons rakstīja: jaa, vinjam tur ljoti noderees latvieshu valoda.
Izlasi, ko balkons raksta. Tur ir runa par valodām vispār.

     [+] [-]

, 2011-01-10 16:24, pirms 13 gadiem
Prieks par Karlsonu, bet par Starkovu jau šobrīd laikam pirmslaicīgi priecāties. Kompensācija nebūs šķērslis. Tā jau nu nav, ka viņš prasa pārāk lielu kompensāciju. Tam visam jābūt līgumā iepriekš rakstītam, nevis te pēkšņi pie atlaišanas treneris saka - dotiet man miljonu vai arī es palieku. Tā tas nenotiek.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-10 16:31, pirms 13 gadiem
un Starkovs tā kā muļķis starp divām pusēm nostājies un gaida, kas nu būs... tāda riebīga situācija.