Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LIVE: LMT Virslīgas 9. kārta

Svētdien, 8. jūnijā, LMT Virslīgā futbolā tiks aizvadītas divas 9. kārtas spēles. eSports.lv abus mačus piedāvās tiešraidē teksta režīmā. Šodien spēlēs Liepājas "Metalurgs" pret Daugavpils "Dinaburg" un FK "Rīga" pret FK "Jūrmala".

Lai skatītos maču LIVE aprakstus, spiediet ŠEIT.

Iespējams, daudzi lasītāji nespēj skatīties mūsu teksta pārraides, jo jūsu dators automātiski nobloķējis tādu iespēju. To var atslēgt, izpildot sekojošas darbības - Start, Control Panel, Internet Options, Privacy, Settings. Tad pie bloķētajām adresēm, visticamāk, pamanīsiet arī eSports.lv, ko ieteicams no šī saraksta izdzēst (Remove). Turklāt, lai vērotu spēles LIVE režīmā, jums būs nepieciešams "Adobe Flash Player", kuru var lejuplādēt šeit.

Vairāk par gaidāmajā spēlēm: "Metalurgs" mēģinās atgūties pret "Dinaburg"

  +8 [+] [-]

, 2008-06-08 17:51, pirms 16 gadiem
Tikai Latvijas futbola federācija var salikt vienā laikā LČ un EČ spēles, tā jau neviens neiet skatīties.
Slēpts komentārs: kuuka6

  +8 [+] [-]

, 2008-06-08 18:12, pirms 16 gadiem
kuuka6 rakstīja: kas tagad mēnesi būtu jāizlaiž LMT Virslīga?
Gribēji pateikt gudrību bet tāpat nekas nesannāca...

un Tu saprati ko pateici? bija domāts tas, ka pēc stundas sāksies EČ spēle un tas būtībā ir vienā laikā. tik pat labi tās spēles šodien varēja notikt divos, nevis uz mēnesi jāpārtrauc Virslīga.

  -4 [+] [-]

, 2008-06-08 19:15, pirms 16 gadiem
kadas mulkibas jus runajiet?
un ko darit ka ir EČ?vai tapec mums viss japarcel utt?tad jau laikam Olimpisko splelu laika vispar sporta dzive LV apstasies jo visas sporta TV un ar LTV7 to vien daris kaa raadis Olipjadi!
ka ir ta ir-tie kas fano pa savu komandu var ari ierakstit EČ speles......