Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Metalurgs" iesit trīs, "Daugavai" neizšķirts pret Bukarestes "Dinamo"

"Metalurgs" iesit trīs, "Daugavai" neizšķirts pret Bukarestes "Dinamo"
Vladmirs Kamešs guva pirmos vārtus "Metalurga" rindās
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Gargždu pilsētā Lietuvā šodien "Liepājas metalurga" futbolisti spēlēja neizšķirti 3:3 ar Lietuvas pagājušās sezonas ceturto spēcīgāko vienību "Šiauliai". Turcijā pie neizšķirta izdevies tikt Daugavpils "Daugavai", savukārt "Jūrmala" ar 2:1 pārspēja "Jelgavu".

Liepājnieku mačs ar Šauļiem (šajā klubā ir arī divi latvieši - Intars Kirhners un Igors Kozlovs) kopumā, kā raksturoja metalurgu galvenais treneris Vladimirs Osipovs, ritēja līdzīgi, brīžiem iezīmējās neliels liepājnieku pārsvars, taču netrūka arī kļūdu abu komandu futbolistu izpildījumā. "Iepriekšējās dienās sportistiem bija jāiztur lielas fiziskas slodzes, tādēļ komanda izskatījās smagnēji," sacīja V.Osipovs.

5.minūtē Zirnis ar rokām pieturēja pretspēlētāju un lietuvieši realizēja 11 metru sitienu. Drīz Kamešs pēc lieliskas Afanasjeva piespēles rezultātu līdzsvaroja. Mājinieki atkal izvirzījās vadībā, bet Kalns, sākoties 2. puslaikam, no 11 metru atzīmes (nogāza Askerovu) atkal panāca neizšķirtu. Savaļnieks pēc Prohorenkova sitiena no stūra karodziņa izrādījās pats garākais un guva vārtus ar galvu, taču spēles beigu daļā rezultātu jau līdzsvaroja "Šiauliai" komanda. Mūsu vārtsargs Raivo Varažinskis nogāza uzbrucēju, bet pēc tam bija spiests bumbu izņemt no savu vārtu tīkla pēc kārtējā 11 metru sitiena šajā mačā.

Šiauliai - Metalurgs 3:3 (2:1)
Metalurgs: Varažinskis, Savaļnieks (Golovins), Kuzņecovs, Krjauklis, Zirnis, Tamošausks (Hmizs), Soloņicins (Petruks), Prohorenkovs, Afanasjevs (Gucs), Kamešs (Askerovs), Kalns.

Daugavpils "Daugava" turpina pārbaudes spēļu triecienciklu. Divu dienu laikā aizvadītas uzreiz divas nopietnas spēles. Vakar ar 0:1 tika zaudēts Ukrainas Premjerlīgas vienībai "Volyn". Vienīgie vārti tika ielaisti otrā puslaika vidū. Šodien mūsējiem pretī stājās Bukarestes "Dinamo". Taisnības labad gan jāsaka, ka tas bija Rumānijas čempionāta līdervienības otrais sastāvs. Viegli pret rumāņiem neklājās, jo jau 7. minūtē tika ielaisti vārti. Otrajā puslaikā gan izdevās izlīdzināt rezultātu - 1:1. Interesanti, ka rumāņi, tāpat kā daudzu citu valstu pārstāvji, pret kuriem "Daugava" spēlējusi, uzskata, ka Latvijas čempionāta bronzas ieguvēja nāk no Rīgas...

Daugava - Bukarestes Dinamo 1:1
Vārti: Gongadze.

Jau otro savstarpējo spēli starpsezonā aizvadījuši "Jelgavas" un "Jūrmalas" spēlētāji. Ja pāris dienas iepriekš, jelgavnieki izrādījās pārāki ar 3:0, šoreiz ar 2:1 uzvara tika kūrortpilsētai. Mača gaitā "Jūrmala" bija nonākusi iedzinēju lomā, taču ar viena no Jelgavas dublieru komandas labākā snaipera Kārļa Kindereviča precīzo sitienu izrādījās par maz, lai atņemtu uzvaru Jūrmalai. Uzvara tika izrauta kompensācijas laikā. Vērts piebilst, ka abas blices laukumā nesūtīja labākos spēkus.

"Jūrmalas" rindās nākamajā sezonā redzēsim daudzas jo daudzas jaunas sejas. Komandai pievienojušies tādi vīri kā Ivans Sputajs, Jānis Krūmiņš, Vitālijs Rečickis, Jevgēņijs Laizāns, Oskars Ikstens, Artjoms Osipovs, Vladislavs Rjumšins un Deniss Ostrovskis.

Jūrmala - Jelgava 2:1
Jelgava: Andrejevs, Gubins, Grigaravičius, Daņilovs, Kazura, Neilands, Trukšāns, Bespalovs, Lazdiņš, Lukošius, Kinderevičs. Uz maiņu: Bogdanovs, Rejs, Bogdaškins, Petrenko

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-08 22:11, pirms 12 gadiem
Interesants sastāvs liepājniekiem. Jaunie arī jāiespēlē, pareizi dara Osipovs. Varažinskis kā viens no rezerves vārtsargiem nemaz nebūtu tik slikts variants, izgājis Anglijas futbola skolu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-09 15:07, pirms 12 gadiem
Gongadze tomēr paliks Daugavā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-09 18:29, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: pag pag
cik zinu ir 2 Jūrmalas
kura ir šī FC vai VV
FC Jūrmala

  +1 [+] [-]

, 2012-02-09 18:31, pirms 12 gadiem
Sputajs, Ikstens un Rečickis bija Jūrmalā jau pērn.