Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Mēs uzvarējām pelnīti"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Grigorčuks: "Mēs uzvarējām pelnīti"
Romāns Grigorčuks

Pēc pirmā Ventspils derbija LMT virslīgā FK "Ventspils" treneris Romāns Grigorčuks atzina, ka uzvara izcīnīta pelnīta, bet arī "Vindavas" treneris Andrejs Lapsa ar spēli bija apmierināts.

"Varējām uzvarēt arī ar lielāku pārsvaru, taču sanāca tā, kā sanāca. Neiesitām pendeli, neizmantojām citas iespējas, taču tas nav pats trakākais, jo galvenais nav rezultāts, bet gan uzvara," sacīja Grigorčuks. FK "Ventspils" galvenais treneris arī apsolīja ņemt savā kontrolē 11 metru soda sitienu izpildīšanu: "Šo jautājumu esmu nedaudz palaiduši pašplūsmā. Šodien negribēju teikt, kuram sist, lai gan... Sadraudzības kausa finālā bija tāda sajūta, ka jāsaka, ka jāsit Dubenskim, ne Zangarejevam un nezinu, kas mani atturēja. Šodien ļāvu komandai izlemt, bet turpmāk tā nebūs. Tā būs mana atbildība un es izlemšu."

Andrejs Lapsa pēc spēles ar čempioniem bija apmierināts ar savas komandas sniegumu: "Esmu apmierināts ar spēli, bet ne ar rezultātu. Nevienam nevaru neko pārmest, jo visi centās un cīnījās. Mēs nebijām peramie zēni un nospēlējām cienījami. Protams, bija kļūdas, bet tādas bija arī sāncenšiem. Pirms spēles teicu, ka jānospēlē tā, lai pēc mača varam paskatīties cits citam acīs, un man tiešām nav iemeslam kādam kaut ko pārmest, jo vienaldzīgo laukumā šoreiz nebija."

FK "Ventspils" šo maču aizvadīja bez sava uzbrukuma līdera Vīta Rimkus, bet Girgorčuks šajā faktā saskatīja pozitīvas iezīmes: "Jau sen gribēju pamēģināt citādāku uzbrukuma stratēģiju, tāpēc man bija ļoti interesanti. Šodien tas izdevās, un es esmu ļoti apmierināts, kā nospēlēja Koļesņičenko, un tas mums var palīdzēt daudzveidot taktiku. Turklāt mēs nedrīkstam būt atkarīgi no viena spēlētāja. Protams, gribas, lai veseli ir visi, bet nedrīkst būt tā, ka bez Rimka mēs jūtamies nekomfortabli un sabijušies."

"Nesanāca spēle vidējā līnijā, tāpēc arī bija problēmas ar uzbrukumu veidošanu. Mēs tikām līdz soda laukumam, bet tur bija problēmas pieņemt pareizo lēmumu, tāpēc arī zaudējām iniciatīvu. Turklāt gandrīz katru maču mums ir tādas epizodes, kad uz brīdi zaudējam koncentrēšanos un tas maksā dārgi. Arī šajā spēlē moments, kurā zaudējām vārtus, sākās jau laukumā centrā un es negribētu vainot tikai aizsargus," Lapsa analizēja savas komandas problēmas.

Grigorčuks atzina, ka komanda neuztvēra šo maču kā kaut ko īpašu: "Nav nekādas nozīmes vai tas ir, vai nav derbijs. Mēs nopietni izturamies pret visiem pretiniekiem, jo vienalga, vai tā ir "Vindava", "Olimps" vai "Skonto", mums ir jāuzvar un jāizcīna trīs punktus. Arī no puišiem nedzirdēju neko tādu, kas liktu domāt, ka kādam tā bija īpaša spēle."

  -1 [+] [-]

, 2008-06-08 07:54, pirms 16 gadiem
Nevis "Nav nekādas nozīmes vai tas ir, vai nav derbijs", bet: "Nav nekādas nozīmes, vai tas ir vai nav derbijs."

     [+] [-]

, 2008-06-08 08:12, pirms 16 gadiem
Grigorčuks sodīs Butriku.