Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas klubi aizvada pārbaudes spēles

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Virslīgas klubi aizvada pārbaudes spēles
Vladislavs Kozlovs turpina sist iekšā
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Pēdējās dienās vairāki Latvijas Virslīgas klubi aizvadījuši pārbaudes spēles. Sekmes un pretinieki bijuši visdažādākie. Aplūkosim maču iznākumus.

Latvijas čempioni "Ventspils" futbolisti samēroja spēkus ar Lietuvas Paņevēžas "Ekranas". Līdzīgā un skatāmā mačā starp abu komandu pirmajiem sastāviem tika fiksēts neizšķirts 1:1. Vienīgos vārtus ventiņiem guva uz pārbaudes laiku komandā ieradušais futbolists pēc Oļega Žatkina piespēles. Labu sniegumu vārtos nodemonstrēja Vitālijs Meļņičenko, vairākkārt glābjot savējos. Aizsardzībā "Ventspils" rindās darbojās arī Raivis Hščanovičs, kā arī pussargs Oļegs Laizāns.

Rezerves komandu duelī arīdzan fiksēts neizšķirts - 0:0. Tās bija ventspilnieku pēdējās pārbaudes Lietuvā, pēc kā sekos treniņnometne Turcijā.

Ventspils - Ekranas 1:1
Vārti: Pārbaudāmais futbolists
Ventspils: Meļņičenko, V.Bespalovs, Smirnovs, Timofejevs, Hščanovičs, Laizāns, Suhanovs, Kosmačovs, Ignatāns, divi pārbaudāmie spēlētāji. Uz maiņu nāca: Hohlovs, Žatkins, Stols, Višņakovs.

Otrā komanda: Vlasovs, Stols, V.Barinovs, I.Barinovs, Calkovskis, Mukins, Vērdiņš, Kozačuks, Svarups, Višņakovs, pārbaudāmais futbolists. Uz maiņu: Raļkevičs, Ahmeds, Ignatāns.

Daugavpils "Daugava" Turcijā nospēlējusi pārbaudes maču ar Bulgārijas augstākās līgas vienu no vājākajiem klubiem "Beroe". Mačs noslēdzās ar rezultātu 1:1, bet vienīgos vārtus daugavpiliešu rindās guva Andrejs Kovaļovs.

Daugava - Beroe 1:1
Daugava: Serkovs, Uļjanovs, Raščevskis, Cincadze, Zapojasko, Kozlovs, Jermolajevs, Tabatadze, Gongadze, 2 pārbaudāmie futbolisti.
Uz maiņu: Ņerugals, Logins, A.Silagailis, Radevičs, Kovaļovs, Sokolovs, Ziziļevs, Volkovs, G.Silagailis, Jašins.

Nākamā pārbaude "Daugavai" rīt pret ukraiņu "Volyn".

"Jelgavas" futbolisti pārbaudes mačā ar 3:0 apspēlēja "Jūrmalu", bet komandas rindās atgriezies ne tikai Vladislavs Kozlovs, bet arī Artis Lazdiņš. Jūrmalas spēlētāju korpusu papildinājuši Ingus Šlampe, Dmitrijs Halvitovs un Dmitrijs Paplavskis.

Jelgava - Jūrmala 3:0
Vārti: Redjko, Rejs, Kozlovs
Jelgava: Bogdanovs, Gubins, Kļimovičs, Daņilovs, Ošs, Redjko (K), Arenas, Rejs, Bogdaškins, Grigaravičius, Kozlovs.
Uz maiņu laukumā devās: Bārbalis, Kazura, Andrejevs, Lazdiņš, Neilands, Da Silva, Trukšāns, Naumiks, Lukošius.

Divi graujoši zaudējumi leģionāru pārpildītajai "Gulbenei", kas piekāpās igauņu "Nomme Kalju" (1:5) un Lietuvas "Žalgirim" (1:4). Vārtus abās spēlēs guva komandas japāņu leģionāri. Pret igauņiem izcēlās Saito, savukārt Lietuvas mūri caursita Takeda.

Gulbene - Nomme Kalju 1:5
Vārti: Saito
Gulbene: Labuts (Nikoļskis 46'), Jeļkins, Ivanovs, Linds (Maksimenko 46'), Janagi (Gluško 46'), Harisons (Mišins 46'), Pavļučenko (Hačatrjans 46'), Išikava, Ikegami (Saito 46'), Kozava (Lapss 74'),Fārlijs (Takeda 46').

Gulbene - Žalgiris 1:4
Vārti: Takeda
Gulbene: Zomerskis (Nikoļskis 46'), Gluško, Jeļkins, Ivanovs (Harisons 46'), Korabļovs (Linds 46'), Kozava (Sitenkovs 55'), Mišins(Pavļučenko 74'), Saito (Lapss 70'), Hačatrjans (Ikegama 74'), Išikava (Maksimenko 55'), Takeda (Fārlijs 70').

Virslīgas jaunpienācēja "Metta/LU" ar 4:2 pārspēja savu otro komandu. Trīs vārtus guva Kārlis Grāveris.

Metta/LU - Metta/LU 2 4:2
Vārti: Grāveris 3, Mārc.Savinovs - Kārkliņš, Grablovskis
Metta: Biezais, Ostrovskis, Melbārdis, Mārcis Savinovs, Ozols, Zoricovs, Vapne, Vanags, Priedēns, Ķeris, Kamkins
Uz maiņu:
Putniņš, Grāveris, Milašēvičs, Ķikāns, Māris Savinovs, Riherts, Parfjonovs, Loginovs, Pallo, Kauss, Skābardis.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
FC Daugava
JURMALA FC
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...
FB Gulbene - Official Site
METTA

  +8 [+] [-]

, 2012-02-06 14:07, pirms 12 gadiem
Paldies par informāciju,varētu biežāk un vairāk rakstīt par virslīgas komandu gatavošanās jaunajai sezonai.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-06 14:19, pirms 12 gadiem
Pavļučenko Gulbenē uz palikšanu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-06 14:59, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Kas ir Pārbaudāmais spēlētājs? Dikti liels noslēpums? Mēs tāpat zinām ,ka tas nav Messi ..kāpēc jāvērpj intriga?
Arī Ekranas lapā šis futbolists nav minēts
fkekranas.lt - Naujienos - Latvijos ir...

  +2 [+] [-]

, 2012-02-06 15:01, pirms 12 gadiem
Gulbenē pārbaudās jaunais poļu vārtsargs Marcins Zomerskis?
Poland - M. Zomerski - Profile with news,...

  +2 [+] [-]

, 2012-02-06 15:17, pirms 12 gadiem
2 pārbaudāmie spēlētāji Daugavai ir Kospili un Sirotovs
Beroe Online
- Равенство с Даугава

  +2 [+] [-]

, 2012-02-06 15:17, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Kas ir Pārbaudāmais spēlētājs? Dikti liels noslēpums? Mēs tāpat zinām ,ka tas nav Messi ..kāpēc jāvērpj intriga?
Elementāri. Dažus gadus atpakaļ dažs labs klubs vienkārši pārtrumpoja citu komandu pārbaudāmos futbolistus, tādējādi ietaupot vismaz uz avio biļetēm. Bet pārsvarā tas tiek darīts, lai jauktu prātu konkurentiem. Vēl viens iemesls, kāpēc nenosauc komandas pārbaudāmos futbolistus, proti, lai komandas, kas vienkārši noskatās no malas ko dara konkurenti, lai pēdējā brīdī pieteiktu tik spēlētajus, lai būtu reālākas iespējas sportiski apsteigt to, kas piesaista spēlētājus plānveidīgi, tadējādi ietaupot līdzekļus. Cik zinu, tad FKV īpaši nekad nav izcelušies ar pārbaudāmo speletāju reklamēšanu.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-06 16:52, pirms 12 gadiem
Vēl joprojām brīnos par to, kādi kontakti Gulbenei ir Japānā, ka var veselu jūru ar leģionāriem no turienes dabūt. Tie japāņi, kas līdz šim bijuši Gulbenē, lielākā daļa bijuši tiešām labi.

Cerams, ka ventspilnieki piesaistīs Hščanoviču. Labi abām pusēm, tad tiešām Raivis varētu beidzot sākt pretendēt uz vietu izlasē, nebūtu divu domu, ja tiktu spēlēt. Ventspils sastāvs izskatās tiešām labi šobrīd. Ikstena vietā laikam noskatījuši Meļņičenko. Arī viņš ir labs, bet interesē, ko tagad Kaspars darīs.

Par Daugavas leģionāriem spriest nemāku, jo nevienu neesmu redzējis darbībā. Brāļi Silagaiļi ir labi papildinājumi. Žēl, ka Kozlovam un Lazdiņam neizdevās sevi pierādīt ārzemēs, bet nu nekas. Vēl viena sezona Jelgavā par ļaunu nenāks. Varēs tikai nostabilizēties šeit un arī izlasē.

Gribētos zināt, vai maz kaut kas ar Jūrmalu-VV notiek?

     [+] [-]

, 2012-02-06 18:19, pirms 12 gadiem
Par iepriekšējo pārbaudes spēli FC Jūrmala mājaslapā atrodams pat it kā itin pagarš apraksts, bet -- nenosaucot nevienu (!) uzvārdu un pat ne sāncenšu komandas nosaukumu (!!). Pa visām pēdējā laika publikācijām kopā pieminēti 4 futbolisti (3 šajā rakstā atrodamie un M. Daņilovs) un treneris Pačko. Līdzīga superslepenība šai komandai bija raksturīga arī pirms gada.
Bet Paplavskis un Halvitovs nav nekādi jaunpienācēji, viņi šajā komandā jau spēlēja (viņu pieminēšana acīmredzot nozīmē, ka ar viņiem (tāpat kā ar M. Daņilovu) noslēgti/pagarināti līgumi).

     [+] [-]

, 2012-02-06 19:33, pirms 12 gadiem
Katru gadu turpinās tas sviests - ar pārbaudāmajiem spēlētājiem - pasaules noslēpums. Tāpat maksimus 2 līdz 3 leģionāri varbūt būs kaut ko vērti pārējie caurumu lāpīšanai

     [+] [-]

, 2012-02-06 21:13, pirms 12 gadiem
reikons rakstīja: Vēl joprojām brīnos par to, kādi kontakti Gulbenei ir Japānā, ka var veselu jūru ar leģionāriem no turienes dabūt. Tie japāņi, kas līdz šim bijuši Gulbenē, lielākā daļa bijuši tiešām labi.
Yasuhiro Kato - Player changes, player...
Un tiešām konkorētspējīgus. Komanda ,kas ciinaas par iekļūšanu Premjerlīgā.