Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ramosa un Kroļļa kritieni soda laukumā: Bija vai nebija pendelis?

Emils Ozerinskis

Ramosa un Kroļļa kritieni soda laukumā: Bija vai nebija pendelis?
Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC

Svētdien Latvijas futbola Virslīgā norisinājās divas aizraujošas cīņas starp turnīra vadošā četrinieka komandām. Tajās neiztika bez strīdīgām epizodēm, kuras no savu skatu punkta novērtēja bijušais starptautiskās kategorijas tiesnesis no Lietuvas Pauļus Malžinsks.

Lielajā Rīgas derbijā tika nospēlēts neizšķirti 1:1. Lietuviešu speciālists no cīņas LNK sporta parkā aplūkoja divas pēdējo minūšu epizodes. Dienvidu kaimiņš piekrita spēles tiesneša Edgara Maļceva lēmumam neatalgot Gabrielu Ramosu ar 11 metru soda sitienu pēc brazīlieša mīksta kritiena soda laukumā. Arī pamatlaika pēdējā minūtē par Moamedam Uadā piešķirto sarkano plāksteri Maižinskam nebija pretenziju.

Savukārt spēlē starp "Valmieru" un "Liepāju", kurā viesi spēles izskaņā izrāva minimālu uzvaru, pieredzējušais lietuviešu tiesnesis norādīja, ka, viņaprāt, Marekam Ķerem vajadzēja nozīmēt 11 metru soda sitienu. Otrā puslaika ievadā Krišs Kārkliņš aiz rokas norāva gar zemi vidzemnieku kapteini Raimondu Krolli, kurš palika neizpratnē par pretspēlētāja pārkāpuma atstāšanu bez ievērības. Lietuviešu kaimiņš atzina, ka šādu epizožu dēļ Baltijas līgu čempionātos būtu nepieciešams ieviest VAR sistēmu.

  +1 [+] [-]

, 2022-09-05 17:35, pirms 2 gadiem
Es nesaprotu to Valmieras twitera komentāru Krollim

Tikmēr, @RaimondsKrollis - "Turi muti ciet"

Kāds var mani apgaismot?

Un šādas intrigas tikai palīdz futbolam un popularitātei, nav sliktas presses

     [+] [-]

, 2022-09-05 17:53, pirms 2 gadiem
marcy rakstīja: Tikmēr, @RaimondsKrollis - "Turi muti ciet"
No Kalna teiktā pēcspēles presenē noprotams, ka Krollim šādi vārdi veltīti no arbitra puses. Lai gan Krollim ir kapteiņa apsējs un teorētiski tiesības vairāk runāt ar tiesnešiem.

  +4 [+] [-]

, 2022-09-05 18:01, pirms 2 gadiem
>>>marcy Pavisam vienkārši,cik es saprotu, tā tiesneša Ķeres replika uz Kroļļa pamatotu jautājumu par pendeli.Man nepatīk kritizēt tiesnešus,bet jāsaka,ka ne tikai futbolisti šajā mačā nebija augstumos,bet arī tiesneši bija zemā līmenī.Lai arīī Kalns ir pārāk emocionāls pēcspēles intervijā,tomēr sava daļa taisnības viņam ir un der ieklausīties viņa vārdos.Protams,ka provincei vinnēt čempi negrib ļaut un Valmierai veiksmi vēl,pārsvarā,tikai viņu līdzjutēji.Tā tas ir bijis arī agrāk,tāpēc vajag būt mentāli stipriem un nepadoties.Šobrīd varbūt tāpēc Valmierai neiet spēle,jo galvā ir doma,ka tik un tā mums neļaus vinnēt?Jurģi,izmetiet to no galvas un atceries kā sacīji sezonas sākumā pēc pirmām neveiksmēm.Jāvinnē līderi,un jūs to izdarījāt!Noskaņo komandu uz pēdējo riņķi un viss būs OK.Pie tam ir iespējas paprotestēt LFF gaiteņos pret nevēlamu tiesnešu nozīmēšanu,pret tādiem,kuri neļauj spēlēt vai akli neredz pārkāpumus soda laukumā.

  -2 [+] [-]

, 2022-09-05 19:19, pirms 2 gadiem
No tiesneša rakursa skatoties,vinam nemaz nevar parmest…

     [+] [-]

, 2022-09-05 20:11, pirms 2 gadiem
Pret Krolli bija 176% pendele.

     [+] [-]

, 2022-09-06 01:44, pirms 2 gadiem
kur ķeris tur sūdi , tas taču fūtbal līdzjutējiem nav nekāds noslēpums , tālāko seciniet paši