Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Babičevs: "Rezultāts neatspoguļo spēli"

Babičevs: "Rezultāts neatspoguļo spēli"
Jūrmalas galvenais treneris Vladimirs BabičevsFoto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Latvijas futbola LMT virslīgā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Rīgas "Skonto" futbolisti, kas ar 3:0 OSC uzveica FK "Jūrmala-VV" komandu. Preses konferencē par spēli savas domas pauda abu komandu galvenie treneri – Pols Ešvorts un Vladimirs Babičevs.

Rīdzinieku galvenais treneris Pols Ešvorts pēc spēles izteica apmierinājumu ar savu futbolistu sniegumu. "Esmu apmierināts, jo sasniegts labs rezultāts. Varu teikt, ka "Jūrmalas" komanda ir spēcīgākā ar ko līdz šim esam spēlējuši." Tāpat Ešvorts atzīmēja, ka paveicies, jo jūrmalnieki nav spējuši izmantot savas izdevības, bet "Skonto" futbolisti savējās izmantojuši ar uzviju.

Līdzīgās domās par spēli bija zaudētāju galvenais treneris Vladimirs Babičevs, kurš atzīmēja savas komandas vājo sniegumu mača pirmajā puslaikā. "Zaudējuma iemesls ir vājā spēle mača sākumā, ielaidām stulbus vārtus, bet savus momentus nerealizējām. Par otro puslaiku man pretenziju pret saviem futbolistiem nav, bet ja būtu realizējuši savus momentus rezultāts būtu savādāks. Rezultāts neatspoguļo pašu spēli."

Uz jautājumu, kad "Jūrmalas" krekliņā laukumā varētu parādīties Marians Pahars, Babičevs atbildēja, ka grūti novērtēt kādā kondīcijā ir spēlētājs un galvenais ir paša Pahara vēlme spēlēt.

Kādēļ spēle tik saulainā laikā nenotika "Skonto" stadionā? "Protams varējām spēlēt "Skonto" stadionā, taču tad no spēlēšanas tajā mēs varētu atvadīties uz trīs mēnešiem," izteicās "Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts. "Stadiona kvalitāte pēc izlases spēles ir zema, tādēļ negribam to sabojāt." Arī nākamā "Skonto" spēle norisināsies uz OSC sintētiskā zāliena.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-04-05 19:11, pirms 15 gadiem
Jurmala igrala lu4we, prosto ne povezlo...Babi4ev pohodu lu4wi latviski trener v virslige. Uda4i tebe Volodja i tvoim parnjam. Porvite Lepaju i Venspils!

  +1 [+] [-]

, 2009-04-05 19:52, pirms 15 gadiem
Fedor rakstīja: Jurmala igrala lu4we, prosto ne povezlo...Babi4ev pohodu lu4wi latviski trener v virslige. Uda4i tebe Volodja i tvoim parnjam. Porvite Lepaju i Venspils!
Saraut Liepāju un Ventspils nozīmē viņus sagraut.Cik nebūtu tava vēlme ambicioza,diez vai izdosies tās komāndas sagraut.Jā atņems kādu punktu no LM vai no FKV,tad tas būs jau sasniegums.