Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Esam priecīgi par uzvaru"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Grigorčuks: "Esam priecīgi par uzvaru"
Romāns Grigorčuks

Pēc uzvaras "LMT virslīgas" atklāšanas spēlē pārāk sajūsmināts tomēr nebija FK "Ventspils" galvenais treneris Romāns Grigorčuks, jo komandas sniegums bija tālu no vēlamā.

"Esam priecīgi, ka čempionātu izdevies sākt ar uzvaru, un svarīgs ir katrs panākums, taču sniegums... Jau pirms mača bija jūtams, ka spēlētāji ir sanervozējušies. Nezinu, nešķiet, ka tas bija no pārāk lielas vēlmes sevi apliecināt – tādu nemanīju nevienam –, drīzāk tiešām traucēja uztraukums. Pieļāvām milzīgu skaitu kļūdu, kādas vienkārši nedrīkstēja būt. Vispār jau abas komandas bija tālu no sava labākā sniegumu, mums tikai paveicās vairāk, jo guvām vārtus un uzvarējām," treneris nebija sajūsmā par komandas pirmajā spēlē rādīto sniegumu.

Sajūsmināts ar pirmo spēli, protams, nebija arī "Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts: "Spēlē bija daudz kļūdu, tāpēc bija skaidrs – kura komanda iesitīs, tā arī uzvarēs. Kad ielaidām vārtus sākām spēlēt pavisam dīvaini. Bija daudz augstu piespēļu soda laukumā, lai gan mums priekšā bija divi mazi uzbrucēji. Pilnīgi nespēlējām savu spēli. Nezini, varbūt pie vainas ir tas, ka tā bija sezonas pirmā spēle. Tas vēl ir jāizanalizē."

Grigorčuks arī atzina, ka pēc šāda mača grūti novērtēt aizsargu Savčuku, kurš ventspilnieku aizsardzības centrā aizstājis kolorīto Žanu Polu Ndeki: "Kopumā nospēlēja normāli, jo nekādas kļūdas nepieļāva un arī vārtus mēs neielaidām. Taču jāatzīst, ka nebija jau arī nekāda lielā spiediena no sāncenšu puses, tā kā grūti precīzi novērtēt viņa spēli."

  +1 [+] [-]

, 2008-04-05 17:33, pirms 17 gadiem
Okorns maijā, bet Grigorčuks novembrī kļūs par čempioniem.

  +2 [+] [-]

, 2008-04-05 17:34, pirms 17 gadiem
Nu pec ta visa var spriest ka vnk paveicas un viss...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-04-05 18:39, pirms 17 gadiem
Pēc 1. puslaika vairs spēli neskatījos, Nevarēju izturēt to murgu ...

Kāpēc šobrīd Latvijas BASKETBOLĀ ir vairāk naudas un skatītāju nekā FUTBOLĀ ? ATBILDE - Tāpēc ka basketbols ir tendēts uz uzbrukumu, ātrs un skatītājiem ir interesanti.

KAUT KĀDS FUFELIS IR TAS LATVIJAS FUTBOLS. NEPRECĪZAS PIESPĒLES, SAŅEM BUMBU NEVIENS SPĒLĒTĀJS NESPRINTO UZ VĀRTU PUSI. PAT TRĪSTŪRI NEJĒDZ IZSPĒLĒT.

KĀ SAŅEM BUMBU SIT KAUT KUR NEPRECĪZI UZ PRIEKŠU.

NE TEHNIKAS. NE FIZISKĀS SAGATAVOTĪBAS ...

INDRIKSON BEIDZOT IZŅEM ĀRĀ LEĢIONĀRU SKAITA AIZLIEGUMU, KAS JAU TĀ IR PRETRUNĀ AR EIROPAS SAVIENĪBAS LĪGUMAM PAR BRĪVU DARBA SPĒKA KUSTĪBU.

UN NO SPONSORU NAUDAS JĀALGO KAUT KĀDI BRAZĪĻU SPECIĀLISITI LAI BĒRNIEM SĀK MĀCĪT TEHNIKU, IZPRATNI UN KUSTĪBU.

APNICIS SKATĪTIES UZ TIEM LATVIJAS PROFESIONĀLAJIEM FUTBOLISTIEM KURI SPĒLĒ SĒTAS LĪMENĪ

  -3 [+] [-]

, 2008-04-05 18:47, pirms 17 gadiem
GRIGORČUK - Mājās pskaties vismaz UEFA čempionu līgas spēles. Vismaz kā AC Milan spēlē, kā futbolisti kustas. Kādā ātrumā ir pāreja no aizsardzības uz uzbrukumu ... Man kā līdzjutējam gribas visas 90 min skatīties futbolu ar azartu ...

     [+] [-]

, 2008-04-05 18:50, pirms 17 gadiem
Un man po par tiem mīnusiem. Beidzot atveriet taču ACIS. vEIKALĀ jŪS ARĪ nepērkiet sasistas olas vai vecu jogurtu. Jūs gribas kvalitāti. Un es tiešām esmu sašutis.

VENTSPILS UN SKONTO LEĢIONĀRI IR "0". Tad jau labāk laidiet jaunus 18 19 gadīgus Latvijas puišus spēlēt, kas var uzturēt tempu un skriet.

     [+] [-]

, 2008-04-05 18:59, pirms 17 gadiem
Totti EJ IESKRIENIES AR SAVU VIEDOKLI!

  -3 [+] [-]

, 2008-04-05 19:07, pirms 17 gadiem
Sry navarēju noturēties!!!

     [+] [-]

, 2008-04-05 19:21, pirms 17 gadiem
Kads budzets tads futbols

     [+] [-]

, 2008-04-05 19:29, pirms 17 gadiem
Totti roma...
pilniigi piekriitu Tev par so speeli...pilniiga pastaiga, nevareeja redzeet nevienaa speeleetaajaa, kursh eestu zaali...un visvairaak patiik kaa peec izspeeleetam situaacijaam siikiem riksiisiem dodas savaas poziicijaas (profesionaalaa sportaa to sauc par vieglo treninju, nevis speeli)...nebija kapaasanaas...takoj futbol nam ne nuzen....
...bet...par chempi es taa neteiktu...nejaushi saaku skatiities <olimps-LM...nu bljin...vot tur bija kapaasana...liidz ar to momenti...un tas jau bija skataams futbols, lai arii ar tehnisku braakji, tomeer es vinju baudiiju...un olimps nebija pelniijis -2, peec speeles nicha...bet pieredze dariija savu...
P.S. paardodu Skonto shalli vai mainu pret Olimpa ;-))

     [+] [-]

, 2008-04-05 19:33, pirms 17 gadiem
totti roma,nu jā, tu jau Itālijas čempī spēlē......100 t. stadionā futbolu skatās visi speciālisti.Tikai 3 muļķi neko nejēdz: divi treneri un soģis.Tu jau redzams arī esi grand specs no tim 100 t.

     [+] [-]

, 2008-04-05 20:47, pirms 17 gadiem
totti roma!!!
klausies tu paskaties ka AC Milan speelee peedeejaas speeles!!!praktiski neviena uzvara!!!taka gudri ned..... un skaties futbolu kadu piedaavaa muusu speeleetaaji!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-05 21:25, pirms 17 gadiem
viiri, shii bija sezonas pirmaa speele ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam! Abi treneri to nenoliedz un nav sajuusma! Tikai nevajag teikt, ka nav smuku speelju! Peern FKV - Skonto, kuraa 3:1 vinneeja Vpils; veel pirms sezonas shiis pashas komandas noraava nichaa, bet speele bija shkjiet vienaa no smukaajaam visaa virsligas veesturee! ari citas smukas speeles bijushas - jaa, nu nau mums ne A Seerija, ne Premjerliiga, bet nav arii taa, ka nav vispar ko redzeet. kamon!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-05 23:05, pirms 17 gadiem
Piekriitu Totti ,es skatiijos futbolu un mamma ienaakot istabaa pat teica,tas tak nav nekaads futbols,nau ko skatiities.. Un tieshi vinja teica,ja jaunie speeleetu laukumaa,buutu daudz interesantaak,sakaraa ar to,ka uzrodas aatrums un griba pieraadiit un skrien un sitaas,a shitie... Un paskatoties un V-pili,komanda izskataas vnk shausmas,taka kaukaadi kareevji,visi veci peec skata.. Dikti liela nepatika!Kaadi speleetaaji ir barsaa,vinjiem visiem ir kaukaads stils un t.t. a te iznaak vechi kaukaadi un tik dragaa... Tapec man patiik Olimps,jo tie ir jauni speleetaaji un izskataas peec futbolistiem,vinji ciinaaas un ir azartiski!

     [+] [-]

, 2008-04-05 23:10, pirms 17 gadiem
Piekriitu arii Peeterim!

     [+] [-]

, 2008-04-05 23:24, pirms 17 gadiem
pirss nemuldi, ja neko nesaproti. Italijas A serijas pedeja komanda tavu Ventspili uzvilktu 4 : 0. Un ja Milana zaude, tgas nozime, ka pretinieks konkretaja spele bija loti specigs.