Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Arī Džurišičs jaunajā sezonā nespēlēs "Riga" kreklā

Emils Ozerinskis

Arī Džurišičs jaunajā sezonā nespēlēs "Riga" kreklā
Marko Džurišičs. Foto: Zigismunds Zālmanis|Riga FC

Iepriekšējās divas sezonas Virslīgā spēlējušajam serbu futbolistam Marko Džurišičam iztecējis līguma termiņš ar "Riga" un futbolists galvaspilsētas komandā nepaliks.

Marko Džurišičs galvaspilsētas komandai pievienojās pirms 2020. gada sezona, piedaloties vienības trešā Latvijas čempiontitula izcīnīšanā. Kopumā divu sezonu laikā Džurišičs piedalījās 33 Virslīgas čempionāta spēlēs, gūstot vienus vārtus. Kopumā ar Eirokausu un Latvijas kausa spēlēm serbu pussargs nospēlēja rīdzinieku rindās 38 spēles.

Spēlēšana Latvijas Virslīgā Džurišičam bija pirmā ārzemju pieredze. Pirms došanās uz Latviju pussargs bija aizvadījis 50 spēles Serbijas Superlīgā un 25 mačus Serbijas pirmajā līgā.

Līdz ar 24 gadus vecā Džurišiča došanos prom, zināmi jau trīs futbolisti kuru sadarbība ar "Riga" neturpināsies. Iepriekš vēstīts, ka līgumi noslēgušies arī Oļegam Laizānam un Felipi Brizolam, bet ar Armandu Pētersonu panākta vienošanās par sadarbības turpināšanu.

Par pirmo komandas papildinājumu kļuvis Vācijā uzaugušais Ganas futbolists Džoselfo Bārnss, bet par iespējamo galvenā trenera amata pienākumu pildītāju varētu kļūt vācietis Torstens Finks, kurš pēc Sportacentrs.com rīcībā esošās informācijas apmeklējis Rīgu, lai iepazītos ar trīskārtējās Latvijas čempiones infrastruktūru un kluba vadību.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/399