Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ešvorts: "Perepļotkina savainojums izskatās ļoti nopietns"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ešvorts: "Perepļotkina savainojums izskatās ļoti nopietns"
Pols Ešvorts
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Izskatās, ka savainojums ir ļoti nopietns - tikko Andrejs tika aizvests uz slimnīcu," pēc mača starp "Skonto" un "Tranzītu" (4:1) atzina uzvarētāju galvenais treneris Pols Ešvorts.

Ešvorts: "Perepļotkina savainojums izskatās ļoti nopietns"

"Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts, neskatoties uz graujošo uzvaru, šoreiz nebija tik runīgs kā citkārt: "Domāju, ka šī bija laba spēle. Nospēlējām labi - it īpaši pirmo puslaiku, jo otrajā puslaikā vairākas iespējas neizmantojām. Kopumā viss bija kārtībā, vienīgi esmu neapmierināts, ka ielaidām vārtus."

Jautāts par to, kāda bija atšķirība ar pirmajām divām abu komandu savstarpējām spēlēm šosezon, kad skontiešiem pret "Tranzītu" klājās smagi, angļu speciālists lielu nozīmi piešķīra kvalitatīvajam "Skonto" stadiona zālājam: "Iespējams, šodien bija vieglāk tāpēc, ka spēlējām labākā laukumā. Pirmās divas spēles pret "Tranzītu" bija uz mākslīgajiem laukumiem. Šodien iespējām Žunioru uzbrukumā - viņš 20 minūtes aizvadīja ļoti labi. Izskatās, ka viņi abi ar Blanku turpmāk būs uzbrukumā. Nevar ieplānot, ka trīs uzbrucēji tiks zaudēti nedēļas laikā..."

Iespējams, Ešvorts bija nomākts šķietami smagā Andreja Perepļotkina savainojuma dēļ ("Skonto" futbolists kompensācijas laikā neveiksmīgi piezemējās - ir aizdomas par elkoņa kaula lūzumu). "Izskatās, ka savainojums ir ļoti nopietns - tikko Andrejs tika aizvests uz slimnīcu," komentēja rīdzinieku treneris.

Viņš arī pavēstīja par citiem transfēru jaunumiem: "Sergejs Kožans un Ivans Lukjanovs pirmdien izies medicīnisko pārbaudi Gdaņskas "Lechia" - viņi ir ļoti tuvu līguma parakstīšanai. Vladimirs Dvališvili vakar guva vārtus Haifas "Maccabi" [pārbaudes spēlē pret Maskavas "Spartak" gruzīnu uzbrucējs iznāca uz maiņu un 30 minūšu laikā guva vienīgos vārtus spēlē 1:0 - aut.], taču par viņa palikšanu tur grūti spriest - rīt vēl būs spēle pret "Lokomotiv". Pēc tās tiks pieņemts lēmums."

Kičigins: "Spēlējām bezatbildīgi"

Visai drūms bija Ventspils "Tranzīta" galvenais treneris Igors Kičigins, kurš gan lielāko daļu emociju šķietami bija atstājis ģērbtuvē, lamājot jaunos futbolistus: "Spēlējām vienkārši bezatbildīgi. It īpaši aizsardzībā, jo ļāvām pretiniekiem izveidot daudz momentu. Kāpēc tā? Jaunie futbolisti atslābinājās, kas nav neierasta parādība. Pagājušo maču nospēlējām labi snieguma ziņā, rezultāts gan bija neveiksmīgs. Taču pati spēle - bija vēlēšanās, centība. Šodien futbolisti atslābinājās... Ne tikai aizsardzībā, taču no tās pāreja uzbrukumā bija palēna. Priekšējā līnijā maz izdevās. Pirmajā puslaikā pusmomenti bija tikai Višņakovam. Ja spēlēsim tā, kā šodien, pirmā uzvara tik drīz nebūs."

Jautāts par iespējamajām izmaiņām transfēru periodā, Kičigins atbildēja, ka pārmaiņas būs, tomēr neko konkrētu neatklāja: "Izmaiņas būs pavisam noteikti. Ar dažiem futbolistiem pārtrauksim saistības, kāds savukārt pienāks klāt. Nav teikts, ka mums transfēri būs tikai ar "Ventspili". Pagaidām konkrētu uzvārdu nav. Kurus spēlētājus es ieteiktu "Ventspils" pirmajai komandai? Grigorčuks ir ļoti profesionāls treneris, pats izlems. Mums ir uzdevums strādāt ar jaunajiem, lai viņi progresētu."

Kičigins arī piekrītoši atbildēja, vaicāts par to, vai pirmajās 30 minūtēs nomainītie divi futbolisti bija lielākie grēkāži: "Teikšu tā - Stols nospēlēja ļoti slikti, savukārt Vova Mukins vienkārši neiegāja spēlē - tā gadās. Kāpēc Malašenoks bija rezervē? Viņš vienkārši netiek pamatsastāvā un nebūt nav labākais pagaidām - jaunie progresē. Spēlē stiprākie."

  +3 [+] [-]

, 2009-07-04 22:03, pirms 15 gadiem
njaa..ja pereplotkins buus off uz ilgu laiku.nu nez...a kas ar caunju??puika veselojas?

  +3 [+] [-]

, 2009-07-04 22:03, pirms 15 gadiem
žēl ka Perepļotkins dabuja traumu...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-04 22:07, pirms 15 gadiem
Skonto jau tā problēmas ar spēlētājiem, un tagad vēl Perepļotkins dabuja traumu, lai gan viņš taisijās doties uz Beļģiju atrādīties kādam no klubiem

     [+] [-]

, 2009-07-04 22:07, pirms 15 gadiem
Kas ir ar Caunu ilgi nav dzirdets pa vinu

  +3 [+] [-]

, 2009-07-04 22:29, pirms 15 gadiem
Genadijs rakstīja: Kas ir ar Caunu ilgi nav dzirdets pa vinu
veseļojas un cer būt atpakaļ uz Eirokausiem

  +3 [+] [-]

, 2009-07-04 22:36, pirms 15 gadiem
ne jau 5-1 bet 4-1!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-04 22:42, pirms 15 gadiem
Cauņa bus bek uz atbildes speli pret Derry city vismaz tā cer optimisti un es..
Diezgan divaini.. Žuniors bija malejais aizsargs.. un tagad bus preiksā.. tas nozime ka Brazīļi ir ļoti meistarigi un tehniski.. var pielagoties jebkura veita laukumaa spelet..

     [+] [-]

, 2009-07-04 22:42, pirms 15 gadiem
Genadijs rakstīja: Kas ir ar Caunu ilgi nav dzirdets pa vinu
iespejams, ka uz otro Eiropas machu buus...
bet ticamak, ka augusta sakuma saks

  +1 [+] [-]

, 2009-07-04 22:59, pirms 15 gadiem
izskatijas jau traki, pats moments nekas ipass, bet tas emocijas kas bij laukuma vestija ka ir kaut kas nopietns, pietam kompensacijas laika jau
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-05 09:55, pirms 15 gadiem
Nezinu kāpēc,bet es arvien vairāk sliecos domāt,ka problēma Tranzīts
komandā ir kaut kur citur un kamēr tā netiks atrasta un likvidēta,pirmās uzvaras var vispār NEBŪT!
Pagājušo sezon Malašonoks guva 13 vārtus virslīgas čempī ,kura līmenis bija domāju augstāks nekā šogad,bet tagad izrādās vairs nemāk spēlēt.
Ja zaudējis formu,tad jau treneri varētu pajautāt sev ,kāpēc tā?Oļegam
tikai 23 gadi un tagad būtu visvairāk jāprogresē.Tas šoreiz tikai viens no daudziem jautājumiem.