Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Super Nova'' kļūst par ceturto Virslīgas klubu, kas pārtrauc sadarbību ar galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Super Nova'' kļūst par ceturto Virslīgas klubu, kas pārtrauc sadarbību ar galveno treneri
Andrejs Lapsa. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/LFV

Virslīgas pēdējās vietas īpašniece ''Super Nova'' šovakar paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar galveno treneri Andreju Lapsu. Par galvenā trenera pienākumu izpildītāju iecelts Igors Korabļovs, bet, ja tiks iecelts jauns treneris, par to tiks paziņots atsevišķi.

''Super Nova'' aiz Jūrmalas ''Spartaka'', ''Riga'' un ''Liepāju'' kļuvusi jau par ceturto Virslīgas komandu, kas sezonas gaitā lēmusi neturpināt sadarbību ar galveno treneri. Vispirms no ''Spartaks'' galvenā trenera amata aizgāja Pšemislavs Lagožnijs, vēlāk ''Riga'' paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar Torstenu Finku, bet ''Liepāja'' ar Kirlu Alševski.

Šovakar ar paziņojumu kluba sociālajā tīklā ''Facebook'' līdzīgu soli spērusi ''Super Nova'', kura atklājusi par galvenā trenera Andreja Lapsa amata pamešanu. ''Esam pateicīgi Andrejam Lapsam par ieguldīto darbu mūsu kluba labā, kā rezultātā pagājušajā sezonā mūsu komanda pirmo reizi kluba vēsturē izcīnīja ceļazīmi uz Latvijas Virslīgu. Vēlreiz pateicamies par ieguldījumu kluba attīstībā un novēlam panākumus turpmākajā karjerā,'' teikts kluba paziņojumā.

Par galvenā trenera pienākumu izpildītāju iecelts Igors Korabļovs, kuram asistēs Andrejs Perepļotkins, bet Aleksandrs Proskurņins turpinās darbu ar vārtsargiem. Ja gadījumā notiks jauna galvenā trenera iecelšana, tad ''Super Nova'' par to ziņos atsevišķi.

Pēc nospēlētām 16 spēlēm ''Super Nova'' ar izcīnītiem pieciem punktiem ieņem pēdējo vietu turnīra tabulā. Pie tam, līdz šim vēl komandai nav izdevies izcīnīt pirmo uzvaru Virslīgā, jo visi punkti iegūti ar neizšķirtu palīdzību. ''Super Nova'' čempionātu turpinās 18. jūnijā, kad 17. kārtas ietvaros spēkosies pret līderi ''Valmieru''.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/sksupernova

     [+] [-]

, 2022-06-04 22:36, pirms 2 gadiem
Perepļotkins ir dzīvs. Pēc Uzbekijas bija nozudis no radara.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-05 00:39, pirms 2 gadiem
Šaj rīcībai bija jāseko jau sen. Korabļovu atminos no Gulbenes laikiem un TOTO, žēl ka Supernova iet TOTO ceļu

     [+] [-]

, 2022-06-06 09:04, pirms 2 gadiem
tiem novas zābakiem golus sist neiemācīs pat mouriņjo , nevar no vidusmēra pirmās līgas kluba gaidīt medāļus virslīgā . varbūt rihters var