Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Ventspils" dominē, taču neizmanto iespējas un spēlē neizšķirti ar "Skonto"

Beāte Neimane
Beāte Neimane
Šodien Ventspilī risinājās SMScredit.lv Virslīgas 5.kārtas centrālā spēle - čempione "Ventspils" uzņēma vicečempioni Rīgas "Skonto". Mājinieki cīņas gaitā izveidoja vairākus ļoti labus momentus, tomēr iekarot Andreja Pavlova vārtus nespēja. Savukārt "Skonto" šodien rādīja ļoti viduvēju sniegumu, un pat pēdējās 20 minūtes vairākumā Tamaza Pertijas padotajiem neko nedeva.
Vērtējums: +2

  +1 [+] [-]

, 2015-05-05 01:39, pirms 9 gadiem
Kā jau Latvijas El Classico, cīņas laukuma vidusdaļā un emociju vairāk nekā vārtu gūšanas momentu. Bet, ja pēc tiem vērtējam, tad FKV bija labāki un var justies kā zaudējuši divus punktus. Turkovam un Žigajevam teicamas iespējas gūt vārtus. Realizācija vēl jāuzlabo, bet Skonto jāskatās sastāva varianti, jo vidējā līnijā Moroza iztrūkums ir ļoti jūtams. Līdz ar to klibo arī pāreja no aizsardzības uzbrukumā, kas ierasti bijusi ātra un bīstama. Karašausks individuāli labs, bet līdz golam pietrūka šodien.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja