Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Spartaks" izlīdzina rezultātu un spēlē neizšķirti ar "Daugavpili"

Beāte Neimane
Beāte Neimane
SMScredit.lv futbola Virslīgas piektās kārtas noslēdzošajā mačā Jūrmalas "Spartaks" mača lielāko daļu pavadīja iedzinējos pret "Daugavpili", taču tomēr ieguva vienu punktu par neizšķirtu 1:1. Mača pirmajās minūtēs precīzi sita "Daugavpils" futbolists Edgars Vērdiņš, bet izlīdzinājumu 75. minūtē panāca Sergejs Gridins.
Vērtējums: +3

  +1 [+] [-]

, 2015-05-05 01:29, pirms 9 gadiem
Labs mačs. Lai arī abām komandām vēl ir problēmas ar realizāciju, cīņas šajā spēlē netrūka. Daugavpils patīkami pārsteidz ar savu kombicionālo spēli, kas šobrīd ir labāka nekā nomināli top klubiem. Ja šādu sniegumu noturēs, tad par četrinieku var pacīnīties. Spartakam skaisti vārti un priekšā spēlējošais Gridins ir masīvs britu futbolam derīgs uzbrucējs. Pierasts, ka Spartaks vairāk spēlē pa zemi, bet ar šādu uzbrucēju priekšā ir jācentrē un jāļauj viņam spēlēt otrajā stāvā. Abdultaofiks kā ierasti labs un vēl Mickēvičs šodien ik pa brīdim kaut ko no akrobātikas demonstrēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja