Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Čempiones treneru štābs atved pastiprinājumu no Latgales

Emils Ozerinskis

Čempiones treneru štābs atved pastiprinājumu no Latgales
Vladimirs Žavoronkovs. Foto: Jānis Līgats

Dienā, kad par savu jauno galveno treneri pavēstīja galvenā konkurente "Riga", arī RFS izziņojusi jaunumus treneru korpusā, Viktora Moroza treneru štābu papildinot līdz šim "Daugavpilī" strādājušajam Vladimiram Žavoronkovam.

Par Viktora Moroza asistentu Latvijas čempionvienības RFS treneru štābā kļuvis 45 gadus vecais Vladimirs Žavoronkovs, kurš līdz šim strādājis Daugavpils futbolā, tostarp būdams Moroza asistents laikā, kad Morozs bija pie Latgales komandas stūres.

Spēlētāja karjeras laikā centra aizsarga pozīcijā spēlējušais Žavoronkovs pārstāvējis dažādus nosaukumus nesušās Daugavpils futbola komandas, kā arī "Ventspili", "Skonto", "Jūrmalu", FK "Rīga" un "Ilūksti". Leģionāra gaitās Žavoronkovs uzspēlējis arī Lietuvā, bet pēc karjeras noslēgšanas 2012. gadā daugavpilietis pievērsās trenera arodam dzimtajā pilsētā.

Iepriekš RFS vēstīja, par sadarbības noslēgšanos ar pieredzes bagāto lietuviešu speciālistu Šauļu Cetanaviču, kurš pagājušajā sezonā pildīja Moroza palīga pienākumus. Žavoronkivs kā Moroza asistents palīdzēja 2018. gadā "Daugavpilij" izcīnīt 1. līgās čempiones titulu, atgriežot Latgales komandu Virslīgā.

RFS komanda šodien uzsāka gatavošanos jaunajai Virslīgas sezonai.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/rfs-treneru-stabam...

     [+] [-]

, 2022-01-04 15:54, pirms 3 gadiem
Liels zaudējums Daugavpilij , labs asistents un liela darba apjoma veicējs jauniesu audzināšanā ... Bet jāaug ir (RFS pavisam cits līmenis) ,jānovēl veselību un izdošanās !

     [+] [-]

, 2022-01-04 18:34, pirms 3 gadiem
Ozerinskis salīdzināja pirkstu ar impi.