Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Miris bijušais "Liepājas metalurga" treneris Lukins

Andris Liepa
Andris Liepa

Miris bijušais "Liepājas metalurga" treneris Lukins
Viktors Lukins

Šodien, nesagaidījis savu 62. dzimšanas dienu, negaidīti mūžībā devies "Liepājas metalurgs" Jaunatnes futbola centra direktors Viktors Lukins.

Treneris Viktors Lukins Liepājā ieradās 80. gadu vidū, kad kļuva par futbola komandas "Zvejnieks" priekšnieku, bet pirms tam desmit gadus spēlēja Latvijas meistarsacīkstēs. Savulaik Lukins četrus gadus spēlēja pat Austrumvācijas meistarsacīkšu otrajā līgā.

Lukins „Liepājas metalurgā” bija kopš tā dibināšanas un ir ieņēmis dažādus amatus un trenējis dažādas komandas, arī dublierus un Virslīgas vienību 2002. un 2003. gadā. Šajās divās sezonās Lukins uzņēmās I? lomu un nosargāja Liepājas futbola godu, ar daudziem jaunajiem futbolistiem sastāvā izcīnot bronzas un sudraba godalgas.

Sportacentrs.com pievienojas portāla liepajniekiem.lv izteiktajai līdzjūtībai Lukina radiniekiem un visiem Liepājas futbola draugiem.

Izmantotie resursi:
liepājniekiem.lv