Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Uldriķis: ''''Skonto'' parāds ir apmēram 400 000 eiro''

Egils Broks
Egils Broks
Šodien tika aizvadīta Ziemas kausa spēle, kurā savā starpā tikās ''Skonto'' un ''Ventspils''. Pirms maču sākšanās komentārus par notikumiem Rīgas klubā sniedza kluba direktors Askolds Uldriķis, bet starplaikā par jaunumiem Virslīgas organizēšanā pastāstīja tās izpilddirektors Emīls Latkovskis.
Vērtējums: +8

  +5 [+] [-]

, 2015-02-03 21:04, pirms 9 gadiem
Nu nevar klubs sākt sezonu ar šādu parādu. Lai gadu atpūšas un startē 16 gadā. Lai arī cik skaisti spēlētu, cik laba būtu komanda, tomēr parāds ir pāri visam.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-03 21:13, pirms 9 gadiem
mrPO rakstīja: Nu nevar klubs sākt sezonu ar šādu parādu. Lai gadu atpūšas un startē 16 gadā. Lai arī cik skaisti spēlētu, cik laba būtu komanda, tomēr parāds ir pāri visam.
cik klubi spēlētu virslīgā ja izslēgtu tos klubus kas kādam ir parādā naudu? Lielāku vai mazāku - nav starpība, parādā kādam šķiet varētu būt visi klubi!

  +6 [+] [-]

, 2015-02-03 21:14, pirms 9 gadiem
Nopārdot pus sastāvu un tad jau ar skaidru galvu pa izdzīvošanu ar Mettu virsliigaa...

  -2 [+] [-]

, 2015-02-03 21:15, pirms 9 gadiem
mrPO rakstīja: Nu nevar klubs sākt sezonu ar šādu parādu. Lai gadu atpūšas un startē 16 gadā. Lai arī cik skaisti spēlētu, cik laba būtu komanda, tomēr parāds ir pāri visam.
vot es arī nesaprotu, kā var Žalgiris ar miljonu parādiem turpināt spēlēt Eirolīgā, par LKL nemaz nerunājot..

     [+] [-]

, 2015-02-03 21:18, pirms 9 gadiem
Otro gadu viens un tas pats. Arī pagājušās sezonas sākumā diezgan smuki visi spēlēja. Kaut vai 5 eiro parāds, ja nav pa nullēm, sorry. Kaut gan kā jau te runā, gan jau spēlēs, jo kādam atkal paliks dzeltena bikses priekša nepielaist pie spēlēšanas. Gan jau Vilerušs kādu mistisku atdošanas grafiku izstrādās un apvārdos gan LFF, gan VID.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-02-03 21:28, pirms 9 gadiem
Būtu labāk Uldriķis turpinājis strādāt par žurnālistu,a to viņa "piesliešanās" Skonto liek domāt,ka viņa profesija ir nevis žurnālistika,bet gan tā Pasaules "senākā" profesija! Pāris vārdiem-Gunčas un Jankas "emma"!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-03 22:05, pirms 9 gadiem
400 000 un gan jau vēl ar astītēm. Variantu jau nav daudz - vai nu kāda patiešām cienījama kompānija, kas nāk kā sponsors un ir gatava nosegt daļu šīs summas (Skonto kā reklāmas platforma ir ļoti labs variants) vai arī seko pretimnākšana atkal no komisijas puses, bet nu tajā ziņā ir tikai cerība un cerība ir muļķa mierinājums.

Neticu, ka ar transfēriem var šo naudu iepelnīt, jo sevišķi zinot, ka lielai daļai spēlētāju beigušies līgumi ar klubu, kas nozīmē, ka viņi ir brīvie aģenti un Skonto par viņiem neko nesaņem. Gutkovsi pārdot? Jā, varētu, bet tam patraucēt varētu neveiksmīgais sniegums Sadraudzības kausā. Būtu viņš tur labāk nospēlējis, varbūt būtu jūtama interese šobrīd. Un arī pārejas summa nebūtu ne tuvu 400 000, tā viennozīmīgi būtu zemāka kā Ikauniekam, lai arī pērn Gutkovskis bija rezultatīvāks. Viņš nav spēlējis izlasē un tas ir mīnuss. Transfermarkt rāda, ka viņa aptuvenā cena šobrīd ir zem 300 000 mārciņu.
Slēpts komentārs: dragoo
Slēpts komentārs: dragoo

  +8 [+] [-]

, 2015-02-03 22:22, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Paardos Gutkovski, varbuut paraads nebuus.
lidzigu tekstu dzirdejaam jau pirms gada - pardosim Sabalu (un bija vel paris leetie) un tad atdosim paraadus ... kur nauda??!

  -3 [+] [-]

, 2015-02-03 22:43, pirms 9 gadiem
zigiss rakstīja: lidzigu tekstu dzirdejaam jau pirms gada - pardosim Sabalu (un bija vel paris leetie) un tad atdosim paraadus ... kur nauda??!
pērn parādos un algās arī aizgāja - sezonas budžeta apmērā jau arī tas transfērs bija

  +1 [+] [-]

, 2015-02-03 22:53, pirms 9 gadiem
Diez kādus zilus brīnumus Pertija tiem spēlētājiem, kuri vēl nav noslēguši līgumus sasolījis??? Te ir skaidrs, ka tā summa ir krietni lielāka! Mistiskos sponsorus un labvēļus mēs negribam redzēt! Nē Skonto!!!!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-03 22:56, pirms 9 gadiem
dragoo rakstīja: pērn parādos un algās arī aizgāja - sezonas budžeta apmērā jau arī tas transfērs bija
ja taa - tad labi. publiski gan iespaids, ka kaut kas tika maksaats kad pats Indriksons piesaistija kautkadu naudu (tas pec vina pasa teiktaa..).

te gan parasta SIA nosacijumus nevar attiecinaat - pati futbola sabiedriba apstiprina savu reglamentu un ja kads to neievero, tad pasi var lemt ko darit.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-03 23:03, pirms 9 gadiem
Daudz lielās komandas arī parādos līdz ausīm un spēlē,Rudņeva Hamburg totālos parādos un neko,pa druskai atdod.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-03 23:21, pirms 9 gadiem
raitisda rakstīja: Daudz lielās komandas arī parādos līdz ausīm un spēlē,Rudņeva Hamburg totālos parādos un neko,pa druskai atdod.
atskiriba - superklubiem ir paradi (un milzigi) jo viniem ar prieku aizdod naudu, klubiem ir ienakumi un vini maksaa gan paraadus, gan procentus - klubi maksaa speletajiem algas un nodoklus, paraadaa ir bankaam (sliktakaa gadijumaa ipasnieki iegulda savu naudu).

  -2 [+] [-]

, 2015-02-04 00:37, pirms 9 gadiem
JA nebus skonto-nebus futbola,liimenis toch ies uz leju.Bet parads bija vairaki citroni ja nemaldos,un tgd 400k tads sikums vien ir.

  +2 [+] [-]

, 2015-02-04 01:51, pirms 9 gadiem
Viena lieta ir parādi kreditoriem, kas ir pašsaprotama lieta, un kas cits -- nodokļu parādi, ko solīda firma nedrīkst atļauties.

     [+] [-]

, 2015-02-04 08:40, pirms 9 gadiem
Es kaut ko nesaprotu - ja klubs nepilda saistības pret spēlētājiem, nemaksā algas u.t.t. , tad kā tas sanāk, ka komanda joprojām ne tikai pastāv, bet arī grauj pārējās komandas. Tas kopumā taču ceļ futbola līmeni Latvijā. Kaut kā dīvaini sanāk, ka tajā futbola virtuvē visvairāk ūdeni duļķo tās lejasgala komandas. Ieteiktu viņām vairāk un gudrāk trenēties, un labāko noskaidrot futbola laukumā...

     [+] [-]

, 2015-02-04 11:08, pirms 9 gadiem
vahtanidis rakstīja: JA nebus skonto-nebus futbola,liimenis toch ies uz leju.
Tev puis nav ne mazākā sajēga par LV futbolu!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-04 11:15, pirms 9 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Diez kādus zilus brīnumus Pertija tiem spēlētājiem, kuri vēl nav noslēguši līgumus sasolījis??? Te ir skaidrs, ka tā summa ir krietni lielāka! Mistiskos sponsorus un labvēļus mēs negribam redzēt! Nē Skonto!!!!
Es ar kaut kā nesaprotu,parādi,diskābelis eirokausos(kurš jau gan izciests,bet var atkātoti diskvalificēt),spēlētāju aizmukšana sezonas laikā ,sezonas laikā vairākkārt komanda tiek brīdināta,tiek atņemti ,plusoti tad atkal atņemti punkti u.t.t. ....
Kā šiem izdodas pievilināt špīlerus?Domāju ka komandas iekšienē viss ir mierigi,un ne par ko nesatraucas!
Bēdīgi!

     [+] [-]

, 2015-02-04 13:54, pirms 9 gadiem
Laikam jau Pertija piedāvā augstāko treniņdarba līmeni, kāds šobrīd Latvijā pieejams; tas arī pievilina. Plus sen zināmais: no Skonto taisnākais ceļš uz izlasi.
Savukārt liepājniekiem šobrīd ļoti labs darbs ar jaunatni; vai tas turpināsies ar gana strauju progresu Virslīgas līmenī, to pēc vienas sezonas un viena Ikaunieka vēl nevar spriest (bet cerēsim, protams, to labāko, jo tas tiešām būtu visam Latvijas futbolam svētīgi).

  +1 [+] [-]

, 2015-02-04 14:21, pirms 9 gadiem
olga rakstīja: Laikam jau Pertija piedāvā augstāko treniņdarba līmeni, kāds šobrīd Latvijā pieejams; tas arī pievilina. Plus sen zināmais: no Skonto taisnākais ceļš uz izlasi.
Savukārt liepājniekiem šobrīd ļoti labs darbs ar jaunatni; vai tas turpināsies ar gana strauju progresu Virslīgas līmenī, to pēc vienas sezonas un viena Ikaunieka vēl nevar spriest (bet cerēsim, protams, to labāko, jo tas tiešām būtu visam Latvijas futbolam svētīgi).
Ar ko Pertijas vadībā būtu augstāks treniņa process kā Liepājā?Liepājas futbols mūs ievedīs eiropā gan spēlētājus gan klubu!Bet pertija kur ir tagad tur ar paliks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja