Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto" pārbaudes spēlē kapitulē "JK Nõmme Kalju"

Jānis Pārums

"Skonto" pārbaudes spēlē kapitulē "JK Nõmme Kalju"
Marians Pahars, "Skonto" galvenais treneris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Skonto" futbolisti piektdien aizvadīja otro pārbaudes spēli, gatavojoties gaidāmajai Virslīgas sezonai un piedzīvoja zaudējumu ar 0:3 pret Igaunijas klubu "JK Nõmme Kalju".

Pirmos vārtus viesi guva 1.puslaikā pēc aizsarga Savčenkova kļūdas. 2.puslaika sākumā igauņi realizēja "pendeli", bet trešo reizi bumba skontiešu vārtos ielidoja mača pēdējā sekundē. Nākamo spēli skontieši aizvadīs 10.februārī, kad tiksies ar Jūrmalas "Spartak".

"Skonto" galvenais treneris Marians Pahars pēc spēles atzina: "Zaudējām, bet labi pārbaudījām jaunos futbolistus. Vairāki pamatsastāva spēlētāji pēc atgriešanās no Sadraudzības kausa šoreiz vēl nespēlēja, lai nesatraumētos. Pagājušajā sezonā jau "iekritām" ar spēli pēc Sadraudzības kausa un ilgi nevarējām atgūties..."

"Mums interese ir par Savčenkovu, vēlamies viņu paturēt sastāvā, bet tagad abas puses ieturam pauzi un skatīsimies. Par ārzemniekiem - nu īsti neviens nav radījis tādu lielu iespaidu, tad jau lai labāk spēlē jaunie un gūst pieredzi," piebilda Pahars. "Pagaidām vēl "ieejam" sezonā un par kaut kādu spēles zīmējumu vēl nevar runāt. Vēlētos pastiprināties, vajag aizsardzībā un pussarga pozīcijā dažus, viens pieredzējis uzbrucējs derētu - Šabala, Stuglis ir labi uzbrucēji, bet vēl jauni un nevar uzreiz veikt lielus uzdevumus."

"Skonto" sastāvs: Germans Māliņš (Oskars Darģis); Renārs Rode, Igors Savčenkovs, Ruslans Mingazovs, Minori Sato, Aleksandrs Fertovs, Valērijs Šabala, Žarko Semjanovskis, Davids Bagdasarjans, Toms Rajeckis, Deniss Talalajevs
2.puslaikā uz maiņu iznāca: Vjačeslavs Isajevs, Jevgeņijs Šerenkovs, Andrejs Siņicins, Artjoms Lonšakovs, Harijs Cepurītis, Nikolajs Zaicevs, Vladislavs Gutkovskis.

Izmantotie resursi:
skontofc.lv

  -2 [+] [-]

, 2012-02-03 17:26, pirms 12 gadiem
Nav ko satraukties!līdz ko sāksies guņas čempis tā būs spicākie džeki guņas līgā.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-03 18:11, pirms 12 gadiem
Sastāvs tik ļoti jauns, nepieredzējis un eksperimentāls, ka es pat ar tādu Skonto 5. vietu Latvijas čempionātā tagad diez vai redzu. Uzbrukums galīgi nav Virslīgas līmeņa. Tiešām neredzu jēgu savākt pilnu plejādi ar jauniem gruzīniem vai krieviem. Jau pērn redzējām, ka, lai cīnītos par medaļām, vajadzīgi pieredzējušie spēlētāji. Savčenkovs? Izcili, bet ar to vien ir par maz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-03 18:22, pirms 12 gadiem
reikons rakstīja: Savčenkovs? Izcili, bet ar to vien ir par maz.
Interesanti, kāpēc viņš pameta FKV. Bija tur viens no aizsardzības līderiem.

  +4 [+] [-]

, 2012-02-03 19:22, pirms 12 gadiem
Pahars bija labs futbolists,bet tas,ka viņu atstāja Skonto galvenā trenera amatā,man bija pārsteigums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-03 21:11, pirms 12 gadiem
Spartaks nevis Spartak!

FKV un Skonto apmainījušies ar centra aizsargiem. Smirnovs <-> Savčenkovs

  +3 [+] [-]

, 2012-02-03 21:19, pirms 12 gadiem
kaut kāds Skonto/Olimps FC
pie tam kas ar Olimpu būs spēlēs 1. līgā vai reorganizēsies par Skonto-2?

     [+] [-]

, 2012-02-03 22:01, pirms 12 gadiem
Dark Eagle rakstīja: kaut kāds Skonto/Olimps FC
pie tam kas ar Olimpu būs spēlēs 1. līgā vai reorganizēsies par Skonto-2?
tika dzirdets par Skonto2

     [+] [-]

, 2012-02-03 22:01, pirms 12 gadiem
Western rakstīja: Spartaks nevis Spartak!

FKV un Skonto apmainījušies ar centra aizsargiem. Smirnovs <-> Savčenkovs
pie tam ar kapteiniem

  -4 [+] [-]

, 2012-02-03 23:08, pirms 12 gadiem
Njā,igauņi jau no 2005.gada izņirgājas par Latvijas futbolu.Šodienas spēle ir kārtējais apstiprinājums.Kur tagad gudrīši,kuri nolika igauņu čempi,apšaubot Čekulajeva meistarību.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-04 08:05, pirms 12 gadiem
>>>zefons
Ko tu tur muldi.Varbūt savu pļāpāšanu apstiprināsi ar faktiem.Pirmkārt,šī ir tikai treniņspēle,kas pat nav Baltijas kauss,kur Latvijas klubi regulāri apspēlē igauņus un FK Ventspils to dara parasti ar rezerves sastāvu.Un kas attiecās uz Čekulajevu,tad viņš savas snaipera spējas pierādījis tikai Latvijas 1.līgā un pērn Igaunijas čempionātā,bet nu nekādi pagaidām Latvijas virslīgā.Ļoti gribētos viņu šogad redzēt kādā no virslīgas komandām un paskatīties ko viņš var mūsu līgā.Un vēl .Man nekas nav pret igauņu futbola klubiem un dažas vadošās komandas nav sliktākas par mūsu TOP klubiem,tomēr vājais gals viņiem ir vēl švakāks nekā mūsu virslīgā un līdz ar to līgas līmenis nedaudz zemāks par virslīgas.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-04 08:19, pirms 12 gadiem
>>>Andrim5
Virslīgas klubi ar balsu vairākumu apstiprināja trīs cilvēku biedrības valdes sastāvu. Par biedrības "Latvijas Futbola Virslīga" priekšsēdētāju tika ievēlēts sēdes laikā klubu pārstāvju izvirzītais kandidāts - FK "Jelgava" valdes priekšēdētājs Ainārs Tamisārs.

Par valdes locekļiem ievēlēti LFF pārstāvis Maksims Raspopovs un Latvijas Universitātes Sporta servisa centra direktors Uģis Bisenieks. Pēc jaunās valdes ievēlēšanas iepriekšējā biedrības valde nolika savas pilnvaras.

Nu jau vairs nav nekāda Guņu līga,jeb šie visi jaunie kadri ir Guņas pakalpiņi un FK Jelgava un Metta "skontas"radījums
PS.Lūgums neapvainoties Skonto līdzjutējiem,jo uzrakstīju komentu Andra5 stilā.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-04 10:11, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Interesanti, kāpēc viņš pameta FKV. Bija tur viens no aizsardzības līderiem.
Beidzās līgums, un Savčenkovs to nepagarināja, jo gribēja meklēt klubu ārzemēs. Izskatās, ka vienkārši nav neko atradis un kaut kur jau jāpaliek. Domāju, ka līdzīgs liktenis varētu piemeklēt Oļegu Laizānu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-04 11:23, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Nu jau vairs nav nekāda Guņu līga,jeb šie visi jaunie kadri ir Guņas pakalpiņi un FK Jelgava un Metta "skontas"radījums
To redzēsim čempja laikā,kā tiesneši uzvedīsies skonta mačos,bet pagaidām vēl nav iemesls nesaukt par guņas līgu.
Neskrieni notikumiem pa priekšu!

  -1 [+] [-]

, 2012-02-04 11:50, pirms 12 gadiem
>>>Andris5
Neskrieni notikumiem pa priekšu!

Nu tur es tev piekrītu.Pagaidīsim sezonu.

     [+] [-]

, 2012-02-04 11:52, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: >>>Andris5
Neskrieni notikumiem pa priekšu!

Nu tur es tev piekrītu.Pagaidīsim sezonu.
Tieši tā!