Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Raidījumā "Ole" - Uģis Bisenieks

Andrejs Siliņš

Raidījumā "Ole" - Uģis Bisenieks
BK LU direktors Uģis Bisenieks

Svētdien, 5. februārī pulksten 19:00 radio NABA raidījumā par un ap futbolu, raidījumā "Ole" viesosies LU Sporta servisa centra direktors un biedrības "Latvijas Futbola Virslīga" jaunievēlētais valdes loceklis Uģis Bisenieks.

Ar Uģi Bisenieku runāsim par Latvijas Universitātes iekšējo futbola līgu, viņa viedokli un nākotnes redzējumu "FS METTA/Latvijas Universitāte" sakarā, kā arī diskutēsim par viņa ievēlēšanu un tiešajiem pienākumiem "Latvijas Futbola Virslīga" valdes locekļa amatā.

Basketbola faniem par prieku raidījumā parunāsim arī par basketbola klubu BK "Latvijas Universitāte", kas ar panākumiem startē Latvijas čempionātā.

Jautājumus raidījuma viesim var sūtīt uz ole@radionaba.lv vai jautāt mūsu twitter kontā – twitter.com/olenaba. Raidījuma laikā arī būs iespēja sazināties tiešajā ēterā, zvanot uz tālruņa numuru 67034455.

Raidījumu vadīs Roberts Vīksne.

Nepalaid garām 5.februārī 19.00, radio NABA 93.1 FM vai klausies internetā Radio Naba Raidījums par un ap futbolu, raidījums "Ole".

"Ole" iepriekšējie raidījumi - Roberts Vīksne | Mixcloud - Re-think radio

  -3 [+] [-]

, 2012-02-03 22:00, pirms 12 gadiem
sektanti rulle!