Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mežeckis: "Pertijam nav aizliegts atrasties VIP ložā"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mežeckis: "Pertijam nav aizliegts atrasties VIP ložā"
Tamazs Pertija
Foto: soccernet.ee

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, Sportacentrs.com komentējot Tamaza Pertijas situāciju Daugavpilī, apstiprināja, ka gruzīnu trenerim Daugavpils stadiona VIP ložā atrasties nevar aizliegt, taču komandas vadīšana gan nav atļauta.

Vakar Virslīgas jaunā sezonā tika atklāta Daugavpilī, kur pirmo mājas spēli šosezon aizvadīja vietējā ''Daugava'', cīnoties neizšķirti 1:1 ar ''Liepājas Metalurgu''. ''Daugava'' pēdējā minūtē izglābās no zaudējuma, par ko neaprakstāms prieks bija vienam no pilsētas atpazīstamākajiem futbola personāžiem – bijušajam ''Dinaburgas'' trenerim Tamazam Pertijam.

Pēc pagājušajā sezonā notikušās ''Dinaburgas'' diskvalifikācijas Pertijam tika piespriests aizliegums strādāt Latvijas futbolā, taču, šķiet, ar situācijas kontrolēšanu LFF pagaidām nesokas. Pēc aculiecinieku ziņojumiem, Pertija vakar ne vien sev raksturīgi pamanāmi jūsmojis par ''savējo'' panākumu, bet arī no VIP ložas ''diriģējis'' Daugavpils komandas spēli.

Ko par to saka LFF? Sportacentrs.com atbild federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis: ''VIP ložā atrasties nedrīkstam viņam aizliegt, tāpat kā stadionā vispār. Cita lieta – komandas vadīšana viņam nav ļauta, lamāšanās – tas nav apsveicami. Pertijam tas nav pirmais gadījums, arī agrāk, kad vēl strādāja ''Dinaburgā'', regulāri lietoja necenzētus vārdus un skaļi uzvedās spēļu laikā. Man par vakardienas gadījumu ir pirmā dzirdēšana, gaidām spēles delegātu un inspektoru oficiālu ziņojumu, tad skatīsimies, kā rīkoties.''

Jautāts par to, vai tiek ievērota pirms sezonas paustā apņemšanās cīnīties ar lamāšanos futbola spēļu laikā (vakar saņemtas ziņas ne tikai no Daugavpils, bet arī no Ozolniekiem, kur ''Jūrmala-VV'' spēlēja ar ''Jaunību''), Mežeckis apstiprināja, ka bez soda vainīgie nepaliks: ''Soda mēri ir atbilstoši Disciplinārajam reglamentam. Cīnīsimies! Lieku reizi atgādinu visiem par to, ka lamāšanās nav pieļaujama un tā jāizskauž no mūsu stadioniem.''

  +9 [+] [-]

, 2010-05-02 11:43, pirms 14 gadiem
Bet tā uzvesties tak nav normāli.
Tomēr futbolu iet skatīties ari bērni.
Slēpts komentārs: Peleeciits

  +4 [+] [-]

, 2010-05-02 11:56, pirms 14 gadiem
Kad no futbola tiks diskvalificēts Skonto ar Indriksonu priekšgalā? Piemēram, kaut vai par interešu konfliktu LFF darbojoties Skonto interesēs un par pilsonības piešķiršanu Skonto leģinonāriem "valsts interesēs"?

  +4 [+] [-]

, 2010-05-02 11:58, pirms 14 gadiem
Peleeciits rakstīja: Var redzēt, ka Harington nezina, kas ir VIP lozha! Tevi tur neredz ne tikai beerni, bet pat blakus lozhu sedeetaaji!
Nu spēles laikā,tā lamāties. Lai ari kas sēž VIP loža.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2010-05-02 12:00, pirms 14 gadiem
Ko teica Indriksons:

"Kādreiz es jau aizsāku šo cīņu pret lamu vārdu lietošanu spēles laikā. Aicinu žurnālistus asi kritizēt visus tos tiesnešus, kas nepieņem attiecīgus lēmumus, ja šie vārdi ir izskanējuš..."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-05-02 12:06, pirms 14 gadiem
kasagrande rakstīja: Kad no futbola tiks diskvalificēts Skonto ar Indriksonu priekšgalā?
Būtu jau ideāli!Bet to mēs nesagaidīsim,lai arī kā gribētos!

  +5 [+] [-]

, 2010-05-02 12:24, pirms 14 gadiem
Olimpa-Skonto spēlē pēc Olimpa spēlētāja pārkāpuma pret Siņeļņikovu,Siņeļņikovs ļoti skaļi bļāva ,,bļeģ'',ka dzirdēja ne tikai laukumā un arī tribīnēs.Blakus bija tiesnesis Treimanis,kas izlikās to nedzirdam.Es skatījos,stāvot pie betona no nojauktajām tribīnēm teicu tiesnesim,lai dod dzelteno par lamāšanos,jo LFF prezidents to ir ieteicis.Treimanis paskatījās uz mani un iedeva dzelteno kartiņu,,Olimps''spēlētājam,bet Siņeļnikovs tika cauri sveikā.Tā kā LFF prezidenta runas par cīnīšanos pret lamāšanos ir kārtējie populistiskie meli vai murgi TV ekrānā,lai dumjā tautiņa domā,ka Indriksons ir ļoti liels taisnības cīnītājs un ļoti rūpējās par futbolu.Kauns LFF galvai par sabiedrības dezinformēšanu!

  +5 [+] [-]

, 2010-05-02 12:28, pirms 14 gadiem
balkons rakstīja: Olimpa-Skonto spēlē pēc Olimpa spēlētāja pārkāpuma pret Siņeļņikovu,Siņeļņikovs ļoti skaļi bļāva ,,bļeģ'',ka dzirdēja ne tikai laukumā un arī tribīnēs.Blakus bija tiesnesis Treimanis,kas izlikās to nedzirdam.Es skatījos,stāvot pie betona no nojauktajām tribīnēm teicu tiesnesim,lai dod dzelteno par lamāšanos,jo LFF prezidents to ir ieteicis.Treimanis paskatījās uz mani un iedeva dzelteno kartiņu,,Olimps''spēlētājam,bet Siņeļnikovs tika cauri sveikā.Tā kā LFF prezidenta runas par cīnīšanos pret lamāšanos ir kārtējie populistiskie meli vai murgi TV ekrānā,lai dumjā tautiņa domā,ka Indriksons ir ļoti liels taisnības cīnītājs un ļoti rūpējās par futbolu.Kauns LFF galvai par sabiedrības dezinformēšanu!
Nu paga. Šis ir pavisam cits gadījums. Pēc ļoti sāpīga pārkāpuma, divcīņas vai kā tamlīdzīga lamāties vēl ir tā, tā ir dabiska reakcija visur pasaulē. Ja normālā spēles situācijā, piemēram, pasaka "otdaj mjač, bļ'" kā Kačanovs savulaik, lūk, tas uzreiz ir jāsoda.

  +2 [+] [-]

, 2010-05-02 12:30, pirms 14 gadiem
tas VIP ložas baigi tuvu rezervisitu solinjam
a tas normali ka ta te kaut kads gruziinu jampampins ardaas!!!

  +3 [+] [-]

, 2010-05-02 12:37, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Nu paga. Šis ir pavisam cits gadījums. Pēc ļoti sāpīga pārkāpuma, divcīņas vai kā tamlīdzīga lamāties vēl ir tā, tā ir dabiska reakcija visur pasaulē. Ja normālā spēles situācijā, piemēram, pasaka "otdaj mjač, bļ'" kā Kačanovs savulaik, lūk, tas uzreiz ir jāsoda.
Es precīzi nezinu,bet šajā sezonā laikam vēl neviena kartīņa laikam vispār nav iedota par krievu lamuvādiem.Varbūt vajadzētu profilaksei sākt dot,tad tas disciplinētu spēlētājus.Kāpēc ir jābļauj,,bļeģ",var jau bļaut arī,,āāāā'',vai kā Starkovs,,ēēēēēēēēēēē''

  +2 [+] [-]

, 2010-05-02 12:50, pirms 14 gadiem
balkons rakstīja: Es precīzi nezinu,bet šajā sezonā laikam vēl neviena kartīņa laikam vispār nav iedota par krievu lamuvādiem.Varbūt vajadzētu profilaksei sākt dot,tad tas disciplinētu spēlētājus.Kāpēc ir jābļauj,,bļeģ",var jau bļaut arī,,āāāā'',vai kā Starkovs,,ēēēēēēēēēēē''
Par tām kartītēm nezinu, bet vismaz tajās spēlēs, kurās esmu bijis, lamāšanās no tiesnešu puses ir tikusi pilnībā ignorēta. Katrā ziņā es neuzskatu, ka brīdinājums būtu jādod, ja spēlētājs lamājas sāpju dēļ. Skaisti tas nav, bet nekas traģisks, manuprāt, arī nē.

     [+] [-]

, 2010-05-02 14:42, pirms 14 gadiem
balkons rakstīja: Es precīzi nezinu,bet šajā sezonā laikam vēl neviena kartīņa laikam vispār nav iedota par krievu lamuvādiem.Varbūt vajadzētu profilaksei sākt dot,tad tas disciplinētu spēlētājus.Kāpēc ir jābļauj,,bļeģ",var jau bļaut arī,,āāāā'',vai kā Starkovs,,ēēēēēēēēēēē''
Spēlē Blāzma-Daugava bij kartiņa par rupjību

  -1 [+] [-]

, 2010-05-02 15:28, pirms 14 gadiem
Un arī lamāties ģimeņu un bērnu priekšā ir atļauts, ja?

Āksts!

  +3 [+] [-]

, 2010-05-02 15:55, pirms 14 gadiem
neesmu par vardarbību, bet ceru ka kāds bandīts "labdaris" paņems to Pertiju un aiz ol*m pakārs kaut kur, lai tas s*ds vācas atpakaļ uz savu Gruziju un liek Latvijai mieru. Citās valstīs nevēlamie cilvēki vienmēr kaut kā pazūd, bet šeit gan nē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-02 22:47, pirms 14 gadiem
Pertiju un tamlidzigus fruktus vispar tuvi stadionam nedrikst laist.

     [+] [-]

, 2010-05-07 15:08, pirms 14 gadiem
Pretīgi fanot klausoties tādos, kas viena laidā lamājas.. es neko nesaku vel ja kādu reizi saspringtā gaisotnē aiz nerviem aiziet pa kādam Big B vārdam, lai arī nav smuki, bet kā var prasīt lai tribīnēs valda adekvāta valoda ja paši futbola vīri nerāda piemēru!