Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavai" bezierunu 0:6 pret rumāņiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Daugavai" bezierunu 0:6 pret rumāņiem
Andrejs Kovaļovs bija viens no retajiem, kurš uz laukuma cīnījās
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Kaunpilnu zaudējumu pārbaudes mačā pret Rumānijas klubu "Universitatea Cluj" šodien piedzīvoja Daugavpils "Daugava", piekāpjoties pretiniekam bez variantiem ar rezultātu 0:6.

Pēc salīdzinoši veiksmīgās dalības A.K.Kadirova piemiņas kausā, kur savā apakšgrupā tika ieņemta trešā vieta un parādīts solīds sniegums pret tādiem klubiem kā Bukarestes "Rapid" un Groznijas "Terek", daugavpilieši nolēma samērot spēkus ar šī brīža astoto labāko Rumānijas vienību "Universitatea Cluj".

Jau no pirmajām spēles minūtēm "Daugava" spēlēja kā otrais numurs, ierokoties aizsardzībā. Tas gan panākumus nedeva, un pretinieks ātri vien guva divus vārtus. Pārbaudes mači ir laba vieta eksperimentiem, tādēļ maiņu netrūka, bet lielas jēgas no tām nebija. Otrā puslaika ievadā rumāņi iesita trešos vārtus (bumba pie nepiesegtā uzbrucēja nonāca no Artūra Silagaiļa, pret kuru tā līdz tam atsitās, kad Uļjanovs mēģināja to pasist tālāk no soda laukuma), tad arī ceturtos (vārtsargs Jevgēņijs Ņerugals pilnībā var uzņemties vainu par ielaistajiem vārtiem), vēl pāris minūtes un jau 0:5. Pretinieks no kreisās malas izdarīja centrējumu soda laukumā, kur partneris, uzvarot gaisa divcīņu, piespēlēja neviena nepiesagtajam kolēģim - 0:5. Pēdējā spēles minūtē Vladimirs Volkovs kļūdījās pie sava soda laukuma, tad pasīvi nospēlēja jau pašā soda laukumā, kas noveda pie sesto vārtu zaudējuma.

"Daugava" kaut kādas dzīvības pazīmes uzbrūkošajā daļā sāka rādīt vien pie rezultāta 0:5. Labākais moments izcelties 84. minūtē bija Loginam, kurš pēc elegantas Ērika Kokina piespēles sita nedaudz garām. Logins šodien darbojās centra aizsarga pozīcijā, bieži pieslēdzoties uzbrukumiem. Viņš bija viens no aktīvākajiem mūsu vienībā un arī skaļākajiem (īpaši, kad saņēma spēcīgu sitienu pa kāju). Vēl var izcelt "Daugavas" rindās Andreju Kovaļovu, kurš bija aktīvs, šad tad nodemonstrējot arī skaistus apvešanas manevrus. Vērts pieminēt, ka līdz pat otrā puslaika vidum labās malas aizsarga pozīcijā spēlēja Ričards Raščevskis, kurš teju visu dzīvi darbojies kā uzbrucējs.

Švaki uzbrukumā izskatījās duets Mamuka Gongadze un Toma Tabatadze, kurus vēlāk aizvietoja Ēriks Kokins un Dmitrijs Kozlovs. Otrajam vājš uznāciens uz maiņu, Ēriks bija krietni vien aktīvāks.

Daugava - Universitatea Cluj 0:6 (0:2)
Daugava: Ņerugals, Cincadze, Uļjanovs, Raščevskis, A.Silagailis, Demerzi, Gusalovs, Ziziļevs, Jermolajevs, Tabatadze, Gongadze.
Uz maiņu nāca: Radevičs, Logins, Kovaļovs, Kokins, Kozlovs, Volkovs.

Pārbaudes mačus pret lietuviešiem paspējuši aizvadīt "Ventspils" spēlētāji. Pret Valērija Čistjakova. Kristapa Dzelmes, Staņislava Pihocka, Tomasa Jevdokimova un Rolanda Krjaukļa pārstāvēto "Kruoja" tā arī neizdevās gūt vārtus, toties "Nevežis" tika apspēlēts ar 2:1. Vārtu guvumi Federiko Martinesam un Vladimiram Mukinam. Abās spēlēs laukumā darbojās eksperimentāli sastāvi.

Ventspils - Kruoja 0:0
Ventspils: Meļņičenko, V.Bespalovs, Badjautdinovs, Smirnovs, Timofejevs, Stols, Kozačuks, Kosmačovs, Ignatāns, Svarups, Višņakovs.

Ventspils - Nevežis 2:1
Ventspils: Raļķevičs, I.Barinovs, Calkovskis, V.Barinovs, R.Bespalovs, Suhanovs, Vērdiņš, Mukins, Žatkins, Kozačuks, Martiness.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-02 19:14, pirms 12 gadiem
Paldies.
-3,5 bankas izgāja.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-02 19:19, pirms 12 gadiem
Kruoja 0:0 Ventspils, pirms nedēļas Čistjakovs divus iesita, bet Kruoja ar 2:0 Bangu apspēlēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-02-02 19:40, pirms 12 gadiem
Ja Gongadze paliks D-pilī, tad šosezon var kļūt par rezultatīvāko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-02 19:47, pirms 12 gadiem
Kā tur Ar G.Silgaili ..paliek viņš Daugavā.?

     [+] [-]

, 2012-02-02 20:48, pirms 12 gadiem
Tabatadze jau Daugavā? Lietuvā laikam neizdevās nostiprināties, bet nu Olimpā viņš bija viens no labākajiem, tāpēc var secināt, ka potenciāls viņam ir.

Domāju, ka šim rezultātam nav nekādas nozīmes, jo sastāvs ir tiešām eksperimentāls bijis. Bet nu es vēl aizvien uzskatu, ka Daugavai sastāvs jāpapildina ar vārtsargu un uzbrucēju.

     [+] [-]

, 2012-02-02 21:32, pirms 12 gadiem
Kruojā pa pusi sezonas Tabatadze iesita laikam piecus vārtus. Puisim ir lielisks sitiens, taču pārāk daudz ņem uz sevi, turklāt priekš uzbrucēja ir ļoti, ļoti lēns. Tā jau viss ar viņu labi - viņu ir vērts paņemt pat tīri mikroklimata dēļ. Vienmēr pozitīvs Labi soda sitienus sit.
Slēpts komentārs: C.Ronaldo#7
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-03 05:45, pirms 12 gadiem
Viena lieta dabut draudzības spele 0:6, otra lieta dabut oficala spele 0:7, un klut par labako gada treneri