Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" rindās turpinās spēlēt arī Rugins

Emils Ozerinskis

"Riga" rindās turpinās spēlēt arī Rugins
Ritvars Rugins. Foto: Zigismuns Zālmanis|Riga FC

No Virslīgas čempiones troņa nokāpušās "Riga" rindās arī nākamsezon spēlēs Latvijas futbolists Ritvars Rugins, kurš komandu pārstāvēja jau iepriekšējās trīs sezonās.

32 gadus vecais malējais aizsargs Ritvars Rugins vienojies par sadarbības turpināšanu ar savu līdzšinējo komandu "Riga", kuras rindās Tukuma futbola audzēknis spēlēs ceturto gadu pēc kārtas.

Pagājušajā sezonā Rugins rīdzinieku rindās devās laukumā 13 Virslīgas čempionāta spēlēs, kā arī sešos Eirokausu kvalifikācijas mačos. No vidējās līnijas spēlētāja par aizsargu Rugins pārkvalificējās pēc pāriešanas no "Ventspils" un "Riga". Katrā no šīm komandām Rugins divreiz kļuvis par Virslīgas čempionu.

Latvijas izlasē Rugins kopumā aizvadījis 39 spēles, tomēr aizvadītajā gadā Dainis Kazakevičs uzticējās citiem spēlētājiem.

"Riga" līdz šim visaktīvāk darbojusies aizsardzības līnijas komplektēšanā. Galvaspilsētas komanda piesaistījusi pērn "Mettā" spēlējušo Ganas centra aizsargu Baba Musā, kā arī Latvijas izlases malējo aizsargu Raivi Jurkovski. Līgumus pagarinājuši arī Armands Pētersons un Antons Kurakins, bet līdz šim vienīgais papildinājums uzbrukuma frontē bijis Vācijā dzimušais Ganas futbolists Džoselfo Bārnss, kuru "Riga" piesaistīja īsi pēc aizvadītās sezonas beigām.

"Riga" rindas atstājis Vladislavs Fjodorovs, kurš pārcēlies uz jauno čempioni RFS. Tāpat galvaspilsētas komanda nav turpinājusi sadarbību ar Oļegu Laizānu, Felipi Brizolu, Marko Džurišiču, un Kamilo Saisu.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/405

  +1 [+] [-]

, 2022-01-02 16:03, pirms 3 gadiem
Liekās,ka vēl nesen.pie Grigorčuka,Ruga bija jaunais,perspektīvais,bet tagad jau veterānsLaiks skrien vēja spārniem.

     [+] [-]

, 2022-01-02 17:36, pirms 3 gadiem
Nedomāju ka tik ambiciozai komandai kā Fc Rīga būtu vajadzīgs Rugins. Ja nu vienīgi viņš tur par kapeikām spēlēs.

     [+] [-]

, 2022-01-02 20:55, pirms 3 gadiem
Baltic Taxi rakstīja: Nedomāju ka tik ambiciozai komandai kā Fc Rīga būtu vajadzīgs Rugins. Ja nu vienīgi viņš tur par kapeikām spēlēs.
Nu vairāk pa 3000 eur jau nav,ja ne mazāk,pats Rugins jau arī saprot,ka japaraksta par to summu ko dod un nevar te prasīt daudz no Riga,jo citādi 1.līga Tukums.Cīnītājs jau viņs ir bet šaubos ka vēl kaut kur aizbrauks.