Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Aizvadījām lielisku sezonu"

2007. gada Latvijas čempionu futbolā "Ventspils" kluba galvenais treneris Romāns Grigorčuks pēc uzvaras izšķirošajā spēlē pret Rīgas "Skonto" (1:0) izteicās, ka komanda aizvadīja grūtu, bet tomēr lielisku sezonu.

"Skonto" komanda ir ļoti nopietns spēks. Spēles ar "Skonto" mums nekad nav bijušas vieglas. Jāatzīst, ka "Skonto" komanda ir ļoti progresējusi. Laukumā gājām, lai cīnītos par uzvaru, taču spēlējām piesardzīgi. Priecē tas, ka pieļāvām ne pārāk daudz kļūdu. Komplimentus parasti tāpat vien neizsaku, taču šoreiz vēlos savai komandai teikt simtkārtīgu paldies. Komanda ir aizvadījusi vienkārši lielisku sezonu. Uzvara LMT Virslīgā mums bija ļoti svarīga," saka "Ventspils" komandas galvenais treneris Romāns Grigorčuks.

"Apsveicu "Ventspils" komandas treneri ar izcīnīto čempionu titulu. Paši šodien ļoti labi sākām spēli. Domāju, ka pirmajā puslaikā pārsvars bija tieši "Skonto" komandai, taču pirmajiem vārtus tomēr izdevās gūt "Ventspils" futbolistiem. Pret "Ventspili" ir ļoti grūti spēlēt, kad tā ir vadībā, jo komanda ļoti labi spēlē aizsardzībā. Arī otro puslaiku mēs sākām labi, bet tā otrajā pusē riskējām, lai panāktu sev labvēlīgu rezultātu. Mums bija momenti, taču šoreiz neizdevās tos realizēt. Spēlei mēs bijām gatavi un spēlējām uz uzvaru. Zinājām, ka ir jānospēlē ar simtprocentīgu atdevi, ka jāspēlē ir ātrs futbols, ka svarīgi ir gūt vārtus pirmajiem. Sastāvā mums ir vairāki jauni spēlētāji, kuri vēl tikai krāj pieredzi. Šobrīd domāju, ka komandai ir nepieciešami vēl četri spēcīgi spēlētāji. Arī nākošajā sezonā turpināšu strādāt ar komandu," saka "Skonto" komandas galvenais treneris Pols Ešvorts.

Informāciju sagatavoja:
"Skonto" preses dienests
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

1 2 41 komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2007-11-01 14:23, pirms 17 gadiem
taisniba jau vien Ešvortam ir... pats sezonas sākuma pakritizeju vinu, bet ko var pārmest jauns sastavs... saspēlētiba un individuālā meistariba vēl augs... tikai ir pozicijas, kur tiešām vajadzētu dažus jaunus, varbūt pat pieredzejušākus spēlētajus, kas māk veidot spēli! būs ari jaunajiem no ka macities
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: archy0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-11-01 14:42, pirms 17 gadiem
Piedels, Astafjevs, Piačeks, Gamerzardašvili, Eliava, Morozs, Perep'jotkins, Višnjakovs, Sluka, Kalniņš, Dirnbahs un arī Blanks nav jau vairs nekādi jauni, ko var Ešvortrs par šo tēmu pēc katras pakāstas spēles čīkstēt, pamatsastāvā vienmēr pietika pieredzējušu spēlētāju, bet šī ir sliktākā Skonto sezona, vai "treneris" nav vainīgs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-11-01 15:00, pirms 17 gadiem
Vai te viens otrs nav galvu durvīs saspiedis vai nezin, ka šis raksts ir par pieaugušo čempionātu, nevis U-21, dublieriem vai tml.

Skonto ir tikai viens spēlējošs veterāns (30+) - Astafjevs (otrs Piedels sēž uz soliņa un ārstē traumas šosezon).
Sluka un Dirnbaham ir šogad palika 28. Doroševam, Morozam 27, Kalniņam 26, pārējie ir 25 g.v. un jaunāki. Futbolā brieduma gadi iestājās 26-28.g. vecumā. Tātad Skonto brieduma gadus ir sasnieguši (paŗsnieguši) vien 6 spēlētāji, no kuriem vairāki nemaz nav stabili pamatsastāva spēlētāji vai ir bijuši ilgu laiku traumēti.
Perepļotkinam, Višņakovam starp citu ir vien 23, Pjačekam 24, Blankam 21, Eliavam 22, tam pašam Semjonovam vēl ir tikai 22, tā ka visas iespējas vēl saglābt savu karjeru.
Komandā nostiprinājušies vai ienākuši Kožans (21), Cauņa (19), Laizāns, Lukjanovs (20), Hšanovičs (21, žel, ka traumējās).

Kurai komandai vēl (izņemot Olimpu) ir tika jauns sastāvs un tik lielu lomu spēlē tik jauni futbolisti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-01 15:22, pirms 17 gadiem
Baigā bilde !!!!!!!!! Manā pilsētā avīzē viens beigts bezpajumtnieks točna tāds pats meklē savus rada gabalus.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 15:25, pirms 17 gadiem
ko lai saka, neredzēt mums visticamāk eirokausus

     [+] [-]

, 2007-11-01 15:37, pirms 17 gadiem
neviens bildi neievēroja ?

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 15:49, pirms 17 gadiem
Liquid vispār Blankam ir 21 gads, neteiktu, ka viņš nav jauns.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 16:23, pirms 17 gadiem
L_2000 - nākamgad Olimps ar Skonto mainīsies sastāviem pirms Eirokausiem

     [+] [-]

, 2007-11-01 16:29, pirms 17 gadiem
Indioz, viņš no 16 gadiem Skonto un profesionālajā futbolā
22-25 gadi normāls futbolista vecums

  -1 [+] [-]

, 2007-11-01 16:29, pirms 17 gadiem
--> TheView

Čempionāts sastāv no 28 spēlēm, tāpēc naivi būtu domāt, ka tagad, iegūstot pārsvaru 1. čempionāta daļā, 2.daļā visi tiks pēc kārtas sisti, un punkti vairs netiks zaudēti. Tas ir tikai normāli, ka favorītes čempionāta laikā zaudē daudz punktu. Beigās titulu pelnīti izcīna tā komanda, kura šos punktus zaudējusi mazāk.

FKV bija nesekmīgs sākums, LM - beigas. Bet būtību tas nemaina - FKV savāca vairāk punktu.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 16:30, pirms 17 gadiem
Tas teikums, ka "viņi neko neparādīja, paši atdevām uzvaru" ir pamatots ļoti reti - parasti tās ir lūzeru atrunas...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 16:58, pirms 17 gadiem
Grikorcukam-liels Paldies,jo vel neviens Treneris nespeja ar FKV izcinit titulu,bet Sis divas reizes!
Kas par Skonto,komanda ir jauna,domaju nakossezon paradis sevi!
Bet LM...Nav galvenais sakt sezonu parliecinosi,galvenais to kopuma aizvadit labi!Ka to izdarija FKV!
Uz So bridi Sconto ir specigaki gan par Rigu,gan par LM!!!

     [+] [-]

, 2007-11-01 16:58, pirms 17 gadiem
Liouid - tagad jau tur pus komanda olimps, būtu labi ja pārējos leģionārus nomainītu pret vietējiem censonjiem

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 17:12, pirms 17 gadiem
Skonto patiesībā ļoti labi aizvadīja šīs sezonas otro pusi -- un tas varētu būt iemesls vēl neatlaist Ešvortu, kaut gan pirmie pusotri gadi Skonto vadībā nepārliecināja par viņa spējām.
Grigorčuks spēj runāt visnotaļ sakarīgi un interesanti, interesantāk, nekā vienmēr solīdais, bet visai tukšvārdīgais Ešvorts. Ir dīvaina starpība starp Grigorčuka pabriesmīgo tēlu spēles laikā -- un itin pieņemamo citā laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-01 18:29, pirms 17 gadiem
sore bet nu - j*bamakj ar aaraa! the view ko tu niiidi? kad peern fkv ar mokam notureeja pirmo vietu, lpaajnieki kaa slimi breca - nepelniti, nepelniti! tagad komanda , ja faktiski nospieta celjos, speej piecelties un fantastiski finisheet, bet atrodas kaut kaadi njergas, kas veel kauko piikst! apzinos, ka es kaa autors mozh tagad shauju paari striipai, bet BESII! FKV izdariija VISU, kas bija vinju speekos, visu, ko veel vareeja un, ja ar to pietika titulam, tad nevienam nav tiesiibas vinjiem kaut ko baazt gjiimii! cepuri nost!
Fantastiska sezona ar fantastiskaam beigaam! FKV tieshaam nebutu jaauztruacas par to, ka Bendzho nejeedz notureet vienu no lideriem (Kalons) un savaakt taadu blici, lai pamata traumas/sagurums ne iipashi daudz nozimeetu. Chempionus kronee chempionaata beigaas, nevis vasaraa!
grrrrrrrrr tochna besiiii!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-01 19:00, pirms 17 gadiem
tas nav viedoklis - tev vienkaarshi nepatiik Ventspils (aciimredzot) un tu izdomaaju afigennnno fiichu, kaapeec fkv tituls shtrunts vien ir. tad jautaajums, kaapeec nepanjeema kads cits sho titulu, ja tas bija tik viegli dabujams? kaapec ne riiga, kas bija priekshaa FKV un kaadu laiku arii visaa chempii? kaapec jau kaartu pirms turniira beigam mums ir zinaams chempions? kaapeec Bendzho njeema vechus, kuriem BUUS jaaspelee izlase un kuriem sanaaks butu pagurushaakiem? ar vinja ta pieredzi!! taa kaa LM var vainot tikai sevi par to, kas notika un nevienu citu. ja vinji nepadziis zelkevichu, tad tas buus vnk smiekliigi. pareizi teici, ka LM kadru politika jaavaino, bet to tak neietekmee fkv vai fkv nav par to jaapardziivo. vai mums, vai citiem kadiem bjia dublieri jaalizh pret nogurushajiem lpaajniekiem??? murgi
tas tik veel truuka, ka tu noliegtu, ka vetspils ir uzvareetaaji!!! teikt, ka LM atdeva titulu ir vienkaarshi nekauniiba un nekas vairaak - Vpils to izciiniija, starp citu arii divas reizes uzvarot LM, un tieshi tad, kad tas bija vajadziigs!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-01 19:04, pirms 17 gadiem
Petrini! Ko tu satraucies?Zaudētāji vienmēr atradīs iemeslus savām neveiksmēm,bet tā tas ir bijis un būs visos laikos un visos sporta veidos.Kam prātiņa mazāk tas zākās pretinieku,kurš gudrāks tas vainu meklēs papriekš savā komandā.Vienkārša lieta un tikai aklie var neredzēt ka čempiona titulu FK Ventspils šogad izcīnīja.Sadraudzības kausa finālā,Latvijas kausā no ceļa novāca Metalurgu un Skonto.Kauss Ventspilī!Atlicis Baltijas kauss ,kur arī finālā.Jautājums vai būs palikusi motivācija?Es ceru .ka būs un vēl divas reizes ievilks LM pa vienu vietu.

  -1 [+] [-]

, 2007-11-01 19:32, pirms 17 gadiem
ojaa - kausu pat piemirsu! tam tak nebija nekaada sakara ar nogurumu,koa?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-02 11:01, pirms 17 gadiem
TheView - nav man laika gari pretargumentēt tev, bet diemžēl arī tu neproti lasīt. Mēģināšu īsi atkārtot savu pamatdomu - sezona ir gara, tā ilgst vairāk nekā pusgadu un visām komandām ir daudz dažādu problēmu. Neuzskaitīšu visas tieši FKV problēmas (to bija ne mazums un subjektīvi vērtējot, pat lielākas - viens Sadraudzības kauss vien izčakarēja daudz vairāk nekā, iespējams, visas LM problēmas kopā - lielā mērā janvāra turnīra dēļ arī kārpījās pa to ~4. vietu ilgi), bet nu jāsaprot, ka galu galā turnīrā uzvar komanda, kura šīs problēmas spējusi pārvarēt labāk; komanda, kas bijusi patiešām labākā.

Ja vadās pēc taviem principiem, tad apstrīdēt uzvarētāju var vienmēr - atliek vien paņemt par piemēru tuvāko sekotāju, atcerēties visas šīs komandas likstas un sportiskās neveiksmes (tavi vārdi - "zināmi apstākļi") un paziņot - titulu sekotāji paši atdevuši.

Un cipari turnīra tabulā arī ir būtība, kas vislabāk un visobjektīvāk parāda patieso ainu (ja vien nav uzpirkti tiesneši un apšauti konkurentu labākie spēlētāji ).

Diemžēl mūsu futbola līmenis ir pazems, tāpēc nefanoju ne par vienu Latvijā (ja nu vienīgi bik par FK Rīgu, pat nezinu kāpēc). Tomēr jāatzīst, ka FKV ir šī gada labākā Latvijas komanda - 2. vieta no 16 komandām Sadraudzībā, Latvijas kauss (4 no 5 pēdējiem), Latvijas čempionu tituls (2. pēc kārtas), ČL izdarīja, ko varēja (uzvarēja Velsu, zaudēja Austrijas miljonāriem) + priekšā BFL fināls (ja vēl to vinnēs...).

p.s. Un personīgie apvainojumi (petrini virzienā) tevi neparāda labā gaismā. Neizsktās, "neitrāla" līdzjutēja cienīgi.

     [+] [-]

, 2007-11-02 11:03, pirms 17 gadiem
Pagari gan beigās sanāca, bet varētu vēl 5x garāk. Daudz interesējos par lielajiem čempionātiem (kur 38 spēles), tāpēc zinu, ka turnīru uzvarētājiem vienmēr var piekasīties (varbūt izņemot Lyon ), jo sezona ir gara un vienmēr var atrast kādu brīdi un pateikt - vot šeit viņiem paveicās, nebūtu noticis tas un tas utt.

     [+] [-]

, 2007-11-02 12:56, pirms 17 gadiem
theview - kausu mineeju tikai taapeec, lai tev atgaadinaatu, ka fkv tajaa novaca malaa 1.liigas liiderus un 2 no 3 virsligas pirmaa 4nieka komandas. gari visu ko sarakstiju, bet joprojaam nesaprotu, kaapec fkv buutu bijis jaauztraucas par LM probleemam (jamiem tak ir superpieredzejis treneris Bendzho, sporta direktors Andrejevs - kaa var nesanakt ar komplektaciju kaut kas?), turklaat pashiem ar taadu bija ne mazums, un taapec ari viji ir pelnijushi apbriinu - traumu deelj aizgaja prom viens no labaakajiem maleejiem Pokarinjins, pusezonu nespeleeja Sernjeckis (kas par konfekti bija Pakas pase Sernecki un vinja gols peec taas ar galvu pret metaalu kausaa!!), Butriks, seoznas saakumaa Vanjins, un shoreiz Davidovam nebija taas labaakas speeles aizvietojot vinju. Toties fkv baltijas kausaa mauca ar faktiski dublieriem un tika liidz finaalam,kameer LM faktiski ar pamatu visu laiku blieza, bet rudenii sirmais leishu kungs atjeedzaas, ka ir probleemas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-02 13:55, pirms 17 gadiem
runa jau nav par sadraudzības kausu, latvijas kausu vai blf...runa ir par virslīgu...tāpēc argumenti ka redz ventspils arī tajos turnīros labi nospēlēja neder...
Jāskatās kopaina - ja visos turnīros viņi ir augšā, tātad pelnīti labākie. Un par formas kritumu - Sadr.kauss jāņem vērā un kā vēl jāņem.

arguments ir tāds ka lm bija ļoti drošs pārsvars, bet sezonas pēdejās 10-12 kārtās tā pamanījās šo pārsvaru zaudēt un ventspils to izmantoja...es tikai saku ka lm zaudēja čempionu titulu...bet ventspilij atlika to paņemt
Ņjā, nu neaiziet tev. Nu tad trešo reizi - sezona ir gara, kādam labāks ir sākums (LM), kādam beigas (FKV), bet uzvar tas, kurš kopumā nospēlē labāk. Ja LM spētu visu sezonu izturēt, tad visu cieņu. Bet reāli jau nav mums neviens klubs tik galvastiesu pārāks par citiem un kas spētu visu sezonu vienā līmenī nokapāt (Skonto 90.-gadu dominance sen jau beigusies), tāpēc kritumi ir visiem. FKV kritums (sezonas sākumā) bija vismazākais, tāpēc arī uzvarēja. Neviens neko nedāvināja.
1 2 41 komentārs