Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

BFC "Daugavpils" vadību līdz sezonas beigām pārņem Kurbatovs

Rolands Eliņš

BFC "Daugavpils" vadību līdz sezonas beigām pārņem Kurbatovs
Kirils Kurbatovs. Foto: bfcdaugava.lv

"Optibet" Virslīgas klubs BFC "Daugavpils" pavēstījis, ka galvenā trenera amatā nozīmēts sporta akadēmijas vadītājs Kirils Kurbatovs, kurš pārņems šo pozīciju atstājušā Andreja Kaļiņina pienākumus.

Kirilam Kurbatovam šī ir atgriešanās "Daugavpils" galvenā trenera pozīcijā. Viņa vadībā komanda pirms astoņiem gadiem debitēja Virslīgā. Kurbatovs strādājis vairākās Virslīgas komandās, kā arī pirms sešiem gadiem uz laiku ieņēma "Riga" galvenā trenera posteni.

"Daugavpils" ieņem sesto vietu futbola Virslīgā, taču pakāpšanās uz augšu solās būt sarežģīta, jo priekšā esošā "Auda" ir iekrājusi par 14 punktiem vairāk, kas ir vairāk nekā šķir "Daugavpili" no Virslīgas pēdējās vietas.

"Daugavpils" savā iepriekšējā mačā pieveica "Mettu", kas izrādījās pēdējā spēle Andreja Kaļiņina vadībā. Par viņa aiziešanu tika publiski pavēstīts pēc spēles, un "Daugavpils" kluba publicētajā video Kaļiņins emocionāli atvadījās no saviem spēlētājiem. Viņš darbu futbolā turpinās RFS akadēmijā.

"Daugavpils" nākamā spēle Virslīgā būs piektajā septembrī pret "Audu".

     [+] [-]

, 2022-09-02 09:21, pirms 2 gadiem
Citu alternatīvu gandrīz arī nebija. Latvijas treneri ar PRO-UEFA licenci uz Daugavpili neraujas, pilsētā ir pieejami Kurbatovs un Pogodins.