Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Getafe'' uzvar, ''Barcelona'' izglābjas

''Getafe'' uzvar, ''Barcelona'' izglābjas
''Getafe'' spēlētājs De la Reds (pa kreisi)
cīņā ar ''Santander'' uzbrucēju Munitisu
Foto: AFP

Spānijas kausa izcīņā futbolā (''Copa del Rey'') aizvadītas pirmās pusfinālcīņas. Šodien ''Getafe'' savā laukumā uzvarēja ''Santander'' ar 3:1, bet vakar ''Barcelona'' kompensācijas laikā spēja izraut neizšķirtu 1:1 pret ''Valencia'' futbolistiem.

Šovakar Māra Verpakovska bijusī komanda ''Getafe'' savā laukumā uzņēma futbolistus no ''Racing Santander''.
Mača 24.minūtē rezultātu atklāja ''Getafe'', kad prezīzs bija De la Reds, taču mājinieku prieki nebija ilgi, jo jau pēc trijām minūtēm ''Santander'' un Polijas izlases uzbrucējs Smolareks rezultātu izlīdzināja – 1:1.

Otrā puslaika 57.minūtē mājinieki atkal izvirzījās vadībā. Vārtus ''Getafe'' komandas labā guva Kaskuero. Septiņas minūtes pirms spēles beigām mājinieki guva ļoti svarīgos trešos vārtus. Ar precīzu sitienu izcēlās Morals.
Divu vārtu pārsvars ļauj ''Getafe'' futbolistiem cerēt uz labvēlīgu rezultātu arī atbildes spēlē.

Vakardienas spēlē ''Barcelona'' savā laukumā uzņēma ''Valencia'' futbolistus.
Spēli aktīvāk uzsāka mājinieki. Jau sestajā minūtē rezultātu varēja atklāt ''Barcelona'' pussargs Ksavi, taču viņa sitienu atvairīja Hildebrands. Pirmā puslaika 35.minūtē bīstamu sitienu izdarīja Tjerī Anrī, taču arī šoreiz savu meistarību demonstrēja Hildebrands.

Arī otrajā puslaikā ''Barcelona'' turpināja ofensīvu, bet savā vietā allaž bija ''Valencia'' vārtsargs.
Mača 70.minūtē spēles rezultātu atklāja ''Valencia'' futbolisti, kad pēc Arismendi centrējuma vārtus viesu komandas labā guva Vilja.

Spēles kulminācija pienāca jau kompensācijas laikā, kad Ksavi ar spēcīgu sitienu raidīja bumbu precīzi vārtu tālajā apakšējā stūrī. Spēles rezultāts – 1:1.

Spānijas kausa izcīņa
Pusfināli (27. – 28. februāris)

Barcelona – Valencia 1:1 (0:0) ( Ksavi 90’ – Vilja 70’)
Getafe – Santander 3:1 (1:1) (De la Reds 24’, Kaskuero 57’, Molars 83’ – Smolareks 27’)



Izmantotie resursi:
www.marca.com

  +2 [+] [-]

, 2008-02-29 00:20, pirms 16 gadiem
Njāā.. Hildebrands rādīja brīnumus... Labākā Hildebranda spēle, kuru biju redzējis... Cik tur trūka lai sikspārņi izvilktu uzvaru Nou Campā... Tad jau Hildebrands būtu pievedis Valensiju tuvāk finālam... Ksavi gols tāds nekāds... Visu jau izdarīja Eto'0...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-29 00:20, pirms 16 gadiem
nju labi ka izglaabaas!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-29 00:22, pirms 16 gadiem
Vēl tikai jāpagaida raksts par Itālijas A Sēriju... Tad būs pavisam labi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-29 00:29, pirms 16 gadiem
Dažreiz eSports ieliek rakstus uzreiz pēc spēlēm, bet citreiz pēc vairākām dienām.. Es pat nezinu vai ir vērts gaidīt to rakstu...

     [+] [-]

, 2008-02-29 00:38, pirms 16 gadiem
Izravaamies uz pelnits neizkirts, bet Barcai tur bija jabut uzvarai!

1. puslaikaa Valensija tikpat kaa neuzbruka, dazi uzsitieni, bet tikmer Barca ar MESSI, ETO'O un Andri uzbrukumaa visu kotroleja!! 1. puslaika bumbas kontrole 66% pret 34%! Bet Valensijai vartos staveja tads virinjs kaa HILDBRANDS! Vilka visu kas vilkams!

2. puslaikaa tas pats! Messi un Eto'O vairakas teicamas izdevibas, bet ATKAL HILDEBRANDS! Likas, ka agrak vai velak Barca iesitis kadus 2 vartus vismaz, tachu kartejo reizi saja sezonaa iekritaam! Viesi atra tempaa devas uz vartiem gar labo soda laukumu atra piespele un sljucienaa VILLAA!! Tik debili varti jau kuro reizi! Vel nesen apmeram tas pats pret Sevilju!!
TAS BIJA VAAKS! Valensijai viens nopietns uzbrukums un tie pashi varti! 4 sitieni un 1 ieksaa. CAMP NOU saimnieki vel vairak palielinaja parsvaru. Mesi izgajiens viens pret vienu, bet HILDEBRANDS, Milito talsitiens pedejas minutees pa zemi talaja vartu sturi- HILDEBRANDS ATSIT! Uznakushais Bojans ari, Eto'O ari, Messi ari nevareja apstadinat ''LACI''! Kompensacijas laikaa Yaya apmeram no soda laukuma linijas apstadinaja bumbu un specigi iegrieza augshejaa sturi- HILDEBRANDS ATSIT! VAAKS!
Vel kadaaa 90. minutee, kompensacijas pashaa sakuma taa klusi nodomaju, ka TAA TAK BARCA un kapec gan nevaretu izlidzinat? Izmisigie uzbrukumi atkal neveiksmigi un jau pedejas 2 minutes tochna jau domaju- 15. NEZAUDETAA SPELES SHOGAD NEBUS!
Speles pedejas sekundes. Valensieshi gar kreiso malu nedaudz izravas( laikam Villa), tur Yaya veiksmigi izsita vinam bumbu pie soda laukuma, uzreiz nespera bumbu prom, bet piespeleja Valdesam un tas ari nesita, iedeva pa zemi, jo vel vareja but PEDEJAA CERIBA! Pec neilga britinja TIESHAM PEDEJAS SEKUNDES, 4. KOPENSACIJAS MINUTE!- ETO'O bezsakaraa izlauzas, uzsit Hildebrandam virsuu, visi speletaji soda laukumaa, neviens nesaprot kas notiks, PIE ATLECOSHAAS BUMBAS NO SODA LAUKUMA LINIJAS AR KREISO KAAJU ~IZCILI~ XAVI UZSHAAVA UN ~PRECIZI~ CAURI SODA LAUKUMAA ESOHAJIEM SPELETAJIEM BUMBA IESKSHAAAAA! 1:1!!! Pedejas sekundes un spele beidzas!!! Pelniti varti!

Ari ETO'O, YAYAM, ZAMROTTAM UN MESSI 100. SPELE TEICAMA! Manaa skatijuma Man of the Match! Un Valensijai protams HILDEBRANDS! Nebija vainojams ielaistajos vartos, bet tomer visu cienju!

Valensija pashi nenotureja parsvaru un ari komp. 4. minutee ielaida!
Taa vinjiem liela maciba un vinju majas viniem bus tikpat gruti!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-29 00:44, pirms 16 gadiem
Kāpēc nenoprovēt Hildebrandu EČ? Varētu Jensa vietā...

     [+] [-]

, 2008-02-29 00:59, pirms 16 gadiem
"Šodien ''Getafe'' savā laukumā uzvarēja ''Santander'' ar 2:1" un "mājinieki guva ļoti svarīgos trešos vārtus." taa kaa neiet kopaa. Izlabojiet kluudu! Paldies par uzmaniibu.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-29 01:24, pirms 16 gadiem
Ok paldies, ka izlabojaat!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-02-29 11:05, pirms 16 gadiem
Un jau kuro spēli Čavi 90. minūtē gūst vārtus. Kaut kas aizdomīgs ar viņu notiek...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja