Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' atpūtas nolūkos pēc ČL mača vēlas pārcelt spēli ar ''Real''

''Barcelona'' atpūtas nolūkos pēc ČL mača vēlas pārcelt spēli ar ''Real''
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas kluba ''Barcelona'' pārstāvji paziņojuši, ka uz vienu dienu vēlāk vēlas pārcelt 28. novembrī Barselonā paredzēto ''El Clasico'' pret Madrides ''Real'', lai komandai būtu vairāk atelpas pēc Čempionu līgas izbraukuma spēles pret ''Panathinaikos'', kura notiks 24. novembrī.

Lai palielinātu brīvo dienu skaitu pēc Čempionu līgas izbraukuma spēles pret ''Panathinaikos'' (mačs notiks 24. novembrī), pēdējo divu gadu Spānijas čempione vēlas pārcelt 28. novembrī paredzēto ''El Clasico'' savā laukumā pret Madrides ''Real'' uz vienu dienu vēlāk. Kā vēsta spāņu laikraksts ''AS'', vēl viens iemesls, kāpēc Barsa vēlas pārcelt ''El Clasico'' uz 29. novembri (pirmdiena), ir tas, ka 28. novembrī Katalonijā plānotas vietējā parlamenta vēlēšanas, kā rezultātā tas sarežģītu atbilstošu drošības pasākumu organizēšanu šim mačam.

Madrides ''Real'', kas savu Čempionu līgas spēli izbraukumā pret Amsterdamas ''Ajax'' aizvadīs 23. novembrī, ir pret ''El Clasico'' pārcelšanu uz 29. novembri. Tieši otrādi – Madridē vēlas, lai šis mačs tiktu aizvadīts dienu iepriekš, 27. novembrī. Taču notiekot šādam pavērsienam, saprotams, ka ''Barcelona'' būtu tikai divas dienas, lai sagatavotos vienai no sezonas svarīgākajām spēlēm.

''Pirmdiena nav tā diena, kas ir šī mača vērta,'' atzina Madrides ''Real'' sporta direktors Horhe Valdano. Tikmēr ''Barcelona'' pārstāvji prāto citādāk: ''Ja spēle notiks pirmdienā, tas joprojām būs laiks, kad pie TV ekrāniem ir ļoti daudz skatītāju.''

Taču vislielākā neziņā šī notikuma virpulī atrodas desmitiem tūkstošu līdzjutēju no Spānijas un citām valstīm, kuri, iespējams, pēdējā brīdī iecerējuši ''El Clasico'' noraudzīties klātienē. Mazāk nekā mēnesi līdz gaidāmajam mačam daudzi noteikti tā arī nesaprot, uz kuru datumu rezervēt aviobiļetes, viesnīcas numurus utt.

Jāatzīmē, ka otrais šīs sezonas ''El Clasico'' paredzēts 17. aprīlī Madridē, "Santiago Bernabeu" stadionā. Pagājušās sezonas ietvaros abas reizes ''El Clasico'' uzvarēja ''Barcelona''. Vispirms ar 1:0 (Zlatans Ibrahimovičs) tika uzvarēts Barselonā, bet pēc nepilniem pieciem mēnešiem ar 2:0 (Lionels Mesi, Pedro) arī Madridē.

Izmantotie resursi:
www.as.com
news.xinhuanet.com

 +17 [+] [-]

, 2010-10-28 17:42, pirms 14 gadiem
Bail ka zaudēs???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: astoņi grami
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-10-28 18:17, pirms 14 gadiem
Maikl25 rakstīja: es gan lasiju citu iemeslu,kapec velas parnest..
tapec ka bus velesanas tani diena,vai kautkas tads..
Tas arī ir šeit pieminēts, bet šaubos ka pārnesīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-10-28 18:26, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Nu par to es arī saku

Real pilnīga nulle un Barsai tas nav konkurents
Nu protams, ka Real pilnīga nulle. tu laikam neesi nevienu spēli šogad redzējis ar Real!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-10-28 18:44, pirms 14 gadiem
AndrisC rakstīja: ev čalit tik skaļi gan nebļauj , tev nav pamata nekāda , lai sauktu RM šogad par nullēm! Kas tad ir Barca ja tā atrodas turnira tabula aiz RM?!
Tad jau Real pagājušo un aizpagājušo sezonu bija nulles,jo atradās aiz Barcas? Diemžēl Real pat netiek galā ar otrās un trešās līgas komandām. Padomā. + ir sezonas sākums, RM pēdējās divas sezonas atrodas pārliecinošā otrajā vietā,aiz Barcas sezonas beigās,pēc 38 aizvadītām spēlēm.

Apskati faktus. Real jau 1/8 finālā izkrita ČL. Par ko tas liecina?

  +9 [+] [-]

, 2010-10-28 18:45, pirms 14 gadiem
Da labi. Tur tak rakstīts, ka Real vispār grib par dienu iepriekš aizvadīt maču.

  +4 [+] [-]

, 2010-10-28 18:48, pirms 14 gadiem
Neko nevajag pārcelt. Es kā barcas fans varbūt esmu jau iegādājies spēles biļetes, lidmašīnas biļetes, rezervējis viesnīcu utt. Tā ka ejiet laukumā un cīnaties, reizē padomājot arī par saviem faniem !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 19:01, pirms 14 gadiem
AndrisC rakstīja: ev čalit tik skaļi gan nebļauj , tev nav pamata nekāda , lai sauktu RM šogad par nullēm! Kas tad ir Barca ja tā atrodas turnira tabula aiz RM?!
Vispār, ja atmiņa neviļ, tad pirms El Clasico pagājušajā sezonā Real turnīra tabulā arī bija virs Barcas (šķiet toreiz pēc vārtu attiecības).

  -1 [+] [-]

, 2010-10-28 19:03, pirms 14 gadiem
Jaymen rakstīja: Neko nevajag pārcelt. Es kā barcas fans varbūt esmu jau iegādājies spēles biļetes, lidmašīnas biļetes, rezervējis viesnīcu utt. Tā ka ejiet laukumā un cīnaties, reizē padomājot arī par saviem faniem !
diez vai tagad ar tukšām kabatām ko vari nopirkt un japāņu jēnās arī diezin vai tev pietiks. fans atradies.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 19:11, pirms 14 gadiem
kas tas pa sviestu? vēl varbūt saprastu,ja 3diena un 6diena, bet ne jau 3 diena un 7diena, katru gadu taču tā ir spēlēts, tagad pēkšņi 3 dienas par maz??? citus gadus tādas opcijas kā spēle pirmdienā vispār nebija! un ja problēmas ar vēlēšanām - nezināja to ātrāk? un pat mēnesis nav palicis,skaidrs,ka tiem,kas lidos,biļetes sen jau pasūtītas. pārāk stulba ziņa priekš tāda kluba un tādas spēles,nemaz īsti ticēt negribas

     [+] [-]

, 2010-10-28 20:24, pirms 14 gadiem
nu es domaju normāli ir ka vēlās pārcelt! Ja ir vēlēšanas tad ir vēlēšana,s tas ir viens ļoti stiprs pamatojums pārcelšanai, un bac ari baigie gudrinieki acaradušies tie, kas saka, ka Barca asti sazmiegusi starp kājām ! Nu padomājat paši, tā ir nopzīmīgākā sezonas spēle, un ar nogurušiem spēlētājiem neko nevar izdarīt, realam, jau ir vairāk dienu atpūsties, tieši par vienu dienu, tā kā butu normāli, ka VBarca ar gribētu aptuveni tik pat brīvo dienu.

     [+] [-]

, 2010-10-28 20:34, pirms 14 gadiem
jippi rakstīja: nu es domaju normāli ir ka vēlās pārcelt! Ja ir vēlēšanas tad ir vēlēšana,s tas ir viens ļoti stiprs pamatojums pārcelšanai, un bac ari baigie gudrinieki acaradušies tie, kas saka, ka Barca asti sazmiegusi starp kājām ! Nu padomājat paši, tā ir nopzīmīgākā sezonas spēle, un ar nogurušiem spēlētājiem neko nevar izdarīt, realam, jau ir vairāk dienu atpūsties, tieši par vienu dienu, tā kā butu normāli, ka VBarca ar gribētu aptuveni tik pat brīvo dienu.
Aptuveni tik pat brīvo dienu ... ok

     [+] [-]

, 2010-10-28 20:36, pirms 14 gadiem
Bet vispār, kalendārs ir kalenrārs. Kas te tagat Barca izdomās kad viņiem ērtāk spēlēt? Visatļautība!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 20:42, pirms 14 gadiem
Lai uzliek pret grieķiem otro sastāvu un miers. Pirmajā spēlē jau tā izārdīja "Panathinaikos" aizsardzību, tāpēc stresa nekāda.
Un pret "Real" varēs spēlēt optimālajā virknējumā, cerot uz nu jau pēdējos gados ierasto scenāriju

     [+] [-]

, 2010-10-28 21:07, pirms 14 gadiem
Gandrīz uz visu, ko raksta AS, Marca, El Mundo Deportivo un Sport, ir jāskatās ar vieglām aizdomām. Marca un AS vienmēr visu redz baltās krāsās, kamēr MD un Sport viss rēgojas zilsarkans. AS noteikti uzskata, ka Barcelona spēli grib pārcelt Čempionu līgas dēļ, vēlēšanas izmantojot tikai par ieganstu, Sport noteikti brēks pretī, ka tā vis nav. Patiesība droši vien ir kaut kur pa vidu.
Bet vispār, tas haoss, kas Spānijā darās ar spēļu datumiem bieži vien, ir neizprotams.

  -4 [+] [-]

, 2010-10-28 21:19, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Lai uzliek pret grieķiem otro sastāvu un miers. Pirmajā spēlē jau tā izārdīja "Panathinaikos" aizsardzību, tāpēc stresa nekāda.
Un pret "Real" varēs spēlēt optimālajā virknējumā, cerot uz nu jau pēdējos gados ierasto scenāriju
tieši tā - cerot. Neko vairāk jūs nevarat kā tikai cerēt.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-28 21:35, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: tieši tā - cerot. Neko vairāk jūs nevarat kā tikai cerēt.
Kas tad mazajam "glorijam" noticis? Tad tomēr fanojam arī par "Real"?
Un zinot pēdējo gadu scenāriju, "Real" varēs būt apmierināti arī ar neizšķirtu, bet "Barca" pamatoti var cerēt uz kārtējo (pat neatceros, kuru jau pēc kārtas) uzvaru "Klasikā"

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 22:39, pirms 14 gadiem
ja viens grib tajā un otrs tajā, tad jāatstāj kā ir. Barsai būs pietiekami daudz laika atpūsties un pret grieķiem visticamāk nebūs jālaiž optimālais pamatsastāvs.

     [+] [-]

, 2010-10-29 00:21, pirms 14 gadiem
lai kā tur ar būtu,pārcels vai nepārcels,tāpat jau uzvarētājs tiks noskaidrots tikai un vienīgi laukumā.Lai ar kurā dienā spēle notiktu, Barca būs gatava parādīt savu spēli,jautājums tikai kādu spēli liks pretī Maurs-savu firmas zīmi Nou Camp stadionā-autobusu priekšā vārtiem vai kaut ko skatāmāku

     [+] [-]

, 2010-10-29 01:59, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Barca" pamatoti var cerēt uz kārtējo (pat neatceros, kuru jau pēc kārtas) uzvaru "Klasikā"
eh,literāts tā uzraksti,ka varētu rasties iespaids par nez kādu 10 gadu garu sēriju. pēdējās 2 sezonas real zaudēja,4 spēles,tas arī viss. pirms tam tajā sezonā abas spēles real vinnēja,pirms tam ničs un vinne (tu vēl biji ārkārtīgi sašutis par neredzēto netaisnību,ka skatās savstarpējās spēles ).

     [+] [-]

, 2010-10-29 02:17, pirms 14 gadiem
Swordsman rakstīja: eh,literāts tā uzraksti,ka varētu rasties iespaids par nez kādu 10 gadu garu sēriju. pēdējās 2 sezonas real zaudēja,4 spēles,tas arī viss. pirms tam tajā sezonā abas spēles real vinnēja,pirms tam ničs un vinne (tu vēl biji ārkārtīgi sašutis par neredzēto netaisnību,ka skatās savstarpējās spēles ).
Nu, 2 sezonas futbolā ir pietiekami daudz, turklāt 4 spēļu sērija. Vienkārši tas "pokemons"-MU fans pārāk izrunājās.
Patiesībā tieši šosezon izredzes izskatās 50:50. Bet pozitīvi, ka tieši "Barcai" jāuzvar. Tas sola aizraujošu un uzbrukumiem bagātu futbolu.

Kas attiecas uz savstarpējo spēļu likumu, joprojām man tas nešķiet lāgā objektīvs, bet lai nu tā būtu.

     [+] [-]

, 2010-10-29 02:52, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Kas attiecas uz savstarpējo spēļu likumu, joprojām man tas nešķiet lāgā objektīvs, bet lai nu tā būtu.
vot šito nerubīju,kā var tā domāt. savstarpējā spēle ir savstarpējā spēle, bet vārtu attiecība 38(!) spēlēs - nu kamon. ja beigās izrādās svarīgi,kāpēc toreiz pirms pāris mēnešiem pie 3:0 sākām taupīties,neskrējām uz 5:0 utt,tas taču nav nopietni. pie tam,vairs neatceros kur (varbūt skotijā), pāris gadus atpakaļ jau bija precedents ar pretinieku "gulšanos zem riteņiem" pēdējā kārtā. un tad ir skandāls,kāpēc tie tur necīnījās un pakāsa 0:6. un tur pat nevajag pēdējo kārtu - uznāks tādai osasunai zajebs, pietaupīsies, necīnīsies, tas taču nedrīks izšķirt čempiona likteni. kā tādus sīkumus var samērot ar savstarpējo spēli?

     [+] [-]

, 2010-10-29 04:27, pirms 14 gadiem
Swordsman rakstīja: vot šito nerubīju,kā var tā domāt. savstarpējā spēle ir savstarpējā spēle, bet vārtu attiecība 38(!) spēlēs - nu kamon. ja beigās izrādās svarīgi,kāpēc toreiz pirms pāris mēnešiem pie 3:0 sākām taupīties,neskrējām uz 5:0 utt,tas taču nav nopietni. pie tam,vairs neatceros kur (varbūt skotijā), pāris gadus atpakaļ jau bija precedents ar pretinieku "gulšanos zem riteņiem" pēdējā kārtā. un tad ir skandāls,kāpēc tie tur necīnījās un pakāsa 0:6. un tur pat nevajag pēdējo kārtu - uznāks tādai osasunai zajebs, pietaupīsies, necīnīsies, tas taču nedrīks izšķirt čempiona likteni. kā tādus sīkumus var samērot ar savstarpējo spēli?
Katrai monētai ir arī otra puse. Tur jau tā lieta, ka vārtu attiecība veidojas tajās 38 spēlēs, tātad norāda uz komandu rezultativitāti. Tad jau var visu sezonu uzvarēt kaut ar vienu vārtu pārsvaru, saņemties uz savstarpējo spēli ar favorītiem un sezonas beigās iegūt to titulu, kaut arī galvenie konkurenti visu sezonu, piemēram, ir grāvuši pretiniekus, bet vienā no savstarpējām spēlēm spēlējuši ar sastāvu, kurā puse spēlētāju ir savainoti/izcieš diskvalifikāciju, un tā pamatīgāk zaudējuši. Es vienkārši gribu teikt, ka vārtu attiecības likums ne tikai veicina rezultativitāti, bet arī mazina motivāciju koncentrēties tikai uz tām 2 galvenajām spēlēm sezonā. Bet cita lieta, ja ir tikai divi superklubi un visi gaida tikai tās pāris "klasikas". Tad jau arī visu pārējo sezonu var neskatīties. Tas ir iemesls, kāpēc "La Liga" sekoju retāk kā Bundeslīgai, A sērijai, EPL. Lai savstarpējo spēļu likums paliek kausiem!
Bet būtībā gaumes lieta

  +4 [+] [-]

, 2010-10-29 16:42, pirms 14 gadiem
Es arī reiz gribētu aizbraukt uz El Classico. Lai gan, kurš negribētu?