Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Malaga'' ceļā pēc Heselinka

''Malaga'' ceļā pēc Heselinka
Jans Venegors of Heselinks
Foto: AFP

Spānijas futbola klubs ''Malaga'' izrāda nopietnu interesi par Nīderlandes izlases un bijušo Skotijas kluba ''Celtic'' uzbrucēju Janu Venegoru of Heselinku, kurš pašreiz ir brīvais aģents.

Atgādināsim, ka Glāzgovas "Celtic" vadība pirms kāda laika paziņoja, ka nepagarinās līgumus ar diviem kluba pamatsastāva spēlētājiem - gan ar Heselinku (30), gan pussargu Polu Hārtliju (32).
Jau ilgāku laiku klīda runas, ka Heselinks varētu atgriezties dzimtenē, jo par viņu ļoti nopietnu interesi izrādīja viņa bijušais klubs "PSV". Savulaik šī kluba rindās holandietis aizvadīja 157 spēles, izceļoties ar 76 precīziem sitieniem. Pats futbolists gan pastāstījis, ka nevēlas atgriezties Nīderlandē: "Es vēlos turpināt savu karjeru ārpus Nīderlandes." Tāpat interesi par 30 gadus veco uzbrucēju izrāda Grieķijas vietējā čempionāta klubs "Larissa", kā arī Anglijas Čempionāta klubi – ''Middlesbrough'' un ''Bristol City''. Trīs gadu laikā (2006.-2009.g.) "Celtic" rindās Heselinks aizvadīja 80 spēles, gūstot 38 vārtus.

Kļuvis zināms, ka pēc Heselinka lūko spāņu klubs ''Malaga'', kurš pašreiz Spānijā piedalās komerciālā turnīrā ''Peace Cup''. Tiek lēsts, ka ''Malaga'' kluba vadība jau sazinājusies ar pašu futbolistu un tuvākajā laikā Heselinks varētu ierasties Spānijā, lai apspriestu spāņu kluba piedāvātos nosacījumus. Jāpiemin, ka ''Malaga'' paziņojusi, ka nevēlas izšķiest pārāk lielu naudas summu, ja gadījumā izdodas parakstīt līgumu ar 30 gadus veco uzbrucēju, taču kluba vadība ir noskaņota optimistiski un cer, ka holandiešu spēlētājs neprasīs pārāk lielu atalgojumu. Tiek minēts, ja gadījumā ''Malaga'' neizdosies vienoties ar Heselinku, tad nākošais rindā būs bijušais ''Newcastle'' un ''Portsmouth'' uzbrucējs Lomana Lua-Lua (28), kurš kopš 2008. gada spēlē Kataras klubā ''Al-Arabi''.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2009-07-27 18:37, pirms 15 gadiem
Malaga? Hmm... It kā jau nav slikts variants spēlēt Spānijā, bet kaut kādas aizdomas, ka Haselinkam tas varētu nebūt īpaši labs. Tad jau labāk "Middlesbrough". Uz "Bristol City" gan doties, manuprāt, nav jēgas. Nedomāju, ka šis klubs nākamsezon iekļūs EPL!

     [+] [-]

, 2009-07-27 22:50, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Malaga? Hmm... It kā jau nav slikts variants spēlēt Spānijā, bet kaut kādas aizdomas, ka Haselinkam tas varētu nebūt īpaši labs. Tad jau labāk "Middlesbrough". Uz "Bristol City" gan doties, manuprāt, nav jēgas. Nedomāju, ka šis klubs nākamsezon iekļūs EPL!
Boro? Spēlēt Championshipā? Viņam vēl nav tas vecums, kad jākuļas pa otrajām līgām vai Kataru, tāpēc ceru, ka pieņems Malagas piedāvājumu, vismaz spēlēs sakarīgā līmenī.
Vienu brīdi bija arī Grieķijas variants, bet salīdzinājumam - ja ir iespēja spēlēt La Ligā, tad no sportiskā viedokļa nemaz nav jādomā, uz kurieni pāriet.
Protams, uz karjeras izskaņu aktuāls ir arī algas jautājums, grieķi varbūt var arī maksāt vairāk, bet vēl jau tomēr nav tas vecums.