Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" šķiras no Langlē un Rokes un izīrē viņus konkurentēm

Agris Suveizda

"Barcelona" šķiras no Langlē un Rokes un izīrē viņus konkurentēm
Vitors Roke. Fofto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" pavēstījis par 29 gadus vecā franču centra aizsarga Klemāna Langlē un 19 gadus vecā brazīliešu uzbrucēja Vitora Rokes izīrēšanu citiem "LaLiga" klubiem Madrides "Atletico" un Seviljas "Real Betis".

Roke gada sākumā par 40 miljoniem eiro pievienojās no Brazīlijas kluba "Athletico PR" un Barselonas rindās 14 spēlēs, divreiz izejot pamatsastāvā, guva divus vārtus. Šo sezonu Roke gan pavadīs Andalūzijā, Seviljas klubam tiekot izīrētam uz 1+1 sezonu ar izpirkuma iespēju.

Langlē jau pagājušo sezonu pavadīja īrē, Birmingemas "Aston Villa" sastāvā Anglijas Premjerlīgā aizvadot 26 spēles. Viņš Madrides "Atletico" izīrēts uz vienu sezonu bez izpirkuma iespējas. Langlē līgums ir spēkā līdz 2026. gada vasarai, bet Rokes – līdz 2031. gada vasarai.

Pagājušajā sezonā "Barcelona" ar 85 punktiem 38 spēlēs ieņēma otro vietu Spānijas čempionātā, bet Madrides "Atletico" ar 76 bija ceturtajā vietā un "Real Betis" ar 57 punktiem – septītajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...

     [+] [-]

, 2024-08-26 16:32, pirms mēneša
Iegrābās ar Roki.