Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Eto trenējas ar pamatsastāvu

Spānijas futbola kluba "Barcelona" uzbrucējs Semjuels Eto pēc trīs mēnešu izlaišanas atgriezies pirmās komandas treniņos.

Svētdien svarīgākais jaunums Barselonas klubam bija Semjuela Eto atgriešanās treniņos pēc trīs mēnešu "atpūtas". Kamerūnietis iesildījās fizioterapeitu uzraudzībā un tad pievienojās lielajai grupai. Treneris Franks Rijkārds ar lielu prieku uzņēma atpakaļ vienībā Numuru 9.

Atceramies, ka futbolists 29. augustā guva savainojumu. Kopš tā laika viņš bieži redzēts aktīvi jūtam līdzi savam klubam no VIP ložas, ar to izpelnoties pārējo ložas apmeklētāju sajūsmas pilnos skatienus un TV komentētāju vēlmi ātrāk beidzot ieraudzīt futbolistu laukumā.

Pirmdien "Barcelona" klubs izlidos uz Franciju, kur otrdien paredzēta Čempionu līgas spēle pret "Lyon". Svētdienas treniņš bija pēdējais pirms došanās ceļā. Šajā svētdienas treniņā piedalījās Karloss Pujols, taču darīja to atsevišķi no pārējiem. Pujolam sestdienas spēlē gadījās nepatīkama epizode, kad nācās paciest sitienu pa ribām. Arī vairāki citi futbolisti darbojās fizioterapeitu uzraudzībā, turpināja atkopties no dažādiem savainojumiem.


Izmantotie resursi:
www.fcbarcelona.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja