Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Villarreal'' Eiropas līgā aizstās diskvalificēto "Real Mallorca"

''Villarreal'' Eiropas līgā aizstās diskvalificēto "Real Mallorca"
''Villarreal'' futbolisti
Foto: AFP/Scanpix

Eiropas futbola savienība (UEFA) nākusi klajā ar ziņojumu, ka finansiālu apstākļu dēļ no UEFA Eiropas līgas izslēgto "Real Mallorca" aizstās cits Spānijas ''La Liga'' klubs – ''Villarreal''.

Ceturtdien UEFA vadība paziņoja, ka neizsniegs Maljorkas klubam licenci, tādējādi aizliedzot piedalīties Eirokausos. Par iemeslu šim paziņojumam ir lielās parādsaistības, kas nomoka "Real Mallorca" – apmēram 85 miljoni eiro. UEFA mājas lapā ceturtdien parādījās oficiāls paziņojums: "Klubam netika piešķirta licence, balstoties uz UEFA klubu licences noteikumiem, un klubs nav izpildījis tās saistības, kuras ir minētas dotajos norādījumos."

Maljorkas kluba vadība ir paziņojusi, ka iesniegs apelāciju. Lai nu kā, UEFA vakard piedāvāja šo brīvo vietu ''Villarreal'', kura to nekavējoties pieņēma. UEFA mājas lapā jau ir parādījies ziņojums, kurā oficiāli tiek paziņots, ka 2010./2011. gada sezonā Eiopas līgā "Real Mallorca" vietu ieņems ''Villarreal'', kas pagājušajā ''La Liga'' sezonā ieņēma septīto vietu.

Maljorkas kluba galvenais treneris Mikaels Laudrups izteicās: ''Esmu optimistiski noskaņots, neredzu nevienu loģisku iemeslu, kāpēc tam visam tā jānotiek. Iesniegsim apelāciju un tad jau redzēsim, kas notiks.''

Izmantotie resursi:
UEFA.com - Union of European Football Associations

  +4 [+] [-]

, 2010-07-24 16:00, pirms 14 gadiem
Tas ir nāves spriedums Mallorca klubam

  +3 [+] [-]

, 2010-07-24 16:27, pirms 14 gadiem
kO_Osmoss rakstīja: Tas ir nāves spriedums Mallorca klubam
Kāpēc?

 +12 [+] [-]

, 2010-07-24 16:49, pirms 14 gadiem
Stulbi un nekas vairāk.