Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Spēlējām tāpat kā iepriekš"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gvardiola: "Spēlējām tāpat kā iepriekš"
Hoseps Gvardiola
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba "Barcelona" galvenais treneris Hoseps Gvardiola bijis apmierināts ar komandas pirmo izcīnīto uzvaru "La Liga" turnīra ietvaros, uzslavējot savus futbolistus par parādīto sniegumu.

Atgādināsim, ka "Barcelona" futbolisti vakar vakarā izcīnīja savu pirmo uzvaru Spānijas čempionātā, sagraujot "Sporting Gijon" futbolistus ar rezultātu 6:1. Ar diviem vārtu guvumiem šajā spēlē izcēlās argentīnietis Lionels Mesī.

"Godīgi sakot, komandas sniegums īpaši neatšķīrās no tā, ko komanda demonstrēja sezonas iepriekšējās spēlēs. Mēs turpinājām spēlēt savā stilā, un cīnījāmies ļoti labi, izcīnot trīs svarīgus punktus. Es saviem puišiem pateicu, ka viņi laukumā demonstrēja lielisku vienotību," pēc izcīnītās graujošās uzvaras savus puišus uzslavēja Gvardiola.

Pirmajās trijās Spānijas čempionāta spēlēs "Barcelona" ir izcīnījusi četrus punktus, atpaliekot no turnīra līderiem "Valencia" par trīs punktiem.

Saistītais raksts

"Barcelona" saplosa "Sporting"

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-09-22 20:51, pirms 16 gadiem
Goli bija smuki.

Jācīnās un jācinās, jo konfektes Betis mums nedos par velti.