Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Munitis savainots

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Munitis savainots
Pedro Munitis (pa labi)
Foto: AP

Santanderas "Racing" futbola kluba uzbrucējs Pedro Munitis UEFA kausa izcīņas mačā pret "Honka" guvis ceļgala savainojumu, kas viņam liegs piedalīties vairākās nākamajās kluba spēlēs.

33 gadus vecais uzbrucējs, kurš kādu laiku ir spēlējis arī Spānijas izlasē, mačā pret "Honka", kurā viņa pārstāvētais klubs "Racing" izcīnīja uzvaru ar 1:0, guva diezgan nopietnu ceļgala savainojumu, kas viņam liegs iziet laukumā apmēram sešas nedēļas.

Munitis komandai pievienojās 2006. gadā, šajā laikā viņš ir piedalījies 65 spēlēs un guvis deviņus vārtus. Līdz tam viņš pārstāvēja Lakoruņjas "Deportivo", kopumā aizvadot 90 spēles, gūstot piecus vārtus.

Munitis ir viens no mazākajiem "La Liga" futbolistiem, jo viņš ir tikai 1, 67 metrus garš. Jāatzīmē, ka tieši Santanderas klubā Pedro arī uzsāka savu profesionālā futbolista karjeru, kas savu augstāko punktu sasniedza 21. gadsimta sākumā, kad futbolists vairākas sezonas pārstāvēja Madrides "Real", kā arī spēlēja Spānijas izlasē.

Izmantotie resursi:
Marca

  +1 [+] [-]

, 2008-09-21 21:53, pirms 16 gadiem
atceros kaa vinns ielika Dienvidslaavijai EURO 2000 jau tad biju par Spaanniem!!!