Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Valencia" finālā

"Valencia" finālā
"Valencia" spēlētāju sajūsma
par iekļūšanu finālā
Foto: AP

Ceturtdienas vakarā Spānijas kausa izcīņas finālā iekļuva "Valencia" komanda, kas pusfināla atbildes spēlē savā laukumā ar 3:2 pieveica "Barcelona" futbolistus. Finālā "Valencia" spēlēs pret "Getafe".

Pirmā pusfināla spēle, kas norisinājās "Barcelona" stadionā, noslēdzās neizšķirti 1:1. Atbildes mača pirmie vārti tika gūti 17. minūtē, kad Rubens Baraha laukuma saimniekus izvirzīja vadībā. Līdz otrajiem vārtiem bija jāgaida gandrīz pusstunda, līdz pašā pirmā puslaika izskaņā Huans Mata guva otros vārtus "Valencia" labā.

72. minūtē "Barcelona" pēc Tjerī Anrī precīzā sitiena vienus vārtus atguva, taču divu spēļu summā vadībā joprojām atradās "Valencia". Jau pēc minūtes Mata guva savus otros vārtus spēlē un trešos "Valencia" labā, kas nozīmēja, ka mājinieki jau ar vienu kāju ir finālā. 80. minūtē Semjuels Eto'o guva vēl vienus vārtus "Barcelona" labā, taču ar to bija par maz, lai iekļūtu finālā. Divu spēļu summā "Valencia" uzvarēja ar 4:3.

Spānijas kausa izcīņa.
Pusfināls.
Atbildes spēle (20. marts).

Valencia - Barcelona 3:2 (divu spēļu summā 4:3)

Fināls.
Getafe - Valencia

Izmantotie resursi:
lfp.es

  -1 [+] [-]

, 2008-03-21 01:15, pirms 16 gadiem
Nu tad beidzot Barcelona izkrita no Copa de Rey! Sen jau bija laiks. Taa jau knapi tika liidz pusfinaalam. Veiksmi Valensijai finaalaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-21 01:18, pirms 16 gadiem
Apsveicu Valensiju!Šim klubam sezonā kaut kā neiet,atšķirībā no Getafes.Uefā kausā 1/4 fināls,Spānijas kausā fināls un varbūt arī uzvarēs.Bet Uefā kausā viņiem ies grūti,jo pretī stāsies-Bavārijas alus malkotāji,desiņu cienītāji,pretinieku ļaunakais sarkanais murgs-Minhenes Bayern,kaut gan futbolā viss ir iespējams,kādēļ gan ne.

  -3 [+] [-]

, 2008-03-21 01:28, pirms 16 gadiem
Viennozimigs trilleris! Barcai bija jaiesit vismaz 1 varti, janotur rezultativs neizkirts vai labkajaaa gadijumaa jauzvar, bet kas no taa visa iznaca?

Spele iesakas atri abu komandu izpildijumaa! Gan Valencia, gan Barca centas pec iespejas vairak uzbrukt un jau bija paredzams, ka spele notiks atraa tempaa un varbut pat tiks guti vairaki varti!
Jau pirmajas minutes daudzu kritizetais Milito ar galvu vartu augshejaa sturi stirpi uzsita, bet Valensieshiem noveicas, jo bumba tika izsista no vartu linijas un iznakums vareja but cits. Pec kadam 5 minutem Villa pec centrejuma soda laukumaa, kur izkreja vins viens pats, no gaisa sita nedaudz garam vartiem. Dazus mirklkjus velak saspeele majinieku starpaa ap kreiso soda laukuma sturi, Baraja sanem bumbu, apspelee Barcas aizsargu un no kadiem 23-25 metriem vartu talajaa, augshejaa sturi un jau 18. minutee 1:0!
Komandas apmainijas ar uzbrukumiem: Bojans savaa labaja malaa vairakas reizes spelee atdeva labas un bistamas piespeles uz Eto'O un parejiem un jau nakamajaa pretuzbrukumaa Villa sita nedaudz garam vartu kreisajam sturim, atrodamies soda laukumaa! Tad Yayam un Barajam bistami uzsitieni! Pec tam vel Barcas uzbrukums ap soda laukumu, bumba atleca nedaudz arpus soda laukuma un ABIDALS AR AMIZANTU UN FANTASTISKU IEGRIEZTU SITIENU AR KREISO KAJU SITA NEDAUDZ PARI VARTIEM! Likas 1. puslaiks tulit beigsies lidz soda laukumaa Pujols neizkekseja bumbu, Milito ari nespeja vairs lidzet un Villa iespelaja jaunajam Matam un precizi!!!! 2:0 pec pirmaa puslaika!

2. puslaikaa speles temps turpinajas vel agresivak. Gudjonsena iespeja garam, tad pagurusho Yayu, kursh labi nospeleja, nomainija Henry un uzbrukums pastiprinajas. Abidals ar vairakiem centrejumiem iespelaja gan Henry, gan Eto'O, tomer nedaudz garam. Velak ari Abidals nomainijas pret Sylvinho un tagad pastiprinajas aizsardziba. Bojans iegaja soda laukumaa kreisajaa malaa, sita garam vartiem, bet nekas nebija az kalniem. 72. minutee, pec nomainijushaa Sylvinho centrejuma soda laukuma centraa uz ari uznakusho Andri un Andris ar galvu pret vartu labo stabu iesita! 2:1!! Valencia nedaudz apjuka, bet izradijas, ka apjukam mes! PEC MINUTES, Valencijas pretuzbrukumaa bumbu iecentreja soda laukumaa, kur atradas vairaki speletaji, JAUNAIS MATA no gaisa un precizi pec Valdesa nelielas kljudas, ari Xavi lecot vairs nebija glabejs!;( Shokejoshs 3:1 majinieku labaa! Sheit ceriba bija praktiski zudusi. 20 minutes un jaiesit vismaz 2 varti, lai tiktu finalaa. Ilgi nebija lidz atbildei. Pec 7 minutem ETO'O & INIESTA NODEMONSTREJA SAVUS MEISTARSTIKJUS! Pec Injestas saspeles, ETO'O nomanija aizsargus un Hildebrandu, un specigi sita vartu talaja kreisaja sturi! 3:2 un viss notiek! 10 minutes. Talak notika 2 mainjas- mums laukumaa naca vel viens brazilis Edmilsons, nomainot Zambrotu! Centamies, vel cerejam uz vieniem vartiem, bet laikam bijam parak nogurushi un brinums, kas notika 1. pusfinalaa kartaa Nou Camp izpalika. Pujols iesaistijas vairakos uzbrukumos, veidoja saspeles gar laukuma labo malu, iespeleja soda laukumaa, bet pietruka speki un ar vienu vartu parsvaru Valensueshi iekljust finalaa!
No Barcieshiem patika Injesta, Milito, Zambrotta, ABIDALS, ETO'O un BOJANS, kursh atkal sevi apliecinaja! Butu stabili pelnijushi uzvaret, bet kartejas kljudas, kuras nedrikst pieljaut turpmakajaa sezonaa ir jaanalizee un aizsardzibaa jaspele daudz uzmanigak! Vel ir kadas ceribas uz La Ligu un shoreiz vislielakas uz CL! Janotur sezonas svarigakie un izkiroshie posmi un speles!

  +3 [+] [-]

, 2008-03-21 01:38, pirms 16 gadiem
Landmanis rakstīja: cik es dzirdeju tad Anri gatavojas atgriezties Anglijaa...Manchestera tevi labprat uznjemtu Tjeriii.

Kur tu to dzirdēji?
Ja to nav teicis pats Anrī, tad dzirdētajam nav jēgas - tas jau ir pierādījies vairākkārt.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-21 02:55, pirms 16 gadiem
Tomēr dievs pastāv. Šodien man visi čomi mēģināja iestāstīt, ka Barca 100% vinnēs... Es viņiem teicu, ka esmu par 99% pārliecināts, ka tiks Valencia... Tur kādi 5 purni par Barcu safanojušies, a es speciāli noniecinu Barcu... Un man bija taisnība...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-21 08:21, pirms 16 gadiem
reinksrobis.
Tātad Tu speciāli noniecini Barcu, jo 5 čomi ir safanojušies! Un tāpēc, ka Barca zaudēja, Tu izdari secinājumu, ka Dievs pastāv! Diezgan loģiski.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-21 08:33, pirms 16 gadiem
landmani
Da nafig viņš MU vajadžīgs??? Pie tam viņš nekad uz MU neies, neviens arsenal fans to vinam nekad nepiedotu!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-21 10:03, pirms 16 gadiem
buus interesanti!!
Slēpts komentārs: Zarinsh
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-21 11:35, pirms 16 gadiem
Getafe uzvares finala!
Bet par so Barcas zaudejumu loti,un loti patikami,nekad nepatika Barca
Paldies Valencia par labu garstavokli!

  +2 [+] [-]

, 2008-03-21 12:20, pirms 16 gadiem
Pēc šīs spēles tiešām būtu jāsāk domāt par trenera nomaiņu Barcelonai. Jo tomēr kāda velna pēc Anrī nebija pamatsastāvā, un kāpēc Gudjensens (pirmajā puslaikā vispār nebija manāms) tur atradās? (ok, otrajā nospēlēja labi), kāpēc jaunais Krkič netika mainīts, jo', ja pirmajā bija aktīvs (kaut arī izpurgāja vairākus momentus), tad otrajā staigāja pa laukumu un beigās pat iesaistijās nevajadzīgos strīdos, kas bija izdevīgi Valenciai. Aizsardzība Barcai dažbrīd atgādināja caurstāgajamu sētu - Pujols vairākas reizes kļūdījās arī Zambrota.. Nevarēt tomēr teikt ka Valencia uzvarēja pelnīti - jo pēc bīstamiem momentiem rezultātam drīzāk bija jābūt neizšķirtam, bet nu tas ir kāds ir un Valencia ir finālā, savukārt Barcelona riskē palikt bez tituliem vispār..

  -4 [+] [-]

, 2008-03-21 12:51, pirms 16 gadiem
Latīņamerikāņu Superklubs krīt..prieks par Valensiju un Getafi... tomer šis kauss nav objektīvs ko lielaas komandas nespeelee ar pilnu atdevi..tapec visadas ka Getafe tiek talak..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-03-21 13:19, pirms 16 gadiem
ABa rakstīja: reinksrobis.
Tātad Tu speciāli noniecini Barcu, jo 5 čomi ir safanojušies! Un tāpēc, ka Barca zaudēja, Tu izdari secinājumu, ka Dievs pastāv! Diezgan loģiski.

Tā jau nu gan gluži nē... Man Barca jau sen nepatīk[ne jau tāpēc, ka čomiem patīk]... Vienkārši patīk katru reizi, kad kādam Barcas fanam ir normāls stienis... Visi tur deklarē, ka Barca sasitīs vienos vārtos to Valensiju... Tagad smags abloms viņiem... Un tas "Dievs pastāv" ir mans mīļākais izteiciens.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-21 13:54, pirms 16 gadiem
"katalāņu galactikos" bez Messi nespēj... ,
atceros, te daži jau bija sapriecājušies, ka šosezon 3 trofejas tiks paņemtas, bet patiesībā, tāpat kā pāgājušo sezon, nedabūsiet nevienu!
Izlidošana no ČL ir tikai laika jautājums.

  -1 [+] [-]

, 2008-03-21 14:22, pirms 16 gadiem
sipolzaglis rakstīja: zarin nu tu lol konkreets.
labak neko neraksti


es saku kā ir.. Nepatīk, ieliec mīnusu(ko noteiki izdariji) Un iemācies Latviski runāt - lol konkrēts.. Miers, tikai manas domas!

  +2 [+] [-]

, 2008-03-21 14:23, pirms 16 gadiem
Kas attiecas uz Henry, vinjs izteicis neapmierinaatiibu, ka jaaspeelee peec 4-3-3 sheemas un veelas, lai Barca saaktu speeleet peec 4-4-2... tas noziimeetu, ka tad Rijkaards vareetu izmantot vinja speejas visaa spozumaa... varbuut taapeec, ka vinjs saadi jaucaas Bosa () dariisanaas seez uz solinja?
un es ar taa juutu, ka Rijkaards nejeedz izmantot Henry speejas utt.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-21 14:52, pirms 16 gadiem
Barca jau nu noteikti var spēlēt 4-4-2:

Valdis; Pajols, Thuram,Milito/Marquez, Abidal; Messi, Yaya, Xavi, Iniesta; Eto`0, Henry...

Tāpat labi... Un tad vēl labi rezervisti: R0,Marquez/Milito, Bojans

     [+] [-]

, 2008-03-21 15:30, pirms 16 gadiem
Eu reinik! JA TEV NEPATIK BARCA, TAD ARI VARI NEKO NESPRIEST! TAVI BAYERN JAU IR UZVARETI!

  -3 [+] [-]

, 2008-03-21 15:32, pirms 16 gadiem
NEUZTRAUCIETIES! VAJADZES SAKAUT- SAKAUSIM!

PEDEJAIS MENESIS NAV BARCIESHI LABAKAIS LAIKS UN TAD, KAD VINS PIENAKS, TAD ARI REDZESIET B.A.R.C.E.L.O.N.U.!!

  -1 [+] [-]

, 2008-03-21 16:32, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: NEUZTRAUCIETIES! VAJADZES SAKAUT- SAKAUSIM!

PEDEJAIS MENESIS NAV BARCIESHI LABAKAIS LAIKS UN TAD, KAD VINS PIENAKS, TAD ARI REDZESIET B.A.R.C.E.L.O.N.U.!!


TAD KAD PŪCEI ASTE ZIEDES

     [+] [-]

, 2008-03-21 17:22, pirms 16 gadiem
JAA JAA!

NEZINAT, NESAKAT!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-21 19:36, pirms 16 gadiem
hah... Barca7 nevar samierināties ar to, ka viņa komandele nepaņems nevienu turnīru... Payols jūs tikai velk uz zemi.. Arī zaudējums pret Atletico ir uz viņa sirdsapziņas...