Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kūmans: "Nezinu, vai nāksies pārliecināt Mesi palikt. Negribu spēlēt pret viņu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kūmans: "Nezinu, vai nāksies pārliecināt Mesi palikt. Negribu spēlēt pret viņu"
Ronalds Kūmans. Foto: EPA/Scanpix

Vakar par Spānijas superkluba "Barcelona" galveno treneri tika apstiprināts Ronalds Kūmans, kurš noslēdza divu gadu līgumu. Viņš pauda cerību, ka varēs strādāt kopā ar Lionelu Mesi.

"Viņam ir joprojām spēkā esošs līgums un viņš joprojām ir "Barcelona" spēlētājs. Man ar viņu vajadzēs aprunāties - tāpēc, ka viņš ir komandas kapteinis. Man ar viņu jāsastrādājas, jāaprunājas ar vēl vairākiem futbolistiem. Ir jāpieņem lēmumi, bet, ja runājam par Mesi, ceru, ka viņš paliks kopā ar mums," pēc līguma parakstīšanas teica Ronalds Kūmans. Mesi ir līgums līdz nākamās sezonas beigām, un argentīniešu uzbrucējs nesteidzas to pagarināt.

"Es nezinu, vai man viņš būs jāpārliecina palikt. Viņš ir labākais futbolists pasaulē, un labākais futbolists, kuru vēlies redzēt savā komandā. Negribi, lai viņš spēlētu pret tavu komandu. Kā treneris es ļoti gribētu sastrādāties ar Mesi, jo viņš uzvar spēles. Ja viņa spējas un līmenis ir līmenī, ko viņš vienmēr demonstrējis, tad ļoti priecāšos, ja viņš paliks Barselonā," izteicās Kūmans. Lai gan Mesi kļuva par Spānijas čempionāta labāko vārtu guvēju un labāko asistētāju, "Barcelona" ieguva tikai otro vietu, smagi piekāpjoties Madrides "Real".

""Barcelona", kas bija laukumā pret Minhenes "Bayern" - tā nav "Barcelona", ko vēlamies redzēt mēs vai fani. Ir jāpriecājas, ka radusies iespēja vilkt mugurā šo kreklu. Tāpēc ir jārāda profesionālisms, jāatdod viss. Ja mēs to darīsim, skats laukumā būs pavisam citāds," skaidroja Kūmans. Viņa priekšgājējs Kike Setjēns tika atlaists pēc 2:8 Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret "Bayern".

"Smagi strādāsim, lai uzbūvētu spēcīgu komandu. Būs nepieciešamas izmaiņas, jo tas, ko redzējām pirms pāris dienām, neatbilst vēlamajiem standartiem. Mums būs smagi jāstrādā, lai atgūtu savu prestižu. Tas būs liels izaicinājums, un nebūs viegli, jo "Barcelona" vienmēr pieprasa labāko. Taču tieši tā ir jābūt. Tas joprojām ir lielākais klubs pasaulē. Smagi jāstrādā, lai "Barcelona" atgrieztos tur, kur tai vienmēr vajadzētu atrasties. Komandā ir pietiekami liela kvalitāte, lai pieprasītu labākos rezultātus un trofejas."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-08-20 15:28, pirms 4 gadiem
Messi ir 2 varianti kā nobeigt karjeru. Jebkas cits būtu vilšanās.

1: Pabeigt karjeru Barcelona rindās.
2: Pēdējās pāris sezonas nospēlēt kopā ar Ronaldu.

Pat ja viņš karjeru nepabeigs Barsā, viņš jebkurā gadījumā ir komandas leģenda. Tā ka es būtu par 2. variantu. Divi lielākie konkurenti pasaules futbolā beidzot kopā, tas būtu simboliski.

  -1 [+] [-]

, 2020-08-20 18:58, pirms 4 gadiem
Juventus būtu vilšanās. Messi karjera ir jāpabeidz Barselonā. Ja nē, tad gribētu viņu redzēt premjerlīgā, nevis kaut kādā garlaicīgā a seijā.

     [+] [-]

, 2020-08-22 17:05, pirms 4 gadiem
flab3r rakstīja: Messi ir 2 varianti kā nobeigt karjeru. Jebkas cits būtu vilšanās.

1: Pabeigt karjeru Barcelona rindās.
2: Pēdējās pāris sezonas nospēlēt kopā ar Ronaldu.

Pat ja viņš karjeru nepabeigs Barsā, viņš jebkurā gadījumā ir komandas leģenda. Tā ka es būtu par 2. variantu. Divi lielākie konkurenti pasaules futbolā beidzot kopā, tas būtu simboliski.
Izklausās brīnišķīgi, Messi un CR vienā komandā, bet nedomāju ka Juve varēs pavilkt viņus abus materiālā ziņā.