Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Laudrups pamet "Getafe"

Laudrups pamet "Getafe"
Mikaels Laudrups
Foto: AFP

Dānijas futbola speciālists Mikaels Laudrups, kurš pēdējos desmit mēnešus pavadījis vadot Spānija La Liga čempionāta komandu "Getafe", paziņojis, ka līgumu ar klubu nepagarinās un dosies jaunas darba vietas meklējumos.

Par savu lēmumu pamest "Getafe" 43 gadus vecais Laudrups paziņoja vēl pirms pēdējās La Ligas spēļu kārtas.

"Katra persona izvēlas brīdi, kad pieņemt lēmumus un mans brīdis ir pienācis. Šī ir komanda, kurā katru gadu notiek lielas un veiksmīgas izmaiņas. Pagājušajā gadā komandā ieradās 12 vai 13 jauni spēlētāji, cik mani ir informējuši arī šogad tā notiks," norāda Laudrups.

"Man nepatīk atvadīties. Tas, ko kopā ar komandu esam pārdzīvojuši, uz visiem laikiem paliks mūsu atmiņā," neslēpj dāņu speciālists.

Laudrups tikai pērnā gada 9.jūlijā tika apstiprināts par "Getafe" galveno treneri, pilnvaras pārņemot no Bernda Šustera, kurš pārcēlās uz titulēto Madrides "Real".

"Getafe" šosezon La Liga čempionātā izcīnīja 14.vietu, UEFA kausa ¼ finālā piekāpās Minhenes "Bayern", kā arī otro gadu pēc kārtas aizcīnījās līdz Spānijas kausa finālam, kurā atzina "Valencia" pārākumu.

Laudrupa nākamā darba vieta varētu būt Lisabonas "Benfica", kuras piedāvājumu pavisam nesen noraidīja Svens Gorans Eriksons.

"Kad Mikaels paziņoja, ka pamet "Getafe" klubu, interesi par viņa pakalpojumiem uzreiz izrādīja vairākas komandas no dažādām valstīm. Kad "Benfica" saņēma ateikumu no Eriksona, viņi uzreiz izgāja uz Laudrupu," intervijā laikrakstam "Record" norādījis trenera palīgs Luiss Milja.

Arī "Getafe" prezidents Anhels Torres uzsvēris, ka Laudrups un "Benfica" ir lieliski piemērots viens otram.

"Laudrupam nepatīk spēlēt no aizsardzības, bet Portugālē uzsvars tiek likts tieši uz uzbrukuma futbolu," savās domās dalās Torres.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-05-19 20:36, pirms 16 gadiem
Nu tā kā Getafes treneri pāriet uz superklubiem, ta Landrups tēmē uz Chelsea.

  -3 [+] [-]

, 2008-05-19 21:50, pirms 16 gadiem
Uz Barcu!!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-19 22:04, pirms 16 gadiem
Laudrupam tagad ceļš tikai uz augšu

  +1 [+] [-]

, 2008-05-19 22:55, pirms 16 gadiem
Man žēl Getafi - divu lielisku treneru zaudēšana divus gadus pēc kārtas - tas ir nedaudz par traku, nu ko gaidam nākamo sezonu un atkal nākamo lielisko treneri kurš pēc sezonas beigām Getafi pametīs...

  +1 [+] [-]

, 2008-05-20 12:45, pirms 16 gadiem
Uz augšu???
Laudrupa aģents šodien veica pārrunas ar Gineru...
Laudrup new CSKA Moscow coach