Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Spānijas Superkausa pirmajā mačā "Real" vārtos stāsies Kasiljass

Spānijas Superkausa pirmajā mačā "Real" vārtos stāsies Kasiljass
Ikers Kasiljass (pa kreisi)
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" vārtus rīt gaidāmajā Spānijas Superkausa spēlē sargās Ikers Kasiljass, medijiem atklājis kluba galvenais treneris Karlo Ančeloti.

Jau rīt ar Madrides klubu derbiju startēs Spānijas futbola sezona. Valsts Superkausa izcīņā čempionvienība "Atletico" sacentīsies ar "Real". Pirmais mačs notiks rīt "Santiago Bernabeu" laukumā, bet atbildes mačs paredzēts 22.augustā Visentes Kalderona vārdā nosauktajā stadionā.

Galvenais treneris Karlo Ančeloti šodien atklāja, ka kluba vārtus rīt sargās pieredzējušais Ikers Kasiljass. Šajā vasarā "Real" vārtsargu līniju papildināja Kostarikas izlases futbolists Keilors Navass, bet Madrides klubu pameta spānis Djēgo Lopess, kurš pagājušajā sezonā sargāja "Real" vārtus gandrīz visās "La Liga" spēlēs.

"Piektdienas spēlē var būt izmaiņas, taču šobrīd par piektdienu nedomāju," vārtsargu izvēli Superkausa izcīņai komentēja Ančeloti. Jāpiebilst, ka Kasiljass sargāja "Real" vārtus arī UEFA Superkausa mačā pret "Sevilla".

Izmantotie resursi:
MARCA - Diario online lķder en información...

  -3 [+] [-]

, 2014-08-18 18:13, pirms 10 gadiem
Cerams, Polijā rādīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-08-18 18:50, pirms 10 gadiem
Un spānijas kausa visas spēles līdz finālam pa nullēm un finālā ielaists viens gols un tikts līdz CL finālam un uzvarēts - jā pagājis, vnk fenomenāla loģika. Spānija kā tāda piedzīvoja totālu fiasko, jo visi spēlēja zem savām spēju robežām un teikt , ka Ikers vainīgs pie spānijas zāģiem ir stulbi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-18 19:23, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: rāda visur kur ir internets
Nav nemaz kaut kur jālūr, lai šķībām acīm staigātu.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-18 20:03, pirms 10 gadiem
-Emka961- rakstīja: kasiljasa laiks sen ir pagājis un to pierādīja jau PK

patika Ezila tvīts pēc UEFA super kausa - apsveicu Real ar uzvaru bezkonkurences mačā

ja būtu normāla komanda pretī nevis vārguļi Sevilja, tad Real ar kasiljasu pamatīgi iegrābtos
Tu laikam esi pajols, ja uzskati, ka Kasiljass nav augstas klases vārtsargs. Visi GK pieļauj kļūdas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-18 20:55, pirms 10 gadiem
DJ_EV rakstīja: Tikai augstas klases vārtsargi to nedara tik bieži. Jā, Kasilijas ir labs vārtsargs, bet ja viņš turpmāk sēdēs uz soliņa līgā, neko labu nesagaidīsi - Kasilijasam ir acīmredzams spēļu prakses trūkums, ko viņa lielā pieredze nespēj kompensēt...
Real aiziet postā daudzi labi spēlētāji. Ļoti labs piemērs ir Robens. Real kaut kāds rezervists, bet Bayern viens no labākajiem wingeriem Eiropā. Nesaprotu, kāpēc Real vajag tik daudz zvaigžņu vidējā līnijā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-19 08:58, pirms 10 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Real aiziet postā daudzi labi spēlētāji. Ļoti labs piemērs ir Robens. Real kaut kāds rezervists, bet Bayern viens no labākajiem wingeriem Eiropā. Nesaprotu, kāpēc Real vajag tik daudz zvaigžņu vidējā līnijā?
Robens bij pamatsastaava speletajs kopaa ar shneideru ko tu te pluuti? Peress tika atpakal pie stuures un Parakstija CR un Kaka un Robbenu pardeva uz minheni.