Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Aguero: ''Palikšu ''Atletico''!''

Aguero: ''Palikšu ''Atletico''!''
Serhio Aguero (pa kreisi) cīņā ar
Serhio Ramosu (''Real Madrid'')
Foto: SCANPIX SWEDEN

Spānijas futbola kluba ''Atletico Madrid'' argentīniešu uzbrucējs Serhio Aguero paziņojis, ka turpmākos gadus nevēlas pāriet vai spēlēt nevienā citā komandā, izņemot ''Atletico''.

Talantīgais futbolists Madrides klubā spēlē kopš 2006. gada un komandas rindās aizvadījis 68 spēles, gūstot 19 vārtus.
14 no visiem vārtiem argentīnietis ir guvis šajā sezonā, kas ļauj viņam dalīt 5.-9. vietu Spānijas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Par teicami parādīto sniegumu laukumā, Aguero ir izpelnījies vairāku Eiropas lielāko futbola klubu uzmanību.
Klīda baumas, ka 19 gadus vecais uzbrucējs sezonas beigās varētu pamest savu pašreizējo komandu, ja tā nespēs kvalificēties nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīram, taču pats spēlētājs atzinis, ka paliks Madridē vēl uz ilgu laiku.

''Esmu ļoti laimīgs šeit. Kopš es šeit ierados, viss ir bijis fantastiski. Esmu laimīgs ar darbu, kādu manā labā veic komandas treneris un klubs kopumā. Jau no pirmās dienas, kad ierados, es vienmēr esmu centies darīt tikai visu to labāko ''Atletico'' komandas labā'', spāņu laikrakstam ''Cadena Ser'' sacīja Aguero.

''Es ļoti ceru, ka varēšu ''Atletico'' komandas rindās vēl aizvadīt vairākus gadus. Es palikšu šeit, cik vien ilgi būs iespējams. Es nevēlos spēlēt nevienas citas komandas rindās.
Pēc tam es gribētu karjeru noslēgt ''Independiente'' komandā, kurā arī uzsāku savu karjeru'', piebilda jaunais argentīnietis.

Kad spēlētājam tika jautāts par to, kurā komandā viņš vēlētos spēlēt labāk – ''Real Madrid'' vai ''Barcelona'', Aguero atbildēja bez minstināšanās: ''Es palikšu ''Atletico''!''

Aguero jau pārstāv arī Argentīnas pieaugušo izlasi, kuras rindās ir aizvadījis septiņas spēles un guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-04-15 23:37, pirms 16 gadiem
Naakamais "Atletico" Torres?

  +4 [+] [-]

, 2008-04-15 23:46, pirms 16 gadiem
Grigis rakstīja: Naakamais "Atletico" Torres?

Nē.... Šitais būs labāks... Viņš jau ir gandrīz Torresa līmenī... Manuprāt, ka Aguero jau ir viens no labākajiem uzbrucējiem... Vēlu veiksmi... Ja Atletico noturēs komandas kodolu[Forlans,Simao,Maxi,Aguero,Reyes], tad nākamgad CL tiks tālu... Forša komanda un Aguero labs... Pārsteidza, kad sāku viņu vērot tas, ka tik maz simulē. Cik esmu redzējis ļoti reti gadās... Un arī tad neapzināti. Prieks par to...

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 00:19, pirms 16 gadiem
goal.com: Goal.com - Argentina - Maradona: Agüero Is A...

Reko saka pats VIŅŠ... Pēc ilgākiem laikiem lasīju kādu interviju ar pašu Djego Maradonu...

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 08:19, pirms 16 gadiem
Klīda baumas, ka 19 gadus vecais uzbrucējs sezonas beigās varētu pamest savu pašreizējo komandu, ja tā nespēs kvalificēties nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīram, taču pats spēlētājs atzinis, ka paliks Madridē vēl uz ilgu laiku.

Paliks,jo jau vairak ticams, ka Atletico tiks CL,tad vinjsh vel nebija parliecinats, bet tagad ir, un stasta pasacinjas par uzticibu, nu nez,man ta liekas! Kursh var patraucet Atletico iekljut? Sevilja? 3 punktu parsvars, un Sevilja bukse laiku pa laikam, droshvien notures!!! Rasing nav tas pretinieks, tad viss ir jau paredzams