Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Barselonā atgriežas arī izcilākais labās malas aizsargs kluba vēsturē – Dani Alvess

Agris Suveizda

Barselonā atgriežas arī izcilākais labās malas aizsargs kluba vēsturē – Dani Alvess
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix

Katalonijas futbola klubs "Barcelona" pavēstījis par principiālas vienošanās panākšanu ar 38 gadus veco brīvo aģentu Dani Alvesu. Nesen par "Barcelona" jauno galveno treneri kļuva brazīlieša kādreizējais komandas biedrs Čavi Ernandess.

Brazīlietis, kuru "Barcelona" publikācijā nodēvēja par labāko labās malas aizsargu kluba vēsturē, jau nākamnedēļ pievienosies komandas treniņiem, tomēr spēlēt nedrīkstēs līdz janvāra reģistrācijas periodam. Vasarā Alvess kļuva par olimpisko čempionu, taču septembrī viņš palika bez kluba – brazīlietis nebija apmierināts par to, ka "Sao Paulo" nepildīja finansiālās saistības, savukārt klubs nebija priecīgs par to, ka spēlētājs to Tokijas spēļu dēļ pameta sezonas vidū.

Sešus gadus pavadījis Spānijas "Sevilla", Alvess 2008. gadā par 35,5 miljoniem eiro pārgāja uz "Barcelona" un Katalonijas superklubu pārstāvēja astoņas sezonas. Brazīlietis "Barcelona" rindās trīsreiz triumfēja Čempionu līgā, sešreiz kļuva par Spānijas čempionu un izcīnīja četrus Karaļa kausus, četrus Spānijas Superkausus, trīs UEFA Superkausus un trīs FIFA Pasaules kausus klubiem.

Pēc Barselonas Alvess karjeru turpināja Turīnas "Juventus" un PSG, bet 2019. gadā pievienojās paša bērnībā atbalstītajam klubam "Sao Paulo". Pirmajās divās sezonās Alvess Brazīlijas A sērijā aizvadīja 50 spēles un guva trīs vārtus, bet šosezon piedalījās tikai sešos mačos. Tāpat Alvess šogad uzvarēja štata čempionātā. Brazīlijas izlasē Alvess ir aizvadījis 119 spēles un guvis astoņus vārtus. Vēl septembrī viņš Pasaules kausa atlasē izgāja uz maiņu pret Peru (2:0).

"Barcelona" Spānijas čempionātā ar 17 punktiem 12 spēlēs ieņem tikai devīto vietu un līdz janvārim aizvadīs vēl piecas spēles "LaLiga", kā arī divus izšķirošos mačus par tikšanu Čempionu līgas astotdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...

  +1 [+] [-]

, 2021-11-13 11:27, pirms 2 gadiem
Pareizi, vajag spēcīgu autoritāti ģērbtuvē un laukumā

     [+] [-]

, 2021-11-13 11:29, pirms 2 gadiem
Likās, ka pēc Barcas vairs ''neturēs'' augstāko līmeni, bet sezonas Juvē un PSG vairāk kā zolīdas. Tagad jauns izaicinājums!

  +2 [+] [-]

, 2021-11-13 13:07, pirms 2 gadiem
gari un plaši sarakstīts daudz kas,.taču nav pierakstīts būtiskākais - 1) klubs varēs brazīli pieteikt tikai pēc jaunā gada 2) līgums noslēgts tikai līdz 2022. gada jūnijam - tas ir uz 1/2 gadu. grūti pateikt cik tas ir izdevīgi abām pusēm finansiāli - taču gan jau Barca cer, ka uzlabos komandas garu un palīdzēs Čavi, kā arī nospēlēs, kādas spēles augstā līmenī, savukārt Alves cer pielikt treknu punktu savai klubu karjerai, kā arī varbūt vēl tikt Tite sastāvā savam pēdējam pasaules kausam (katarā). izskatās pēc kaut kā līdzīga kā ar Gazolu vecāko basketbolā.

     [+] [-]

, 2021-11-13 16:48, pirms 2 gadiem
Onka rakstīja: gari un plaši sarakstīts daudz kas,.taču nav pierakstīts būtiskākais - 1) klubs varēs brazīli pieteikt tikai pēc jaunā gada 2) līgums noslēgts tikai līdz 2022. gada jūnijam - tas ir uz 1/2 gadu. grūti pateikt cik tas ir izdevīgi abām pusēm finansiāli - taču gan jau Barca cer, ka uzlabos komandas garu un palīdzēs Čavi, kā arī nospēlēs, kādas spēles augstā līmenī, savukārt Alves cer pielikt treknu punktu savai klubu karjerai, kā arī varbūt vēl tikt Tite sastāvā savam pēdējam pasaules kausam (katarā). izskatās pēc kaut kā līdzīga kā ar Gazolu vecāko basketbolā.
3) piekrita būt vismazāk apmaksātais spēlētājs(no pamata spēlētājiem) Barca, zinot kluba stāvokli ar naudām.

     [+] [-]

, 2021-11-13 17:14, pirms 2 gadiem
Ir info, ka sazvanīts arī Injesta un Pujols!! Boys are back in town!

     [+] [-]

, 2021-11-13 21:24, pirms 2 gadiem
Ar Barcelona un Juventus sasniegts ČL fināls. Un paskatoties viņa kvalitāti laukumā- izskatās vismaz 10 gadus jaunāks.