Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Aragoness ar Raulu visticamāk nerēķināsies

Aragoness ar Raulu visticamāk nerēķināsies
Luiss Aragoness
Foto: AP

Pieredzējušais Madrides "Real" kluba uzbrucējs Rauls visticamāk neietilps Spānijas futbola izlases galvenā trenera Luisa Aragonesa plānos saistībā ar gaidāmo Eiropas čempionātu, kas no šovasar risināsies Austrijā un Šveicē.

Izpildot UEFA prasību, Aragonesam nācās nosaukt 31 valstsvienības kandidātu, kas jau tuvākajā laikā saņems vakcināciju pret Centrālajā Eiropā arvien biežāk izplatīto ērču encefalītu. Šāda veida pote būs obligāta visām "Euro 2008" dalībvalstīm.

Jāpiebilst, ka Rauls Spānijas izlasē aizvadījis 102 spēles un guvis 44 vārtus, savu nāciju starptautiskajā arēnā nav pārstāvējis kopš 2006. gada septembra.

31 kandidāta vidū atrodami arī spēlētāji, kurus Aragoness līdz šim pārbaudījis vienā vai divos mačos, kā piemēram, Bojans Krkičs ("Barcelona"), Andrea Palops ("Sevilla"), Rubens De la Reds un Pablo Hernandess ("Getafe").

Plānots, ka galīgo sastāvu "Euro 2008" turnīram Spānijas galvenais treneris paziņos maijā.

Spānijas futbola izlases kandidāti

Spēlētājs Klubs
Iker Casillas Real Madrid
Serio Ramos Real Madrid
Andres Iniesta Barcelona
Xavi Barcelona
Carles Puyol Barcelona
Bojan Krkic Barcelona
Daniel Guiza Real Mallorca
Fernando Navarro Real Mallorca
Cesc Fabregas Arsenal
Pepe Reina Liverpool
Alvaro Arbeloa Liverpool
Xabi Alonso Liverpool
Fernando Torres Liverpool
Ruben De la Red Getafe
Pablo Hernandez Getafe
Andres Palop Sevilla
Juanito Real Betis
Carlos Marchena Valencia
Joaquin Valencia
David Villa Valencia
David Silva Valencia
David Albelda Valencia
Pablo Ibanez Atletico de Madrid
Mariano Pernia Atletico de Madrid
Antonio Lopez Atletico de Madrid
Marcos Senna Villarreal
Angel Villarreal
Joan Capdevilla Villarreal
Raúl Tamudo Espanyol
Luis Garcia Espanyol
Albert Riera Espanyol

Izmantotie resursi:
goal.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-11 19:15, pirms 16 gadiem
Nu izskataas,ka par spiiti tam ,ka vecais buks Rauls sosezon raada loti labu sniegumu uz futbola laukuma Aragonesam plaanos vins taa vai taa neietilpst.Nu ko taa ir vina dariisana.Arii bez Raula spaanijas sastaavs izskataas nenormaali speeciigs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-11 23:07, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Lai kā man besītu šis spēlētājs, uzskatu, ka Rauls spāņiem noderētu kaut vai dēļ pieredzes, jo veiksmes Spānijai vienmēr pietrūcis.


Tad kāds sakars ir pieredzei ar veiksmi?!? Sanāk tā, ka Rauls ir jāņem pieredzes dēļ, jo spāņiem pietrūkst veiksme... loģiski, loģiski...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-12 11:55, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Bija domāts tā, ka tad, ja pietrūkst veiksmes, to var kompensēt pieredze. Rauls dažreiz spēj izvilkt spēli pat tad, ja komandai tik labi nemaz neveicas. Kad bija jaunāks, tad gan "Real" sastāvā "pūdelēja" uz nebēdu Lai nu kā, Spānija un Anglija ir vienas no tām topa komandām, kam veiksme nesmaida nekad (Anglijai tikai viens sūdīgs PČ tituls, bet spāņiem vecs EČ tituls) Par šādām izlasēm var fanot tikai prikola pēc


Jaa Hosee tavs peedejais teikums izsaka visu sanaak ka pa tadu Angliju un Spaaniju nevienam nevajadzeetu fanot , jo vinji tak nav spejiigi dabut trofejas... ak Hose.
Peec tava teiktaa sanaak ka visiem vajadzeetu fanot tikai par taadaam valstiim kaa Itaalija Braziilija Francija , jo redz vinji var dabut trofejas
Bet iists fans nekad ta nedariit ka redz Anglji jau entos gadus nav izciiniijushi nevienu trofeju es pa vinjiem nefanoshu jo vinji tak ir luuzeri, labaak aizieshu tirguu nopirkshu Itaalju maiku un staigaashu apkaaart , jo redz vinji tak viineeja Pasaules čempi.
, 2008-04-12 12:53, pirms 16 gadiem
Raulu par vecu veel nevar saukt! Tas ir pilniigs pazors, var redzeet ka Aragoness no Raula baidaas, jo Rauls izlasee buutu lielaaka autoritaate nekaa vins! No Spaanijas cempa liiderkomandas tikai 2 speeleetaaji, kameer no Anglijas 4. speeciigaakaas 4! Itkaa nekorekts saliidzinaajums, bet Rauls un Guti, kuri aizvada lielisku sezonu ir jaanem obligaati! Villa? Patiik sis speeleetaajs, bet sosezon vins ir absoluuti nekaadaa formaa, sad un tad paspiid bet saliidzinaajumaa ar to pashu Raulu - blaavi. Arii Luisu Garciu no Atletico neaicina, kops vins nespeelee Pool nav sanaacis iipashi vinam pasekot, bet sii sezona vinam nav suudiiga!
Bet visumaa par Raulu ir cita runa, jo pat ja vins nav formaa, vins ir liideris un var izvilkt ar to komandu, peedeejais piemeers PC pret Tunisiju, Rauls bija nomocijies ar traumaam, bet uzgaaja uz mainu un var teikt uzreiz banka, ar vinu laukumaa visa speele uzreiz izmainiijaas, taaa bija cita Spaanijas izlase!!!
Jeb iisumaa to visu var pateikt - visaadi lohi redzeeti, bet Aragoness ir vislielaakais!
, 2008-04-12 12:55, pirms 16 gadiem
Hose, tu vispaar saproti pats, kaadas stuulbiibas, tu esi sarakstiijis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-12 16:00, pirms 16 gadiem
es esmu uzticiigs saviem favoriitiem!!!!!!!!!!!!!!!

Nu bet tew taksh taas favoriit komandas mainaaas ik peec sezonas.
Lai gan es neeesu ne anglju ne spaanju fans es vienalga uzskatu ka fanot par shiim komandaam nav nekaads tur prikols, ja kaadam patiik kaadu futbolu speelee Spaanijas liigaa un kaa speelee pate Spaanija tad kaapeec gan vinjsh nevareetu fanot par to Spaaniju!
, 2008-04-12 18:22, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: (Anglijai tikai viens sūdīgs PČ tituls, bet spāņiem vecs EČ tituls) Par šādām izlasēm var fanot tikai prikola pēc


Un to saka tipisks gloryhunter! Kārtējais pierādījums tam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-28 17:41, pirms 16 gadiem
nu ja jau piesienamies ta piesienamies>>

Mani mūžīgie favorīti: "Juventus". Tālāk: "Bayern". Vēl tālāk: "Chelsea", "Barcelona". No izlasēm: Itālija, Vācija. Savus favorītus galvenos favorītus neesmu mainījis kopš 90.gadu vidus, tāpēc kritika nevietā????????????

man jau patiik sjis teikums mani muuzjiigie... utt.. 3komandas no topa jau nosauci mosj kaadu piemirsi, wareeji jau nekautreeties nosaukt weel kaadu!

man pie kaaajas ja kaads fano tik par cjempioniem, pirms saaku fanot par Raulu pat nezinaaju kas tas taads real madrid wispaar ir, wnk iepatikas speeleetaajs un tad jau arii komanda!un taa jau 10gadus tikai winji!

un newis muuzjiigie rm, mu, barca .. bayern roma wai kaada cita.. utt
tad jau wnk uzraxtiit ka fano par futbolu kaa taadu, newis likt zem komandu nosaukumiem sawu parakstu ka esi taas faniem!

piem,
man patiik wisas 3 la ligas komandas no madrides bet ja prasiitu kuras fans es esmu tad neapsjaubaami 4ever tikai wienas!! rm!!
, 2008-04-28 17:44, pirms 16 gadiem
bet par aragonesu??
jo wairaak prese un fani winju bakstiis jo wairaak winjs buus pret Raula iekljausjanu izlasee, tas winjam noziimeetu piekaapsjanos jebkaadaa skatiijumaa!

!HALA MADrid!
Barselonas "Espanyol" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: RCD Espanyol de Barcelona

Barselonai atkal būs divi klubi augstākajā līgā – "Espanyol" divi vārti četrās minūtēs

Spānijas futbola meistarsacīkšu augstākās līgas kvalifikācijas turnīrā uzvarējusi Barselonas "Espanyol", fināla otrajā spēlē uzvarot ar 2:0 un summā Ovjedo "Real" vienību pieveicot ar 2:1.
Načo. Foto: AP/Scanpix

"Real Madrid" kapteinis Načo karjeru turpinās Saūda Arābijas augstākās līgas jaunpienācējā

Spānijas izlases un Čempionu līgas uzvarētājas "Real Madrid" futbolists Načo pieņēmis lēmumu pēc pievienoties Saūda Arābijas otrās spēcīgākās līgas čempionvienībai "Al Qadsiah", noskaidrojis portāls The Athletic.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
20

Mbapē oficiāli pievienojas Čempionu līgas uzvarētājai ''Real Madrid''

Spānijas Karaliskais futbola klubs, pašreizējā ''La Liga'' un UEFA Čempionu līgas uzvarētāja Madrides ''Real'' oficiāli izziņojusi Francijas superzvaigznes Kiljana Mbapē piesaisti.