Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Eto'O ignorē Laportu

Eto'O ignorē Laportu
Lielais ignorētājs Samuels Eto'O

Barcelona kluba prezidents Huans Laporta izrādījis pretenzijas par to, ka Mančesteras City kluba galvenais mērķis šajā transfēra periodā Samuels Eto’O ignorē Laportas centienus sazināties ar viņu.

Kamerūnietim vēl ir spēkā līgums ar spāņu klubu vēl uz vienu gadu, bet viņa iespējamajā pāriešanā uz arābu magnātu klubu City ir tik daudz spekulācijas, ka šis iespējamais darījums ir visapspriestākais pēdējās nedēļas laikā.

„Es Samuelam zvanīju vairākas reizes visas dienas garumā. Savādi, bet viņš ne reizi necēla klausuli. Nezinu viņš ir nomainījis telefona numura vai kas?”: spāņu presei savas bažas izklāstīja Laporta.

Barca nevēlas atteikties Samuela Eto'O pakalpojumiem un ir gatava piedāvāt uzbrucējam 2 gadu līgumu. Taču kā par neražu spāņiem, Eto'O nav no tiem, kas mierīgi sēž krēslā un rokas nolicis uz ceļiem. Pats 28 gadus vecais futbolists nav iestājies par to, ka viņš nevarētu pāriet uz citu klubu un uzklausa piedāvājumus no potenciālajiem pircējiem.

Turpinot savu bēdu stāstu Laporta saka: "Šī ir situācija, kas tiešām sadusmoja mani, jo mums ar Samuelu bija tīras un draudzīgas attiecības. Es viņam piedāvāju 2 gadu līgumu ar mums un viņš teica, ka apdomās un vēlāk dos mums atbildi."

Kamēr Barcelonas sīvākie konkurenti ir iztērējuši 200 miljonus Sterliņu mārciņu par Krištianu Ronaldu, Kakā, Karima Benzemā un Raula Albiola iegādi, situācija Camp Nou ir pavisam pretēja - mierīga un klusa. Kaut arī Barcelona savā redzes lokā ir iekļavuši vairākus pazīstamus spēlētājus - Franku Riberī, Dāvidu Vilju un Havieru Mašerano, tomēr dziļāk iesaistījusies kluba vadība nav.

Nobeidzot savu sakāmo Laporta atzina: "Mums vajag nedaudz papildināt dažas pozīcijas, lai komanda būtu pilnībā gatava nākamajai sezonai. Uzskatu, ka nepieciešams centra un labās malas aizsargs, stabils pussargs, kā arī ļaunā nenāktu iegādāties kādu uzbrucēju. Jāatzīst, ka jau tagad esam droša, jauna un kvalitatīva komanda."

Izmantotie resursi: PA Sport

  -3 [+] [-]

, 2009-07-10 01:02, pirms 15 gadiem
njaa ja aizietu Eto tad barcai buutu pakaljaa ar uzbrukumu,vins tomer barcaa ir lielaakais bombardieris

  -1 [+] [-]

, 2009-07-10 03:05, pirms 15 gadiem
LAporta par to aizsardzību murgo, manuprāt! Kam mums labās malas aizsargu, ja gandrīz katru spēli tajā pozīcijā ir Alvešs kam aizstājēju nav.. ja nu kas tad Pujols un Sančezs tur var spēlēt!
Drīzāk vajag kreisās malas aizsargu...kkā neapmierina Abidāla spēle!

     [+] [-]

, 2009-07-10 06:20, pirms 15 gadiem
Iekš Goal.com rakstīts, ka Barcelona iehavojusi Vilju goal.com: EXCLUSIVE: Barcelona To Sign David Villa From...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-10 23:52, pirms 15 gadiem
Vai kāds nevar pateikt, kas īsti ir ar Laportu un Pepu, dzirdēju, ka šie vīri savā starpā konfliktē...