Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" jaunais talants Fati nevarēs spēlēt četrus mēnešus

Rolands Eliņš

"Barcelona" jaunais talants Fati nevarēs spēlēt četrus mēnešus
Ansu Fati. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba "Barcelona" uzbrucējs Ansu Fati pārcietis ceļgala operāciju, un kluba paziņojumā minēts, ka viņš nevarēs spēlēt apmēram četrus mēnešus.

18 gadus vecais futbolists Ansu Fati tika nomainīts nedēļas nogales mačā pret "Real Betis". Viņam tika konstatēta nopietna ceļgala trauma, un šodien viņam tika veikta kreisā ceļgala meniska operācija. Rehabilitācijas periods tiek piesaukts četru mēnešu garumā, kas nozīmēs "Barcelona" futbolista nespēlēšanu apmēram pusi sezonas.

Neskatoties uz savu jaunību (Fati pilngadību sagaidīja tikai pirms divām nedēļām), Fati šosezon kļuvis par stabilu sākumsastāva spēlētāju vienā no pasaules spēcīgākajām komandām. Viņš šosezon devies sākumsastāvā sešās "La Liga" spēlēs un divos Čempionu līgas mačos, kopumā izceļoties ar pieciem gūtiem vārtiem.

Fati "Barcelona" sastāvā ienāca iepriekšējā sezonā, kurā izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem Spānijas čempionātā. Jāpiezīmē, ka šosezon jaunā galvenā Ronalda Kūmana vadībā "Barcelona" sastāvā tiek iespēlēti vairāki spēlētāji zem U21 vecuma sliekšņa.

"Barcelona" sezonas ievads Spānijas čempionātā gan nav bijis ideāls, un tā ieņem astoto vietu līgā, tiesa, aizvadījusi mazāk spēļu nekā vairums konkurentu.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/news...

     [+] [-]

, 2020-11-10 02:12, pirms 3 gadiem
Vienkārši nav vārdu... :/ Sūda Betis aizsargs

Kā tikai pēc daudziem gadiem mākoņi vieš Barselonas sāka skaidroties, tā lūdzu šāds trieciens.. It sevišķi ņemot vērā saspringto grafiku..

     [+] [-]

, 2020-11-10 07:22, pirms 3 gadiem
Waldini rakstīja: Vienkārši nav vārdu... :/ Sūda Betis aizsargs

Kā tikai pēc daudziem gadiem mākoņi vieš Barselonas sāka skaidroties, tā lūdzu šāds trieciens.. It sevišķi ņemot vērā saspringto grafiku..
Nekas traks nav noticis, vairak dabus Bratvaits uzspelet, plus Depay tiks pirkst, Coutinju atpakal driz