Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Huntelārs pārdomu priekšā

Klāsa-Jana Huntelāra aģents izteicies, ka talantīgais uzbrucējs ir lielu pārdomu priekšā, sakarā ar nākotnes plāniem par karjeras turpināšanu. Pagaidām hollandietis ir devies ceļā atrādīties Marseļas "Olimpique" klubam.

Nīderlandes izlases futbolists Klāss-Jans Huntelārs, uz spēlēšanu Santjago Bernabeu stadionā skatās ar, diezgan, pesimistisku skatienu. It sevišķi pēc "Real" noslēgtā līgumu ar francūžu zvaigzni Karimu Benzema. Pats savas izredzes tikt regulāri laukumā viņš vērtēt nemaz nevēlās.

Uz talantīgo nīderlandieti acis met arī Mančesteras "United" un "Stuttgart" futbola klubi. Jāatgādina, ka abi iepriekš minētie futbola klubi, Huntelāru vēlējās iegūt arī iepriekšējā transfēru periodā, bet tad veiksmīgāki izrādījās Madrides "Real" klubs.

Lai vai kā, bet pagaidām Huntelārs atrodas Francijas dienvidkrasta pilsētā - Marseļā, kur ceturtdien un piektdien apsvērs iespēju par jauna kluba nomaiņu.

Huntelāra aģents Arnolds Ostervērs apstiprināja to, ka pa talantīgo uzbrucēju interesējas daudzi klubi, bet gala vārds piederēs karaliskajam Madrides "Real" klubam, kā arī viss ir atkarīgs no paša futbolista.

Izmantotie resursi: skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2009-07-09 23:14, pirms 15 gadiem
Man kaa RM fanam gribetos jau lai paliek RM,bet ni otras puses dzeks ir jauns un labaak lai iet uz klubu kuraa tiks pie patstaaviigas speeleesanas