Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Dzambrota paliek ''Barcelona''

Dzambrota paliek ''Barcelona''
Džanluka Dzambrota (pa kreisi) cīņā
ar pretinieku komandas spēlētāju
Foto: AFP

Itālijas izlases un Spānijas futbola kluba ''Barcelona'' aizsargs Džanluka Dzambrota, par spīti daudzajām runām, ka viņš varētu pamest spāņu klubu, paliks ''Barcelona'' komandas sastāvā vismaz līdz šīs sezonas beigām.

Dzambrotas aģents noliedzis baumas, ka itāļu aizsargs varētu pārcelties uz Anglijas, Itālijas vai kādas citas valsts klubu.
Cik zināms, par 30 gadus veco itāli lielu interesi izrāda Anglijas Premjerlīgas futbola klubi ''Chelsea'' un ''Tottenham Hotspur'', kā arī Itālijas čempionāta ''Serie A'' futbola klubs ''Juventus'', kurā Dzambrota aizvadīja septiņus gadus pirms pārcelšanās uz spāņu ''Barcelona''.

Dzambrotas aģents Marčello Boneto atklājis, ka nekādu konkrētu piedāvājumu no Premjerlīgas klubiem vispār neesot bijis, tāpēc pagājušā Pasaules čempionāta uzvarētājs, vismaz pagaidām, paliks ''Barcelona'' komandas rindās līdz vasarai.

''Es neko par šo lietu nezinu,'' izbrīnīti paziņoja Boneto. ''Es neesmu saņēmis pilnīgi nekādas ziņas vai piedāvājumus no citu valstu klubiem. Džanluka paliks ''Barcelona'' vismaz līdz jūnijam un tad jau redzēs, kas notiks tālāk. Viņam ir līgums līdz 2010. gadam un ''Barcelona'' kluba vadība man pagaidām neko nav teikusi par iespējamo pāreju uz citu klubu,'' atklāja Boneto.

Šajā sezonā Dzambrota ''Barcelona'' komandas sastāvā ir piedalījies 11 spēlēs, kur četrās no tām nāca laukumā uz maiņu. Vārtus šajā sezonā itāļu aizsargs nav guvis.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

     [+] [-]

, 2008-01-09 15:21, pirms 16 gadiem
Uzvara!!! Tas ir ljoti labi, ka vinjs paliks Barca, jo tadu aizsargu kaa vinjs noderetu katrrai komandai!!
Vinjam it kaa bijau kaut kaadas gimenes problemas un bija domajis atgriezties atpakalj Italija, bet Katalniem labak ja vins paliktu!!
Rijkaardam vel ir laiks padomat vai nav verts laist vinju biezak uz laukuma!!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-09 23:22, pirms 16 gadiem
Tādai uzbrukuma spēlei, kādu piekopj BArselona, ir vajadzīgs šāds augstākās malējais aizsargs ...

     [+] [-]

, 2008-01-09 23:50, pirms 16 gadiem
Piekritu tev Nikis!! Vinjs ir augstas klases aizsargs, kurs ir pelnijis stabilu vietu Barcas pamatsastavaa, bet Rijkaards vinju negrib tik biezi laist uz laukuma...