Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" prezidents nenožēlo Mesi palaišanu: "Klubs stāv pāri visam"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" prezidents nenožēlo Mesi palaišanu: "Klubs stāv pāri visam"
"Barcelona" prezidents Žuans Laporta. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Žuans Laporta, kurš pirms gada atgriezās Spānijas futbola milža "Barcelona" prezidenta krēslā, intervijā norādījis, ka nenožēlo lielākās zvaigznes Lionela Mesi palaišanu prom.

"Tas ir skumjākais lēmums, ko esmu pieņēmis. Nevienā brīdī negribēju izvēlēties, taču – nenožēloju lēmumu, jo klubs vienmēr ir pirmajā vietā. Tas stāv pāri visam, arī labākajam spēlētājam pasaulē. Tāda vienkārši bija mūsu realitāte," teica Žuans Laporta. Viņš augustā informēja Lionelu Mesi, ka "Barcelona" nevar atļauties savu kapteini, un Argentīnas uzbrucējs devās uz Parīzes "Saint-Germain".

"Šķita, ka tas sastāvā atstās milzīgu caurumu, taču "Barcelona" turpina cīnīties. Ar smagu darbu un gudriem lēmumiem panākumi atgriezīsies," pārliecināts bija Laporta. Ziemas trasnfēru periodā komandas uzbrukumu papildināja Ferrans Torress, bet vasarā Barselona par brīvu cer piesaistīt pat vairākus futbolistus. Izskanējusi virkne vārdu – Andreass Kristiansens, Sezars Azpliketa (abi – "Chelsea"), Fransk Kesjē ("AC Milan"), Nusairs Mazrauī ("Ajax").

Tāpat nav izslēgta Ērlinga Holanna iegāde no Dortmundes "Borussia", tomēr Laporta norvēģu uzbrucēju nevēlējās apspriest. "Nedrīkstu runāt, jo tad pieaug spēlētāju cena, un mums tas nenāk par labu. Gribam pastiprināt komandu visās pozīcijās, un par to domājam arī no finansiālā skatu punkta. Visi izcilnieki grib spēlēt Barselonā. Un man nekas nav jāsaka par šo spēlētāju [Holannu], jo visi tāpat viņu jau pazīst."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/barcelo...