Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Spāņu talantam Asenho pusgads bez futbola, "Barcelona" ievēro Neimaru

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Spāņu talantam Asenho pusgads bez futbola, "Barcelona" ievēro Neimaru
Serhio Asenho ("Malaga") darbībā mačā pret "Barcelona" un Davidu Vilju
Foto: AP/ Scanpix

Spānijas futbola "La Liga" čempionāta vienību "Malaga" satriekusi ziņa, ka no Madrides "Atletico" līdz šīs sezonas beigām īrētajam talantīgajam vārtsargam Serhio Asenho ceļgala savainojuma dēļ nākamos sešus līdz astoņus mēnešus nāksies atteikties no došanās laukumā, tātad - futbolistam šī sezona ir beigusies. Tikmēr "Barcelona" varētu apsvērt brazīļiešu brīnumbērna Neimara iegādi.

"Malaga" vārtsargs Asenho atkal tiek izslēgts uz vismaz sešiem mēnešiem

Aizvadītā gada novembrī 21 gadu vecais vairākas Spānijas jauniešu izlases (U17, U19, U20 un U21) pārstāvējušais Asenho jau apārstēja nopietnu labā ceļgala savainojumu (bija nepieciešama arī operācija), kas bija liedzis perspektīvajam vārtu vīram doties laukumā veselu pusgadu (kopš pagājušā gada maija), taču svētdien Seviļā aizvadītajā "La Liga" mačā, kurā "Malaga" viesos cīnījās neizšķirti 0:0 ar vietējo "Sevilla", jau sestajā minūtē vārtsargs un līdzenas vietas neveiksmīgi atsvaidzināja traumu tajā pašā labajā ceļgalā un bija spiests priekšlaicīgi atstāt laukumu. Kā pirmdien noteica medicīniskās pārbaudes, Asenho šī sezona ir beigusies - jāizlaiž seši līdz astoņi mēneši. Asenho pagājušajā sezonā zaudēja pamatvārtsarga vietu Madrides "Atletico" komandā, to atvēlot gadu jaunākajam Davidam de Hejam, un pēc iepriekšējā savainojuma apārstēšanas ziemas transfēru logā tika izīrēts līgas sāncensei "Malaga". Asenho Manuela Pelegrīni vadītās komandas sastāvā paspēja aizvadīt vien piecus mačus.

"Barcelona" apsvērs brazīļiešu brīnumbērna Neimara iegādi

Tikmēr Spānijas čempionvienības "Barcelona" vadošais skauts Alberto Valentins spāņu medijiem devis mājienu, ka Katalonijas klubs izrādot nopietnu interesi par Brazīlijas "Santos" kluba jauno zvaigzni Neimaru, kuru aizvadītajā vasarā savā paspārnē vēlējās pārņemt Londonas "Chelsea" (angļu klubs nespēja vienoties ar "Santos" par darījuma summu). Nule kā savu 19. dzimšanas dienu atzīmējušais Neimars viennozīmīgi tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem sava vecuma futbolistiem Dienvidamerikā, turklāt šis uzbrucējs, kurš var spēlēt arī malējā pussarga pozīcijā, jau paspējis aizvadīt divus mačus Brazīlijas pieaugušo izlasē, izceļoties ar vārtu guvumu draudzības spēlē pret ASV.

"Racing Santander" atbrīvo galveno treneri Portugālu

Santanderas klubu pagājušajā mēnesī savā paspārnē pārņēma turīgais Ahsans Ali Sajeds, un nu šis naudīgais investors no Indijas pieņēmis pirmo nopietno lēmumu, no komandas galvenā trenera amata atbrīvojot Migelu Anhelu Portugālu. 55 gadus vecais spāņu futbola speciālists, kurš savulaik varēja kļūt par Madrides "Real" galveno treneri (viņa vietā priekšroka tika dota Huandem Ramosam), šajā amatā stājās 2009. gada novembrī, iepriekš jau vienu sezonu esot pavadījis uz Santanderas vienības komandtiltiņa (2006./2007. gada sezonā "La Liga" izcīnīta 10. vieta). Iespējams, ka Portugāla atstāto vietu nu ieņems cits bijušais "Racing" treneris Marselino Garsija Torals (vadīja komandu 2007./2008. gada sezonā, pēdējā darba vieta - "Real Zaragoza"). Santanderas vienība Spānijas čempionātā pēc aizvadītām 22 kārtām ieņem 16. vietu, tikai par punktu apsteidzot izkrišanas zonu.

"Athletic" iegādājas Spānijas U-21 izlases pussargu

Visbeidzot, "Athletic Bilbao" panākusi vienošanos ar līgas sāncensi "Real Zaragoza" par 21 gadu vecā spāņu futbolista Andera Hereras pāreju uz Bilbao vienību pēc šīs sezonas beigām. Perspektīvais, Bilbao dzimušais Spānijas U-21 izlases pussargs ar basku "Athletic" klubu parakstījis piecu gadu līgumu, kas paredz 36 miljonu eiro lielu līguma izpirkuma summu pirmajās trīs sezonās, tai palielinoties līdz 40 miljoniem eiro nākamajās divās. Kā tiek ziņots, Bilbao klubam Hereras iegāde izmaksās 7.5 miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com
news.yahoo.com

  +4 [+] [-]

, 2011-02-08 15:41, pirms 13 gadiem
Villa, Krkic, Messi, Pedro... Jā tieši vēl vienu uzbrucēju viņiem vajadzētu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-08 16:10, pirms 13 gadiem
nu Neymars ir vnk zveers, shim beidzot patieshaam jaabuut Pele mantiniekam vai vismaz Ronaldinho liimenii Barcelonas laikos

  -2 [+] [-]

, 2011-02-08 16:18, pirms 13 gadiem
madmoony rakstīja: Villa, Krkic, Messi, Pedro... Jā tieši vēl vienu uzbrucēju viņiem vajadzētu
Komandai nav jāstāv uz vietas ,bet jākļūst vel spēcīgākai!

     [+] [-]

, 2011-02-08 16:32, pirms 13 gadiem
madmoony rakstīja: Villa, Krkic, Messi, Pedro... Jā tieši vēl vienu uzbrucēju viņiem vajadzētu
Villam jjau,tomēr, 29 gadi.augstā līmenī spēlēs 3-4 gadus un tad jau Neymars,ja viss notiks,kā plānots būs monstrs + Bojans tomēr nerāda tik labu sniegumu,kā no viņa gaida.

Un ļoti žēl Asenjo. Tādas te 2 traumas tik īsā laika periodā var norakt visu karjeru. Ceru,ka spēs atgūties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-02-08 16:52, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: 100punkti ka aizskries uz Barsu. Kurš tad barsai spētu atteikt?
Kasiljass, Rauls, Skols, Delpjēro un vēl daudzi

  +2 [+] [-]

, 2011-02-08 16:56, pirms 13 gadiem
kristaps9 rakstīja: nu Neymars ir vnk zveers, shim beidzot patieshaam jaabuut Pele mantiniekam vai vismaz Ronaldinho liimenii Barcelonas laikos
Ja sakārtos galvu, tad var daudz sasniegt, citādi tagad izskatās, ka viņam ar attieksmi problēmas. Vismaz vēl ir jauns, vēl ir laiks laboties.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-08 17:01, pirms 13 gadiem
Oho. Nu Neimārs būtu tiešām iespaidīgs papildinājums komandai. Un arī noderīgs. Lai gan Barcai jau tā ideālu spēlētāju ir pāri pārēm. Katrā ziņā labāk, manuprāt, pašam Neimāram būtu pārcelties uz Barcu, nevis Chelsea, kam viņš pērn atteica.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-08 18:02, pirms 13 gadiem
No,no,tā būs tikai lielas naudas izgrūšana par Neymaru Barsai.Chelsea viņam būtu īstā vieta vai Real.Tas,ka viņš ir ārkārtīgi talantīgs,tas nenoliedzami,bet puisim pārāk liels ego,un zinām,ka ar šādiem ego Barsā ilgi noturēties nevar.(čau,Zlatan).Un daivošanas meistars,pat CR viņa priekšā nobāl!

  -2 [+] [-]

, 2011-02-08 18:22, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Pašam butu labak ja aizietu uz Chelsea,jo Barsā diezvai viņš spētu izkonkurēt Viļju,Messi vai to pašu Pedro Rodrigesu.
Labi ja uz biegām uznāks uz laukuma, tāpat kā Afelajs uz 10min
Barca viennozīmīgi ir labāks variants jo spēlē tehniskāku futbolu kas Neimaram ir priekšrocība, bet Anglijā ja viņš sāks tehniku rādīt viņu ņems un salauzīs tie aizsargi....Anglija nav priekš tehniskajiem džekiem.....Tur uzbrukumā jābūt labam cīnītājam un spēcīgam vecim
Slēpts komentārs: fc barcelona the best

  -3 [+] [-]

, 2011-02-08 18:52, pirms 13 gadiem
Un jaa-vinsh Barcai buutu kaa reiz!

  +2 [+] [-]

, 2011-02-08 19:29, pirms 13 gadiem
fc barcelona the best rakstīja: nu nebuutu jau slikti ja Neymars ierastos FCB, tomēr vaig jaunos puikas,kas nomainiis Villju un Bojans ariiii neraada iisti labu sniegumu!
A kada velna pec mainit Vilju, ja vins spēle ta pat ļoti labi un ir iegadāts par loti lielu naudu! Tas nav taka patizli? Pat dundukam tas butu skaidrs!

  -3 [+] [-]

, 2011-02-08 20:06, pirms 13 gadiem
jippi rakstīja: A kada velna pec mainit Vilju, ja vins spēle ta pat ļoti labi un ir iegadāts par loti lielu naudu! Tas nav taka patizli? Pat dundukam tas butu skaidrs!
Tu dunduk-nilmaram ir 19, cik Villjam????
kjipa nevaig jaunus,talantiigus uzbruceejus komandaa??? huila

  -1 [+] [-]

, 2011-02-08 21:49, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: 100punkti ka aizskries uz Barsu. Kurš tad barsai spētu atteikt?
un veseli 5 punkti kad uz Chelsea

     [+] [-]

, 2011-02-08 22:32, pirms 13 gadiem
Neimars ir sen ieverits bet vini velas iegut vinju