Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Šusters slavē Kasiljasu

Šusters slavē Kasiljasu
Bernds Šusters
Foto: AFP

Pēc uzvaras Spānijas ''La Liga'' mačā pār Saragosas ''Real'' (2:0) uzvarētāju Madrides ''Real'' galvenais treneris Bernds Šusters nebeidza slavināt vārtsargu Ikeru Kasiljasu, nodēvējot viņu pat par labāko pasaulē.

Madrides ''Real'' klājās grūti šajā mačā, un dažās epizodēs tikai Kasiljasa meistarība glāba madridiešus no droša vārtu zaudējuma. Ko nespēja pretinieki, to izdarīja Madrides ''Real'' spēlētāji Rūds van Nistelrojs un Robinjo, panākot čempionāta līderiem uzvaru un stabilu pirmo vietu turnīra tabulā.

Pēc mača Šusters teica: ''Vienmēr uzbrucēji saņem lielāko daļu apbalvojumu. Vārtsargam būt grūti, taču ļoti labi, ka mums ir, iepējams, pasaulē labākais vārtsargs.''

Par pašu maču treneris sacīja: ''Zinājām, ka klāsies grūti. Viņi bija spēcīgi pretinieki, un pēc Ziemassvētkiem vienmēr ir smagi spēlēt. Šodien labākie spēlētāji mūsu komandā bija Kasiljass un uzbrucēji.''

Izmantotie resursi:
www.goal.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-07 02:55, pirms 16 gadiem
Piekriitu Šustream - iepējams, pasaulē labākais vārtsargs, bet iespējams arī nē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-07 09:42, pirms 16 gadiem
kada tur tev top3...ja tu vakardienas speli tik redzetu...vins visu vilka ara...VISU!!!! Bufons atpusaas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-07 12:17, pirms 16 gadiem
labakais vai sliktakais... tas viss ir sviests... Pasaule ir vairaki labi vartsargi... futbols nav dailslidoshana, kur jaliek atziimes!

     [+] [-]

, 2008-01-07 15:21, pirms 16 gadiem
chesis:
priekš kam tad vienmēr tiek noteikti labākie spēlētāji pasaulē un tapat pēc čempionātu beigām izveido zvaigžņu komandu, kurā ir tas viens labākais vārtsargs??

     [+] [-]

, 2008-01-07 16:15, pirms 16 gadiem
tas viss ir nosaciiti... pati zhurija biezhi ari ir nevar vienoties "kursh?!?"
"Labakasi speletajs Pasaulee" ari ir nosaciti... parasti viena laikaa un telpaa esksitee vairaki izcili speletaji...

piemeram, tu tachu nevari izdalit vienu no speletajiem ka labko starp tadam legjendam kaa: Eusebio, D.Zoff, Yashin, Zico, Socrates, Kempes, Di Stefano, Z.Boniek, G.Lato, F.Bekenbauer, Cruiff, Gulit, Stoichkof, Hagi, utt utt, nepietiks vietas visu saraxtiit ;-)

     [+] [-]

, 2008-01-07 16:17, pirms 16 gadiem
p.s. neraxtishu Pele un Maradonu, ta iemesla pec, ka shie divi ir neapspriezhami ... tie tituli vinjeim tika pieshkjirti ari nevienpratigi, un tika diskutets: vai Pele vai Eusebio vai Di Stefano ...vai Maradona vai Cruiff utt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-07 18:31, pirms 16 gadiem
nu ir skaidrs, ka tik plašā mērogā un tik ilgstošā laika posmā to ir grūti noteikt, bet runa jau iet pa kaut kādu notiektu laika posmu, kurā viņš ir vislabāk spēlējis.. tātad uz šo brīdi tas ir, vai nav Kasiljass. sezonas beigās vienalga būs La Ligas apkopojums un labākie spēlētāji un tad arī pateiks, kurš aizgājušajā sezonā būs bijis labākais!!

     [+] [-]

, 2008-01-08 15:51, pirms 16 gadiem
SOAD ko tu tur mūldi viņš ir stabils pat ļoti stabils