Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Robenam savainojums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Robenam savainojums
Arjens Robens
Foto: AFP

Apmēram divas nedēļas futbolu nevarēs spēlēt Nīderlandes futbola izlases un Madrides "Real" pussargs Arjens Robens, kurš mačā ar "Espanyol" guva savainojumu.

Arjens Robens tika izsaukts uz Nīderlandes izlasi, lai palīdzētu komandai 2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs pret Islandi un Norvēģiju, taču palīdzēt izlasei viņš savainojuma dēļ nevarēs.

24 gadus vecais pussargs mačā pret "Espanyol" laukumā devās otrā puslaika sākumā, nomainot citu Nīderlandes izlases futbolistu Rafaelu van der Vārtu, taču jau pēc nospēlētām 19 minūtēm bija spiests atstāt laukumu.

Pēc veiktajām medicīniskajām pārbaudēm atklājās, ka futbolists ir savainojis kreiso gurnu. Kluba vadība ir paziņojusi, ka futbolists laukumā nevarēs doties apmēram 15 dienas. Ļoti iespējams, ka spēlētājs nevarēs palīdzēt "Real" Čempionu līgas grupu turnīra mačā ar "Juventus". Jāatzīmē, ka mačā pret "Espanyol" pirmo reizi pēc traumas sadziedēšanas laukumā devās Veslijs Snaijders, kurš varētu aizvietot Robenu gan Nīderlandes izlases, gan "Real" sastāvā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-10-06 22:26, pirms 16 gadiem
Atkal savainojums.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-07 09:33, pirms 16 gadiem
Un tieši pirms izlases spēlēm