Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' visticamāk trenēs Gvardiola

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

''Barcelona'' visticamāk trenēs Gvardiola
Pepe Gvardiola.

Vienu no Spānijas spēcīgākajiem futbola klubiem ''Barcelona'' sezonas beigās sagaida treneru nomaiņa - līdzšinējā trenera Franka Rijkārda vietā darbu turpinās bijušais kluba pussargs Pepe Gvardiola, vēsta Spānijas mediji.

Spāņu laikraksti ziņo, ka pirmdien noritējusi kluba delegātu komisijas tikšanās, kurā piedalījušies arī ''Barcelona'' prezidents Huans Laporta un sporta direktors Čiki Begiristains un kurā Gvardiolas kandidatūra tika izvirzīta par labu esam. Sezonas beigās kluba valde sasauks sapulci un pieņems galīgo lēmumu par trenera nomaiņu.

Kluba oficiālie pārstāvji atsakās komentēt radušos situāciju ap galvenā trenera posteni līdz pat sezonas beigām, kad gaidāms oficiāls paziņojums par izmaiņām komandas sastāvā.

Pats Rijkārds, neskatoties uz to, ka Katalonijas klubam aizvadīto divu sezonu laikā nav izdevies izcīnīt Spānijas ''La Liga'' čempiontitulu, noliedz baumas par iespējamo atkāpšanos no galvenā trenera amata. Treneri ar ''Barcelona'' saista līgums līdz 2009. gadam.

Barselonā dzimušais Gvardiola sāka savu karjeru ''Barcelona'' klubā 90. gadu sākumā un nekavējoties kļuva par publikas mīluli. Futbolists 2001. gadā pameta Katalonijas klubu, lai pievienotos Itālijas klubam ''Brescia'', tomēr viņa karjera Itālijā aprāvās visai ātri, jo tā paša gada novembrī atklājās, ka Gvardiola lietojis aizliegto preperātu nandrolonu.

Viņš izcieta četru mēnešu diskvalifikāciju, tomēr savu vainu aizliegto vielu lietošanā neatzina. Tā vietā Gvardiola iesniedza prasību tiesā, kura pagājušā gada oktobrī futbolistu atzina par nevainīgu. 2006. gada novembrī Gvardiola paziņoja par savas profesionālās karjeras beigām. Jau nepilnu gadu Pepe strādā ''Barcelona'' sistēmā par otrās komandas galveno treneri.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-05-06 16:07, pirms 16 gadiem
vareetu kaadu slavenaaku bet lai saak savu karjeru ko var zinaat moska naakamajs fergusons vai tamliidziigi

 +10 [+] [-]

, 2008-05-06 16:07, pirms 16 gadiem
Katalonis pēc tautības ,klubam atdevis visu mūžu,kā varbūt savādāk?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: blaser

  -2 [+] [-]

, 2008-05-06 16:38, pirms 16 gadiem
Žoans!?!!?! hahaaaaaaa

  +3 [+] [-]

, 2008-05-06 16:40, pirms 16 gadiem
man gan liekas ka ir HUANS LAPORTA NEVIS ZOANS

  +1 [+] [-]

, 2008-05-06 16:42, pirms 16 gadiem
ma4o rakstīja: vareetu kaadu slavenaaku bet lai saak savu karjeru ko var zinaat moska naakamajs fergusons vai tamliidziigi

Nejau nu visu izsaka vaards!! Re kaa ir, ka Barca spele sho sezon un viniem tach komanda tik skalji vardi ir, bet rezultats nav iepriecinosh [iznemot iepriekshejo speli[6:0 uzvara pret Valensiju]].

     [+] [-]

, 2008-05-06 16:45, pirms 16 gadiem
blaser rakstīja: Andrejevu

melnais humors,bet labs!
eem nu jaa pepe izcils pussargs kaadreiz bija labi atceros veel tagad vinja lielisko speeli gan barcaa gan spaanijas izlasee..nu par treneri vai der es nezinu bet nu rikjaards jau ar nekaads treneris izcilais nebija taads pats vien kaa guardiola taa kaa lai veicas pie barca stuures!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-06 17:21, pirms 16 gadiem
Barca neievēro vienu lietu- Nav svarīgi kas tev uz krekla, bet ko tu dari laukumā... Sapērkas superstārus un ta brīnās... Ceru, ka Guardiola pārbūvēs komandu...
Slēpts komentārs: vadix

     [+] [-]

, 2008-05-06 20:01, pirms 16 gadiem
nu trenera pieredze, pēc raksta spriežot, viņam nevisai liela, bet nu ta jau redzēs...

  -4 [+] [-]

, 2008-05-06 21:13, pirms 16 gadiem
kaut kaads sviests. Kaads sakars tad pasuutiit Rijkaardu triis maajas taalaak? Nekas tachu nemainiisies, ka vienu, kuram nebija liela pieredze trenera darbaa nomaina taads pats. Te jau nu toch vajadzeetu kaadu treneri, kuram ir daudzgadiiga gadu pieredze taadu klubu treneeshanaa kaada ir Barselona. ja Gvardiola tieshaam buus treneris, tad nu toch neredzeet naakamgad nekaadus titulus. Galiigi neliekas taalredziigs taads leemums, ja taads tiks pienemts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-06 21:38, pirms 16 gadiem
Līdzigi kā Rijkards, šis tak arī pirms trenera karjeras spēleēja Barca!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-06 22:51, pirms 16 gadiem
Es nezinu. Kaa 1. treneris noteikti butu ljoti labs, bet turpinas buvet tadu komandu kaa Rijkards...

Iesaku vel pagaidit, bet velvienreiz pasaku, ka ne jau viss rezultati ir atkarigi no trenera! Realitate ir tada, ka visu izsaka pati komanda, bet treneris gatavo un buvee komandu!

  -2 [+] [-]

, 2008-05-06 22:55, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Barca neievēro vienu lietu- Nav svarīgi kas tev uz krekla, bet ko tu dari laukumā... Sapērkas superstārus un ta brīnās... Ceru, ka Guardiola pārbūvēs komandu...


A kas tev? It kaa tev baigi interesetu, kas ap Barcu notiek! Un ne jau delj prestiza perkam speletajus! Pievienojam tos, kuri pa istam iederetos komandaa, bet par vartiem ir cita runa. Nav taa pati komanda, kas agrak, bet tad ari tieshi nebija tik daudz topa speletaju...

  -2 [+] [-]

, 2008-05-06 23:05, pirms 16 gadiem
Kādā jēgā Pepe? Vai tiešām "Barcas" vadība tā riskētu? Kaut kā neticas. Tad jau, iespējams, būs "neredzamās rokas" princips, kad vadība diktēs Pepem ko darīt. Ceru, ka šī tomēr būs preses "pīle".
/Hosē/