Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Laporta apmierināts ar Rijkārdu

Laporta apmierināts ar Rijkārdu
Tjerī Anrī un
Franks Rijkārds

Spāņu futbola kluba ''Barcelona'' vadītājs Huans Laporta paziņojis, ka galvenais treneris Franks Rijkārds nepametīs komandu pēc sezonas beigām par spīti izskanējušajiem apgalvojumiem par treneru maiņu un bijušā Londonas ''Chelsea'' trenera Žozē Mourinju stāšanos amatā.

Rijkārds saņēmis bargu kritiku no Spānijas plašsaziņu līdzekļiem par ''Barcelona'' neizteiksmīgo sniegumu sezonas sākumā, taču tagad rezultāti uzlabojas, un katalonieši Spānijas čempionāta kopvērtējumā atpaliek vairs tikai sešus punktus no līderiem Madrides "Real''.

''Neplānoju iesaistīt citu treneri,'' Sport ES sacīja Laporta. ''Apzinos, ka ļoti daudzi treneri vēlas strādāt ar ''Barcelona'' komandu. [Žozē] Mourinju ir profesionālis un lielisks treneris, taču esmu apmierināts ar [Franka] Rijkārda darbu. Viņš ir ideāli piemērots mūsu klubam.''

''Barcelona'' vēl saglabā reālas izredzes uz uzvaru arī UEFA Čempionu līgā, kur viņiem astotdaļfinālā būs jātiekas ar skotu ''Celtic'', un "Coppa Del Rey" jeb Spānijas Karaļa kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
www.goal.com

  +3 [+] [-]

, 2008-02-06 04:38, pirms 16 gadiem
naaks tuvaak ta jau redzees kaa tur iisti buus ar to Rijkaardu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-06 22:56, pirms 16 gadiem
Es ari piekritu Laportam! Tomer mes Rijkardu par atru nolikam, bet piemerotaku treneri Katalanjiem neatrast! Kaut kas tiek darits komandas labaa un visi var but apmierinati!

Ne jau par velti Laporta ir piedalijies dazados labdaribas pasakumos, palidzejis berniem, iesaistijis Barcu dazados atbalstoshos pasakumos! Teicams prezidents un visa kluba vadiba!